Прескочи до съдържание

България - Лапландия ( Inari )

angelmechtatel

Препоръчани мнения

Здравейте група, една задачка с повишена трудност в неделната вечер ( на който му се занимава може да се позабавлява) . Трябва да стигна от България до Финландия и по конкретно Inari и след което да се върна като бюджетът ми е 300 евро. Датите са 15 - 23 Октомври. След всички комбинации който аз пробвах се оказа че не мога да  тъгна на 15 и да съм там същия ден и да съм поне близко до 300 евро, така че възможно е и тръгване на 14. Също така бих искал да взема един куфар с мен, но ако не се доблжава много до лимита мога и да го прежаля.

Редактирано от angelmechtatel
Връзка към коментар

Виж  връзките през Лондон на Finnair  дали те устройват.  Пада под 300€,  но може да се наложи нощувка.  Виж как ти се връзват часовете на полетите.

14/15.10 - 23.10 Sof - Lon - Sof за около 40€ с билети на Ryan през bravofly.dk. 

Lon - Rovaniemi - Lon 225€ 

Трябва и трансфер Станстед - Хийтроу и обратно. 

Връзка към коментар

Ако можеш да тръгнеш на 13 октомври вечерта има перфектно решение за теб.

Директни полети с Norwegian:

13 октомври

Бургас 21:55 - Хелзинки 00:45

23 октомври

Хелзинки 17:00 - Бургас 20:05

Настояща официална цена за двупосочен билет - 128 евро без чекиран багаж. През сайтовете за отстъпки цената пада с още 20-ина евро надолу.

От Хелзинки после можеш да направиш вътрешен полет с Norwegian / Finnair до Rovaniemi или схемата с влак / бус. При всички случаи влизаш в определения ти бюджет.

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 4
Връзка към коментар
На 9.09.2018 г. в 21:12, stanimir каза:

Виж  връзките през Лондон на Finnair  дали те устройват.  Пада под 300€,  но може да се наложи нощувка.  Виж как ти се връзват часовете на полетите.

14/15.10 - 23.10 Sof - Lon - Sof за около 40€ с билети на Ryan през bravofly.dk. 

Lon - Rovaniemi - Lon 225€ 

Трябва и трансфер Станстед - Хийтроу и обратно. 

Да трябва си нощувка и на отиване и на връщане, но за сметка на това пък дава доста добра цена от Лондон до летище Ивало 205 евро  което е на 46 км от моята крайна дестинация и се очертава като добра опция.

Връзка към коментар
На 9.09.2018 г. в 21:25, Георги Матеев каза:

Ако можеш да тръгнеш на 13 октомври вечерта има перфектно решение за теб.

Директни полети с Norwegian:

13 октомври

Бургас 21:55 - Хелзинки 00:45

23 октомври

Хелзинки 17:00 - Бургас 20:05

Настояща официална цена за двупосочен билет - 128 евро без чекиран багаж. През сайтовете за отстъпки цената пада с още 20-ина евро надолу.

От Хелзинки после можеш да направиш вътрешен полет с Norwegian / Finnair до Rovaniemi или схемата с влак / бус. При всички случаи влизаш в определения ти бюджет.

Да това беше и първоначалния план, но на 13 се прибирам от Истанбул и няма да успея да го хвана този от Бургас. Нещо изненадващо за мен автобуса от Rovaniemi до Inari около 350км струва около (60 веро)  а от Helsinki до Rovaniemi (около 850км) с автобус (22евро) с влак (34 евро). Свързах се сместен който каза че в северната част доста лесно се пътува на стоп почти всеки спирал( за което и аз се замислям да направя за приключението от Rovaniemi до Inari).

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 57 минути , angelmechtatel каза:

Да това беше и първоначалния план, но на 13 се прибирам от Истанбул и няма да успея да го хвана този от Бургас. Нещо изненадващо за мен автобуса от Rovaniemi до Inari около 350км струва около (60 веро)  а от Helsinki до Rovaniemi (около 850км) с автобус (22евро) с влак (34 евро). Свързах се сместен който каза че в северната част доста лесно се пътува на стоп почти всеки спирал( за което и аз се замислям да направя за приключението от Rovaniemi до Inari).

Твоето приключение се очертава доста интересно и в доста интересна част на Европа ще бъдеш. Аз бих се радвал и би ми било полезно след като се върнеш да разкажеш как е било и да добавиш и някоя снимка с разказа  😀

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , vbkirilov каза:

Твоето приключение се очертава доста интересно и в доста интересна част на Европа ще бъдеш. Аз бих се радвал и би ми било полезно след като се върнеш да разкажеш как е било и да добавиш и някоя снимка с разказа  😀

Стига всичко да е наред и приключението се осъшестви ( все още чакам за одобрение) с удоволствие бих споделил как е   +  снимков материл.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.