Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Здравейте приятели, предполагам,че някой от Вас ще ми помогне със съвет.

Ще пътуваме със съпругата ми догодина до Канкун, искаме да получите съвет за пътуването.

Как и откъде да тръгнеме и за обратния път.През САЩ не можем да минем транзит, понеже работя от много години във амбаргова държава.Моля Ви дайте ми съвет,как да стане най-скъпият добре.

Благодаря Ви!

Извинявам се за грешките във текста,не са мой,а на смартфона- изкуствен интелект?

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Хвърлих един бърз поглед и да ти кажа има отговор на въпроса ти. Има директни полети от Канкун до летища в Канада.Например до Отава билета е 225 долара без при директен полет.Ако включим кацане в Сащ цената пада с още 100-тина долара.

Връзка към коментар
преди 2 часа, Marin Petrov каза:

.През САЩ не можем да минем транзит, понеже работя от много години във амбаргова държава.Моля Ви дайте ми съвет,как да стане най-скъпият добре.

Благодаря Ви!

 

Има още варианти и те са с полет на Iberia през столицата Мексико сити на цена около 700$ за човек. До колкото видях има полети до Канкун и от Франкфурт,Манчестър,Амстердам,Дюселдорф и Брюксел. А и още един превозвач лети директно до там.Swiss летят до Канкун от Цюрих на цена от 669$.

С KLM от София до Канкун през Амстердам се връзва за 942$. Това са цени които са далече от промоционалните но все пак са ориентировъчни за търсене на варианти за отстъпки.

Редактирано от krasen_denev
Връзка към коментар

Преди няколко години бях част от един екипаж на товарен самолет, с който возихме резервни части за аварирал португалски пътнически самолет на летище. Канкун. Стояхме там около седмица, защото в процеса на ремонта се появиха и други проблеми, чакаха части от Лисабон и т.н. Та тогава разбрах, че ТАР летят за Канкун. И мисля, че доста редовно. Но сега как е не мога да кажа. Но може да се провери. 

Връзка към коментар

И аз се оглеждам занещо изгодно до Канкун или Мексико, но засега удрям на камък - ориентировъчните ми дати са за силния сезон (искам седмица/10 дни някъде след 10 януари и до 20 февруари) и явно очаквам твърде много. Надеждата ми е в Eurowings, уж имаха 20% на отделни полети тия дни, но за нито една дата нямаше намаление до Канкун. Ще чакам и ще дебна, ако не, няма да е тая година Юкатан. Така или иначе списъкът с желани дестинации е огромен, за да ги посетя всичките, трябва да действам разумно. 🙂 

 

Връзка към коментар

Прегледай авиокомпаниите, които летят до там и виж как са предложенията на европейските: https://en.wikipedia.org/wiki/Cancún_International_Airport#Airlines_and_destinations

 

Обърни внимание на Air Europa, Condor, Eurowings, Thomas Cook, Tui.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.