Martin89 Публикувано: 6 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2018 Търся билет от Сингапур до София в периода от 4 до 8 февруари! Намерих билети Сингапур-Берлин на Scoot fly за 195-205 евро на човек и от там Берлин-София за 25-30евро с Раян еър. Въпросът ми е дали тази цена е добре или да продължа да търся. Склонен съм да летя и от Куала Лумпур за София, но от там не намерих нищо добро като цена Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 6 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2018 Почти изключено да намериш по-евтин вариант за еднопосочен билет до Европа > София от Scoot. Единствено може да се надяваш сами да си подбият цената с някоя промоция, което не е сигурно. Може да пробваш да спестиш някое евро и купувайки през тия сайтове. За полети на Ryanair със сигурност се получава, за Scoot не знам : Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 6 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2018 преди 46 минути , Martin89 каза: Търся билет от Сингапур до София в периода от 4 до 8 февруари! Намерих билети Сингапур-Берлин на Scoot fly за 195-205 евро на човек и от там Берлин-София за 25-30евро с Раян еър. Въпросът ми е дали тази цена е добре или да продължа да търся. Склонен съм да летя и от Куала Лумпур за София, но от там не намерих нищо добро като цена Маршрут Сингапур-Берлин-София Фиксирани летища? Не Тип полет Еднопосочен Примерни дати и престой От 4 до 8 февруари Допустимо ли е прекачване на отделни билети? Не Брой куфари 1 Най-добра оферта 195-205 евро на човек Сингапур-Берлин Платежни инструменти Visa Брой пътуващи 2 Направи си регистрация в scoot. Даваха код за намаление за първото пътуване. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 7 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2018 Подобни са цените и за Сингапур - Атина със Scoot. Виж дали часовете няма да ти дойдат по-удобни. Връзка към коментар
Препоръчани мнения