ipg Публикувано: 7 октомври, 2018 Публикувано: 7 октомври, 2018 (редактирано) Здравейте 🙂 Търся самолетни 2 двупосочни самолетни билета София- Пукет. Престой 7-9 дена в периода 20 Февруари - 30 март (най-добре е последното десетдневие на Февруари). Като цяло е възможно да се мине и през Банкок , но колкото е по-малко транспорта , толкова по-добре. Ще сме с куфари. Нямам против прекачвания. Досега най-доброто , което намерих е в порядъка 530-550 евро, но вече не помня къде точно (доста гледах, но за жалост не си водих записки) Имам Mastecard, Visa Electron, Visa Gold (кредитна карта). Благодаря предварително!! Поздрави, Иван Редактирано 7 октомври, 2018 от ipg
ipg Публикувано: 8 октомври, 2018 Автор Публикувано: 8 октомври, 2018 Благодаря много! Тъй като досега съм купувал билети само от сайта на авиопревозвача, а в случая цената на снимката е по-ниска отколкто директно през сайта на превозвача, може ли да съм сигурен, че няма да има някакъв шанс за измама? И още 1 въпрос - тази цена от 462 ниска ли е или може принципно и по-ниска да има(Питам защото не знам как са цените за Тайланд) Мерси!
stanimir Публикувано: 8 октомври, 2018 Публикувано: 8 октомври, 2018 Cпрямо твоята е ниска. Измама няма, но ако се налагат промени в повечето случаи ще трябва да контактуваш с посредника. Ти решаваш колко ти е важна разликата в цената. Ако купуваш директно от сайта на авиокомпанията София - Тайланд на 550 € е висока цена, 450€ е нормална цена, 380-400€ вече е добра цена. Дали ще има промоции и такива цени до февруари знаят единствено в маркетинговия отдел на Qatar Airways.
ipg Публикувано: 8 октомври, 2018 Автор Публикувано: 8 октомври, 2018 преди 1 час, stanimir каза: Cпрямо твоята е ниска. Измама няма, но ако се налагат промени в повечето случаи ще трябва да контактуваш с посредника. Ти решаваш колко ти е важна разликата в цената. Ако купуваш директно от сайта на авиокомпанията София - Тайланд на 550 € е висока цена, 450€ е нормална цена, 380-400€ вече е добра цена. Дали ще има промоции и такива цени до февруари знаят единствено в маркетинговия отдел на Qatar Airways. Благодаря много за информацията! Предполагам под промени се визира смяна на дата и т.н.?
chandni Публикувано: 8 октомври, 2018 Публикувано: 8 октомври, 2018 преди 14 минути , ipg каза: Благодаря много за информацията! Предполагам под промени се визира смяна на дата и т.н.? По-често са часове, но понякога и дати. При катарците обикновено има ежедневни полети, така че смяна на дата трудно ще настъпи. 1
Препоръчани мнения