Фил Публикувано: 24 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2018 (редактирано) Появиха се много приятни цени за полети до Ванкувър (BRU-YVR-BRU) различни дати през май и юни, 320-330€ Намерих например 3-17май през BudgetAir (френска, португалска версия) , плащане с различни видове карти. Не съм ровил повече, може през други сайтове да падне още, мернах през Jetcost.nl и 300€ , но не разбрах с каква карта става. Има доста дати за 328€. Полетите са с Луфти и AirCanda с различни стопове през Франкфурт, Монреал, Калгари, Лондон ... Директно от сайта на AirCanada се намират за около 356€ Препоръчвам силно Ванкувър (и района), на мен много ми хареса, тази година бях точно началото на май и случих и хубаво време. Матеев и компания също бяха там малко по-късно. Ето няколко фотки за зарибяване: Редактирано 24 октомври, 2018 от Фичо 28 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 24 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2018 Май месец е хубаво времето, юли и първата половина на август също. Юни винаги е лошо времето - студено и облачно, така че го избягвайте :). Април също е доста по-студено от времето в България. 3 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 24 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2018 Ванкувър и района бяха наистина страхотни - и аз силно ги препоръчвам 🙂 Иначе същите полети падат с още 15-ина евро през латвийския budgetair, плащането е с най-обикновено Маестро. 8 Връзка към коментар
Eager_Traveler_Paul Публикувано: 29 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2018 Фичо, легенда си! От миналата зима дебна да снайперирам до Калгари полет, да изплакна оче в Банф. Май се очертава да атакувам! 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега