derbauer Публикувано: 23 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2018 Здравейте, от скоро се зачтох във мегаланци и реших да се включа. Аз съм на 37 години, а жената е с една година по млада от мен 🙂 Няма нужда да споменавам, че обичаме да обикаляме🙂. Във снимката съм прикачил горе долу къде сме ходили. 6 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 23 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2018 Добре дошъл! 😊 С пожелания да разширяваш обхвата на картата и местата в нея! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2018 Добре дошъл 🙂 Картата с какво е направена - някакъв онлайн инструмент ли е или домашна изработка? Връзка към коментар
derbauer Публикувано: 28 октомври, 2018 Автор Сподели Публикувано: 28 октомври, 2018 Здравей @Георги, това е картата от facebook от местата където сме се отбелязвали 🙂 Можете да стигнете и до вашата карта като отидете на своя профил след което отивате на информация и след това на Регистрации. За да видите картата трябва да изберете Visited Cities Поздрави 2 Връзка към коментар
Katty Stone Публикувано: 3 януари, 2019 Сподели Публикувано: 3 януари, 2019 Здравейте Магеланци!Време е за мен и съпруга ми за пътешествия!Моля ви,приемете ни! 8 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 Всички са добре дошли в това уникално място. Само колко изкушения ще откриете тук, не мога да опиша. Стягайте се със съпругът, че яко планиране ви очаква 😀 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега