Lid Публикувано: 28 септември, 2018 Сподели Публикувано: 28 септември, 2018 Привет, привет от Варна! Казвам се Лидия и много обичам движението - във всичките му форми! Ежегодно, поне на всеки трети месец обикаляме кътчета из България и се любуваме на хубавата ни природа . Тази година посетихме Ковачевица, Лещен, Долен - все свидни и колоритни места. Тъй като работим, използваме празнични или почивни дни да се измъкнем за малко. А отпуските запазвам за навън - бях в Бали, посетих Япония, а тази година минах по Камино в Испания. Имам слабост към Индонезия, но трябва да събера финанси, далече е . Радвам се, че ви открих и се надявам да ме приемете и да споделяме информация. 7 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 28 септември, 2018 Сподели Публикувано: 28 септември, 2018 Добре дошла на най-хубавото място!😀 Връзка към коментар
bico Публикувано: 28 септември, 2018 Сподели Публикувано: 28 септември, 2018 Добре дошла! Връзка към коментар
pamela Публикувано: 28 септември, 2018 Сподели Публикувано: 28 септември, 2018 Добре дошла! Определено ще се забавляваш тук. Връзка към коментар
Роца Публикувано: 28 септември, 2018 Сподели Публикувано: 28 септември, 2018 Добре дошла и от мен! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 30 септември, 2018 Сподели Публикувано: 30 септември, 2018 Добре дошла 🙂 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега