cck Публикувано: 4 април, 2013 Сподели Публикувано: 4 април, 2013 Аз не знам дали му е тук мястото, но преди време ми хрумна следната идея: Така или иначе, често го ползвам да взема да стана affiliate към booking.com Те ти дават кодче и съответно, за който резервира през твоя сайт ти правят отчисления. Идеята естествено е далеч от тоталното забогатяване, чрез привличане на потребители, които хич не ги интересува някакъв си сайт. По-скоро мисълта ми беше за сайт за приятели, които по принцип си ползват тази система, да могат да си върнат някои лев. Та от горните неподредени мисли се чудя дали пък не е по-умно този форум да стане такъв affiliate. Лично аз нямам против да си правя резервации за хотели, знаейки че това е някакъв начин да подпомогна начинанието? Освен това, написаното не се отнася само за Booking.com Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 април, 2013 Сподели Публикувано: 4 април, 2013 Малко каруцата пред коня Със сигурност съм мислил за този вариант и е опция за бъдещето, когато форума порасне, необходими са ресурси, може би повече хора за подръжка. Ако го правя ще гледам да е по начин, който не дразни и не е агресивен...но, има доста време за това. Други неща са ми в главата на тоя етап Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 4 април, 2013 Сподели Публикувано: 4 април, 2013 Имам доста резервации чрез буукинга, и ми пращат на мейл скритите/горещите оферти, които не са видими иначе, както и възможни дати и намаления. Така, често резервирам на доста приемливи цени, имайки предвид основните. 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 4 април, 2013 Автор Сподели Публикувано: 4 април, 2013 Ок, оставяме идеята да втаса и да изкристализира. Ако решиш и имаш нужда и от помагачи, ще кажеш. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега