Ou7law Публикувано: 15 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 (редактирано) Здравейте, наскоро пазарувах от един сайт (тук в Канада) и ми пратиха няколко ваучъра за booking.com. Аз обаче няма да мога да ги използвам, защото трябва да се резервират до 11 Ноември, така че ги подарявам. Ако някой ги иска, да пише. Не съм ги ползвал досега, единственото което пише като условие е това което виждате на снимките, до 30 дни след резервацията booking връща съответната сума (незнам под каква форма) 🙂 Редактирано 15 октомври, 2018 от Ou7law 4 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 15 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 преди 38 минути , Ou7law каза: Здравейте, наскоро пазарувах от един сайт (тук в Канада) и ми пратиха няколко ваучъра за booking.com. Аз обаче няма да мога да ги използвам, защото трябва да се резервират до 11 Ноември, така че ги подарявам. Ако някой ги иска, да пише. Не съм ги ползвал досега, единственото което пише като условие е това което виждате на снимките, до 30 дни след резервацията booking връща съответната сума (незнам под каква форма) 🙂 Аз не разбирам как биха се приложили. Връзка към коментар
Ou7law Публикувано: 15 октомври, 2018 Автор Сподели Публикувано: 15 октомври, 2018 (редактирано) Скритата част е линк към booking.com на който букваш Редактирано 15 октомври, 2018 от Ou7law Връзка към коментар
Ou7law Публикувано: 16 октомври, 2018 Автор Сподели Публикувано: 16 октомври, 2018 Остана само този за 10% 🙂 Връзка към коментар
Ou7law Публикувано: 24 октомври, 2018 Автор Сподели Публикувано: 24 октомври, 2018 Днес ми пратиха нови два, които също няма да мога да ползвам, който иска може да се възползва от тях напълно безплатно 🙂 3 Връзка към коментар
Мимоза Публикувано: 31 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2018 Здравейте! Мога ли да се възползвам от ваучерите? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега