Прескочи до съдържание

Черен петък 2018

Препоръчани мнения

Публикувано:

Steigenberger Hotels and Resorts и те

Get your 40% Black Weekend discount from November 23 to 25, 2018*

– for stays of at least 2 nights

between November 24, 2018 and February 28, 2019

Exclusively on steigenberger.com

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, don каза:

Тази година,оподо нямат намаленията като миналия черен петък

Миналата година черния петък беше на 24.11 и аз сега си гледам резервациите първата от която е направена чак на 25.11 в 21:00 вкл. и от Opodo и така до последната в 9:38 на 27-ми сутринта хаха така,че все още има надежда за нещо уауу 😁

В момента, Goal & Boss каза:

Купих, купих билетиии!!!

кажи,кажи...

Публикувано:
1 minute ago, Goal & Boss said:

Бе нищо не съм купил. Тренирам за после 🤣

Да не си търсачка на сайт за самолетни билети в следващите часове 😂

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
В момента, BlackArt77 каза:

Да не си търсачка на сайт за самолетни билети в следващите часове 😂

И аз това си мислих наскоро - че ако има начин да се визуализира това, което се случва в интернет, блъсканиците по магазините, дето ги показват всяка година по новините, ще изглеждат като някакво много вяло мероприятие :grin:

• Смея се 3
Публикувано:
преди 2 минути , Goal & Boss каза:

И аз това си мислих наскоро - че ако има начин да се визуализира това, което се случва в интернет, блъсканиците по магазините, дето ги показват всяка година по новините, ще изглеждат като някакво много вяло мероприятие :grin:

Блъсканиците са в западния свят... и най-вече в САЩ, където Black Friday означава от 60 до 90% поне.

При нас големите вериги правят по 10%. Сега виждам, че в Технополис за поредна година... толкова им се откъсва от сърцето.  10% https://www.technopolis.bg/bg/ На това му се вика "отбиване на номера" . A  eMAG са предварително вдигнали цените, за да може сега пак да ги понижат и всъщност продават единични бройки. Това, което ти трябва веднага е изчерпано. Но след 2 дни пак се появява на сайта отново с обичайната си цена

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 часа, Мари Николова каза:

Очакват се и 100$ купони за полети.По същият начин ли се действа с тях?

Ако си изтеглиш приложението и резервираш с купона през него дава двойни бонус точки към бонус програмата на Expedia.Отделно дава до 30% отстъпка ако резервираш през приложението.

Да така е, но сега прегледах търсачките, но не излизат нискотаривните полети...

Публикувано:
преди 3 часа, BlackArt77 каза:

Wizz Air обявиха и те, но скромно:

Отстъпката от 20% важи за цената, включително данъци и задължителни такси, но не важи за административната такса. Тази промоция важи на 23 ноември от 0:00 до 23:59 CET. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com или мобилното приложение на WIZZ.

аз това нещо не го виждам никъде на сайта (поне към този час)

Публикувано:
преди 1 час, BlackArt77 каза:

Пегасус също се включват.

Screenshot_20181122-231325_Pegasus.jpg

Пегасус са пичове. Много пъти съм пътувал с тях, коректни и точни. А и с багажа са ОК (не с малката ръчна чанта като уизеър и раянеър) Миналата година хванах супер намаление за Казахстан, сега виждам, че до Грузия имат за по 53 евро на посока дори и извън този зимен период на Black Friday промоцията, а до края на летния сезон.  Взимал съм техни вътрешни полети буквално за по 6 евро. Жалко, че си спряха полетите до България

• Харесвам 4
Публикувано: (редактирано)
преди 4 минути , Ivko каза:

В приложението се появи при мен

2703FF27-8C9F-4292-9E94-6C2E7ADE6976.jpeg

хм, на уеб сайта до 01ч го нямаше (явно... полунощ - унгарско време). Сега вече има. Благодаря

image.png.2415dbb3fa53d50b571446fdb6a00684.png

Редактирано от montepinar
Публикувано:
преди 1 минута , montepinar каза:

хм, на уеб сайта го няма. Но предполагам, че ще се появи, щом са го обявили

Има го...

w.png

Turkish и те като Booking "голяма чернилка" пуснаха... Полети, които до вчера бяха по 100 евро, сега са по 126... Машалла!

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:

да, писали сме едновременно. В 01ч се появи. Аз проверявах няколко пъти между 23 и 01 ч, нямаше го този банер.

Мерси.. Сега да им видим върховните намаления 😄

Ама как са променили приложението видяхте ли или е самозаради черния петък сега?

B2259630-D525-42D5-A92A-FF69E2E57F6F.jpeg

Поне за двупосочен София-Дубай има намаление гледах полета днес през деня беше по-висока цената

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 минути , Ivko каза:

Ама как са променили приложението видяхте ли или е самозаради черния петък сега?

B2259630-D525-42D5-A92A-FF69E2E57F6F.jpeg

Наистина са много нищожни намаленията. Сега гледах цени, които са намалени от 58 на 49 лв ... Ееми... да се радваме и на малките неща 🙂

За Грузия на Уиз са надолу с по 2.40 евро, доволен съм, сдобих се с едноседмична Грузия от Уиз за 35.18 евро в двете посоки.😁

Редактирано от BlackArt77
преди 5 минути , BlackArt77 каза:

За Грузия на Уиз са надолу с по 2.40 евро, доволен съм, сдобих се с едноседмична Грузия от Уиз за 35.18 евро в двете посоки.😁

от къде летиш ...от Солун ли

Редактирано от ZORI

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.