Прескочи до съдържание

сБирка на по бирка еп.11 - 07.11.2018

Polina

Препоръчани мнения

преди 38 минути , Polina каза:

Студентския празник? Шегаджия 😄 Кой ти ги пуска тия идеи?

От международната компания, в която работя ... 😄 Коледното парти ще ни е 14ти и не ми се искаше целият уикенд да ми мине в пиене и изтрезняване.

Връзка към коментар
преди 8 минути , Брани каза:

От международната компания, в която работя ... 😄 Коледното парти ще ни е 14ти и не ми се искаше целият уикенд да ми мине в пиене и изтрезняване.

Моля те, предай на международната компания в която работиш да си променят организацията и партито да е на 08.12.2018. Само виж, дори цифрите го казват... 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 21 минути , plamenk каза:

На тези сбирки снимки не правите ли 😉

Понякога правим, но предвид, че тук е публично пространство, а не затворена група, не качваме снимки без излишното съгласие на сниманите хора.

Затова, който иска да ни види - да заповяда на сбирките. :smile: 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

🍺 Ясно. Все пак има форумци по целия свят и не могат да присъстват на място, а чрез снимките могат да станат съпричастни. А ако е проблем отвореността на форума и публикуването на снимки без съгласие, то може да се направи затворен раздел за вътрешния живот на форума. Само като идея го давам, може и да е обсъждано вече.

Връзка към коментар
преди 4 часа, plamenk каза:

🍺 Ясно. Все пак има форумци по целия свят и не могат да присъстват на място, а чрез снимките могат да станат съпричастни. А ако е проблем отвореността на форума и публикуването на снимки без съгласие, то може да се направи затворен раздел за вътрешния живот на форума. Само като идея го давам, може и да е обсъждано вече.

Дори да затворим хипотетично такова място за нерегистрирани, пак има твърде много регистрирани и ще е нужно позволение от всеки присъстващ на снимката. А пък контролиране на достъп човек по човек е на практика невъзможна задача 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.