Прескочи до съдържание

София-Париж-София


Препоръчани мнения

Предстои 05/11-13/11. Намерила съм Бълг еър 264,71 - wizz - 107,8. Нещо по-евтино някъде....???? Дано само не се вдигнат още докато се организират децата. Трябва да се вместят в 275евро с целия транспорт. Само Русе -София - Русе е 22евро + 15-20евро такси (няма метро по това време)

Редактирано от EliDion
Връзка към коментар

да, а на връщане с Уиз на 14.11 (нямат полет на 13) излиза по-евтино - това съм описала горе. А за 4-ти е разпродаден.

Редактирано от EliDion
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

С оглед на това, че спомена деца и че ще има куфар...нямаш друг вариант освен директните полети до Бове на Уиз и България Ер. От там нататък, ти ще прецениш как ще ги нагласиш спрямо изискванията за дати и часове, но време за чакане няма, цените вероятно само ще се вдигат от сега нататък.  

Връзка към коментар

Мерси Жоро, знам че е така, чакам потвърждение от организацията. Въпросът ми по-скоро беше, ако някой от по-ровещите намери нещо в разни сайтове, които аз не знам с намаления чрез кредитни и дебитни карти. Иначе децата са на по 18 и нагоре - още не мога да им свикна,че не са деца вече 😊, а куфара ще е ръчен по старите изисквания на Уиз.  

Връзка към коментар

Ако не си взела все още билети, пиши на българия еър дали може да се възползваш от ваучер за рожден ден. Така цената за билета ще се намали с 25 %. Намалението е само за билета, а не за таксите по него. Ето тук има инфо за този ваучер https://www.air.bg/bg/flymore/vaucher-za-rojden-den .

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.