Прескочи до съдържание

Търся самолетни билети до Оукланд НЗ


Препоръчани мнения

Добър ден, магеланци!.Моля за малко помощ ..леко късно е знам, за добри цени...Но, търся 4 билета до Окланд НЗ период 20.12. -6.01. може малък плюс минус в датите.

Тръгване от където е най - изгодно  в Европа !

Мерси на всички

Връзка към коментар

Виж от Истанбул с China Southern. Дълги са полетите, с кофти прекачвания, гърч са, но баш в най-пиковите дати на годината да стигнеш до Нова Зеландия за под 1000 евро е направо подарък. 

 

image.png

 

Цената излиза 1000 евро в google flights, но като пренасочи към сайта на китайците има и по-евтини варианти. 

Връзка към коментар

@.Георги  

опитвам от 5 дни безуспешно да платя билетите в саут чайна ...

Обадих се дори на оператор в Гуанджоу 15мин. се обясняваме и накрая вика ...ми намери офис на Саут Чайна и плати там!!!  Дъъъъ или се обърни към травел адженси как ли пък не

Порових и си поиграх с различни търсачки и карти за плащане...и все удрям на финалната права ми..няма пеймънт опитай отново или се обади на оператор

Моля , ако някой е успял да плати директно на страницата им. Дайте акъл...

 

Връзка към коментар

Мерси funny

снощи пробвах с трип бг и отказваше да ме регистрира с една от фамилиите като я махна минаваше..... а как си гарантираш места ако минеш през търсачките ...платиш и после типратят кода за букване и се окаже че в дадения полет няма 4 места 2по 2 примерно а има само тук там по 1 ...защото  снощи в един от полетите /3 на брой/ нямаше?

Мерси

 

пс в чайна поне гледам местата в самолета и избирам преди стъпка пеймънт...хахах която ми се проваля

Връзка към коментар

Резервирала съм веднъж полет на тази авиокомпания ( през посредник) и след като ми пратиха кода в техния сайт резервирах и места. Вече нямам спомен колко по-рано беше това. А относно местата да са едно до друго - колкото по-рано - по-добре.

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.