Mihaela Публикувано: 12 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2013 Здравейте. Имам нужда от малко помощ. Дайте идеи за хотел в Париж с безплатен паркинг. Гледам насам натам по сайтове, излиза ми що годе някой друг резултат, но на доста по-висока цена, отколкото ме устройва. Търсим хотел (без значение от района) 4 нощувки за двама, 500 - 600лв. Повечето хотели имат паркинги, но с такса за ден престой. Идеи? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 12 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2013 Здравей и добре дошла Не е лесна задачата, но да видим с малко повече информация дали ще се справим. Държите ли колата да ви е под ръка тия 4 дни или просто търсите място, на което да я оставите? Вашата кола ли ще си е или местна кола под наем (с чужда регистрация знаете е по-опасно)? Иначе на повечето места в Париж уличния паркинг се плаща, до колкото знам, с малки изключения уикенда. Но може би има паркинзи тип Park and Rail, в които паркирането е символична такса и от там нататък с удобен транспорт до центъра. Много подобни паркинзи има из Европа с цел да избегнат задръстванията в центъра, буферните паркинзи на Царигадско Шосе в София са с подобна идея. Връзка към коментар
Mihaela Публикувано: 12 ноември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 12 ноември, 2013 Благодаря за бързото включване Идеята е да наемем колата от летището (Буве) и да бъде с нас през целия ни престой, след което да си я върнем на летището преди полета за връщане. Първите 4 дни ще бъдем в Париж, тогава ще ни трябва за 2 от 4-те дни. Мислим да отидем до Евродисни и още едно местенце (за което водим спорове все още). След това отпрашваме по долината на Лоара за още няколко дни. , тогава вече активно ще си я използваме. За основните предвижвания в Париж ще използваме метрото. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 12 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2013 Поразгледах малко и май най-добрата опция е подземен паркинг. Ето два полезни линка: http://www.vincipark.com/en/ http://www.parking-public.fr/ На втория линк промотират намаление от 66%, където вместо 30 евро на ден взимат 9.90, през този сайт: http://en.neoparking.com/paris/ Промоцията беше за паркинг в района на Монпарнас, което мисля е ОК. Направих пробно търсене за ей тоя паркинг и ми излезна намалението: http://en.neoparking.com/paris/parking-montparnasse-station-p27/ Предполагам, че при тези условия това ще е най-добрия вариант. Паркирането в Париж е скъпо, а за да намерите евтино сигурно трябва да се позиционирате доста далече от центъра, което пък също не е ОК. Надявам се 10 евро на ден да не съборят бюджета В противен случай може пък да помислите дали не е по-добре първите два дни да си карате само на градски транспорт и чак тогава да наемете колата, някъде от Париж...така освен паркинг няма да плащате и 2 дни наем на кола, когато тя на практика е в гаража. Доста сметки стават Връзка към коментар
Mihaela Публикувано: 13 ноември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 13 ноември, 2013 Благодаря, сайтовете наистина са ми полезни! Ще обсъдим най-добрия вариант. Първите два дни избиваме като пари още с трансфера от Бове до Париж, като имам предвид, че шатъла е 16 евро на човек. Горе-долу се припокриват нещата, но все пак ще помисля още. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2013 В противен случай може пък да помислите дали не е по-добре първите два дни да си карате само на градски транспорт и чак тогава да наемете колата, някъде от Париж...така освен паркинг няма да плащате и 2 дни наем на кола, когато тя на практика е в гаража. на мен това ми изглежда по-разумно Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2013 Друг вариант е да върнеш колата за дните, когато не ти трябва (в офис в града) и да я вземеш пак за Лоара. Зависи дали ще има допълнителна такса, но не би трябвало Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега