Прескочи до съдържание

10 дни в Пукет за Нова година


VanIvanov

Препоръчани мнения

Здравейте,

 

Решихме да избягаме от студа декември и си букнахме билети с катарците за Пукет 26.12 -06.01.

Пристигаме на 27.12 вечерта в Пукет и на 6.01 следобед е обратния полет.

 

Въпроса е дали да си вземем всичките 10 нощувки на Пукет или да направим 2-3 на Phi Phi или някой друг остров (отворен съм към идеи)...

Ние сме 5-има, целта е почивка (ще се разгледат и някои будистки храмове сигурно) основно с разходки до околните James Bond, Phi Phi и т.н.

 

Ориентирали сме за хотел в район, където има нощен живот (Патонг е очевидния избор, Ката ми го препоръча един приятел, но той е ходил преди 2-3г)...

 

Относно транспорта, трябва ли да си букнем трансфер предварително или може на място да го вземем? (В Пенянг като ходихме си бяхме букнали от Холидей Ин, но беше 2-3 пъти по-скъп в последствие стана ясно)

 

Същия въпрос и за 1/2 и 1-дневните екскурзии - дали предварително е добре да се букнат или на място и има ли някаква съществена разлика в цената?

 

Приемам съвети и корекции всякакви 😳

Благодаря предварително на отзовалите се 🙂 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Phi Phi Le (от филма "Плажът") е затворен за туристи без обявена дата за отварянето му. Phi Phi Don, където са хотелите, си работи, от вас зависи дали ви се разкарва с куфари и фериботи до там и обратно. 

 

Отивате по време на ултра високите цени, ден година храни за местните  и подвижната лудница от възможно най-големия туристопоток.

 

Когато не съм сам, аз използвам phuket src travel за трансфер. Екскурзиите най-добре на място. Тоест трансферът с тези при повече хора е по-евтин от на място, а за екскурзиите обратното. За нощен живот на Пукет, Патонг е правилният избор, другото е за почивка и по-спокоен семеен трип. 

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.