angelmechtatel Публикувано: 9 септември, 2018 Сподели Публикувано: 9 септември, 2018 (редактирано) Здравейте група, една задачка с повишена трудност в неделната вечер ( на който му се занимава може да се позабавлява) . Трябва да стигна от България до Финландия и по конкретно Inari и след което да се върна като бюджетът ми е 300 евро. Датите са 15 - 23 Октомври. След всички комбинации който аз пробвах се оказа че не мога да тъгна на 15 и да съм там същия ден и да съм поне близко до 300 евро, така че възможно е и тръгване на 14. Също така бих искал да взема един куфар с мен, но ако не се доблжава много до лимита мога и да го прежаля. Редактирано 9 септември, 2018 от angelmechtatel Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 9 септември, 2018 Сподели Публикувано: 9 септември, 2018 Виж връзките през Лондон на Finnair дали те устройват. Пада под 300€, но може да се наложи нощувка. Виж как ти се връзват часовете на полетите. 14/15.10 - 23.10 Sof - Lon - Sof за около 40€ с билети на Ryan през bravofly.dk. Lon - Rovaniemi - Lon 225€ Трябва и трансфер Станстед - Хийтроу и обратно. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 9 септември, 2018 Сподели Публикувано: 9 септември, 2018 (редактирано) Ако можеш да тръгнеш на 13 октомври вечерта има перфектно решение за теб. Директни полети с Norwegian: 13 октомври Бургас 21:55 - Хелзинки 00:45 23 октомври Хелзинки 17:00 - Бургас 20:05 Настояща официална цена за двупосочен билет - 128 евро без чекиран багаж. През сайтовете за отстъпки цената пада с още 20-ина евро надолу. От Хелзинки после можеш да направиш вътрешен полет с Norwegian / Finnair до Rovaniemi или схемата с влак / бус. При всички случаи влизаш в определения ти бюджет. Редактирано 9 септември, 2018 от Георги Матеев 4 Връзка към коментар
angelmechtatel Публикувано: 11 септември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 11 септември, 2018 На 9.09.2018 г. в 21:12, stanimir каза: Виж връзките през Лондон на Finnair дали те устройват. Пада под 300€, но може да се наложи нощувка. Виж как ти се връзват часовете на полетите. 14/15.10 - 23.10 Sof - Lon - Sof за около 40€ с билети на Ryan през bravofly.dk. Lon - Rovaniemi - Lon 225€ Трябва и трансфер Станстед - Хийтроу и обратно. Да трябва си нощувка и на отиване и на връщане, но за сметка на това пък дава доста добра цена от Лондон до летище Ивало 205 евро което е на 46 км от моята крайна дестинация и се очертава като добра опция. Връзка към коментар
angelmechtatel Публикувано: 11 септември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 11 септември, 2018 На 9.09.2018 г. в 21:25, Георги Матеев каза: Ако можеш да тръгнеш на 13 октомври вечерта има перфектно решение за теб. Директни полети с Norwegian: 13 октомври Бургас 21:55 - Хелзинки 00:45 23 октомври Хелзинки 17:00 - Бургас 20:05 Настояща официална цена за двупосочен билет - 128 евро без чекиран багаж. През сайтовете за отстъпки цената пада с още 20-ина евро надолу. От Хелзинки после можеш да направиш вътрешен полет с Norwegian / Finnair до Rovaniemi или схемата с влак / бус. При всички случаи влизаш в определения ти бюджет. Да това беше и първоначалния план, но на 13 се прибирам от Истанбул и няма да успея да го хвана този от Бургас. Нещо изненадващо за мен автобуса от Rovaniemi до Inari около 350км струва около (60 веро) а от Helsinki до Rovaniemi (около 850км) с автобус (22евро) с влак (34 евро). Свързах се сместен който каза че в северната част доста лесно се пътува на стоп почти всеки спирал( за което и аз се замислям да направя за приключението от Rovaniemi до Inari). 1 Връзка към коментар
infectedmushroom Публикувано: 11 септември, 2018 Сподели Публикувано: 11 септември, 2018 преди 57 минути , angelmechtatel каза: Да това беше и първоначалния план, но на 13 се прибирам от Истанбул и няма да успея да го хвана този от Бургас. Нещо изненадващо за мен автобуса от Rovaniemi до Inari около 350км струва около (60 веро) а от Helsinki до Rovaniemi (около 850км) с автобус (22евро) с влак (34 евро). Свързах се сместен който каза че в северната част доста лесно се пътува на стоп почти всеки спирал( за което и аз се замислям да направя за приключението от Rovaniemi до Inari). Твоето приключение се очертава доста интересно и в доста интересна част на Европа ще бъдеш. Аз бих се радвал и би ми било полезно след като се върнеш да разкажеш как е било и да добавиш и някоя снимка с разказа 😀 1 Връзка към коментар
angelmechtatel Публикувано: 11 септември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 11 септември, 2018 преди 9 минути , vbkirilov каза: Твоето приключение се очертава доста интересно и в доста интересна част на Европа ще бъдеш. Аз бих се радвал и би ми било полезно след като се върнеш да разкажеш как е било и да добавиш и някоя снимка с разказа 😀 Стига всичко да е наред и приключението се осъшестви ( все още чакам за одобрение) с удоволствие бих споделил как е + снимков материл. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения