Прескочи до съдържание

София-Париж-София

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Предстои 05/11-13/11. Намерила съм Бълг еър 264,71 - wizz - 107,8. Нещо по-евтино някъде....???? Дано само не се вдигнат още докато се организират децата. Трябва да се вместят в 275евро с целия транспорт. Само Русе -София - Русе е 22евро + 15-20евро такси (няма метро по това време)

Редактирано от EliDion
Публикувано: (редактирано)

да, а на връщане с Уиз на 14.11 (нямат полет на 13) излиза по-евтино - това съм описала горе. А за 4-ти е разпродаден.

Редактирано от EliDion
  • Харесвам 1
Публикувано:

С оглед на това, че спомена деца и че ще има куфар...нямаш друг вариант освен директните полети до Бове на Уиз и България Ер. От там нататък, ти ще прецениш как ще ги нагласиш спрямо изискванията за дати и часове, но време за чакане няма, цените вероятно само ще се вдигат от сега нататък.  

Публикувано:

Мерси Жоро, знам че е така, чакам потвърждение от организацията. Въпросът ми по-скоро беше, ако някой от по-ровещите намери нещо в разни сайтове, които аз не знам с намаления чрез кредитни и дебитни карти. Иначе децата са на по 18 и нагоре - още не мога да им свикна,че не са деца вече 😊, а куфара ще е ръчен по старите изисквания на Уиз.  

Публикувано:

Ако не си взела все още билети, пиши на българия еър дали може да се възползваш от ваучер за рожден ден. Така цената за билета ще се намали с 25 %. Намалението е само за билета, а не за таксите по него. Ето тук има инфо за този ваучер https://www.air.bg/bg/flymore/vaucher-za-rojden-den .

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.