royak Публикувано: 6 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2013 Къде сте се возили на маршрутка? С тази пътувахме от Батуми до прекрасната им ботаническата градина - около 12 км: 2 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 6 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2013 И аз така - в Грузия, Армения и ... в София естествено Помня, че се чудех на едни маршрутки в Тунис, но в крайна сметка избрах влак. Връзка към коментар
cck Публикувано: 6 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2013 В околностите на Кушадасъ и до Ефес с нещо такова 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2013 (редактирано) По въпроса с маршрутките - пуснах нещо в хумористичната тема http://magelanci.com/topic/287-хумор/?p=22344 Редактирано 6 ноември, 2013 от Фичо Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 6 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2013 За първи път в Кишинев, за последен - в Санкт Петербург. Първият път беше доста запомнящ се и по друга причина - с една друга муха я хванахме в обратната посока, та ни откара в някакво село в покрайнините на града и без малко да си изпуснем връщането за България Страхотен градски транспорт, особено ако държиш да се изгубиш в някой непознат град. Дори да я хванеш в правилната посока, шофьорчето си минава откъдето си поиска и спира където му поискаш, ако въобще знаеш къде искаш, след като те увърти из по-малките улички Връзка към коментар
eve Публикувано: 6 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2013 (редактирано) В София отдавна не съм се качвала на маршрутка. За последно в Украйна, в Черкаси и Киев. Не знам дали се брои, понеже това им е градският транспорт Редактирано 6 ноември, 2013 от eve 1 Връзка към коментар
royak Публикувано: 6 ноември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 6 ноември, 2013 Най-много съм пътувала с маршрутки в Турция - буквално във всички части на страната; в Грузия и в Сирия. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2013 Винаги човек е нащрек дали ще успее да тръгне там, на където се е запътил с машрутките, има я специфичната тръпка, която е нетипична за лежерното пътуване с транспорт, който знаеш от къде тръгва и къде ще пристигне Иначе по темата - от Краков до Аушвиц, общия език липсваше, но с жестове се разбрахме. Също да стигнем до двореца на Екатерина около Санкт Петербург, забравих кое се казваше градчето... Аз също гледам да вкарам винаги където мога маршрутка-две в графика, стига да е обоснован риск 1 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 7 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2013 (редактирано) В Пунта Аренас като тръгнах от летището към града (двайсетина километра), шофьорът ни попита един по един кой за къде пътува. Аз се позачудих какво прави, но му казах. И понеже бях един от последните за слизане, видях как явно си е направил маршрут в главата и обиколи така, че никъде да не дублира отсечки, и закара всекиго там, закъдето е тръгнал - абе истински GPS После май се оказа, че това е нормална практика в града - нямали определен маршрут, само началната и крайната точка били известни. Иначе си имаха и коли, които се движеха по маршрут, но не бяха бусове, а обикновени таксита - колективос. Редактирано 7 ноември, 2013 от captain_oveur 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега