Прескочи до съдържание

Черен петък 2018

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Битката за купоните на Expidia още не е свършила:

В 14:00ч аржентинската

https://www.expedia.com.ar/g/rg/black-friday-cyber-monday-global?mcicid=home.topdeals.66071215

и бразилската

https://www.expedia.com.br/g/rg/black-friday-cyber-monday-global?m

В 16:00ч канадската

https://www.expedia.ca/g/rg/black-friday-cyber-monday-global?langid=4105&mcicid=home.topdeals.27802642

В 19:00ч май беше expeda.com

Ако намерите  още някоя предстояща оферта казвайте :rolleyes:

Редактирано от Мари Николова
  • Харесвам 9
Публикувано:
преди 45 минути , reinamarsela каза:

Някой гледал ли е какво се случва из rumbo, ereams, jetcost....... Миналогодишната аванта, явно няма да се повтори 🙂

ей сега получих код по мейл от Едриймс, но нищо особено

*80 € de desconto em voo + hotel Digite o código na caixa correspondente na página de pagamento. Descontos válidos de 23/11/2018 a 26/11/2018. O código só pode ser usado uma vez por cada utilizador e não se pode aplicar a trajectos de comboio. Descontos não acumuláveis. O valor mínimo indicado refere-se ao preço da reserva sem incluir as taxas por método de pagamento, taxas de administração ou qualquer outro produto ou serviço que possa ser adquirido na web. Aplicável apenas para reservas feitas em www.edreams.pt e através das aplicações eDreams para iPhone e Android para Portugal. O código promocional BLACKFRIDAY permite-lhe beneficiar de: um desconto de 80 € aplicável apenas em reservas de voo + hotel de um montante mínimo de 950 €.

Публикувано:

Здравейте,  търся изгодни билети за Лос Анджелис за края на януари,началото на февруари. Някой виждал ли е нещо?

Туркиш дали ще пуснат намаление?

Публикувано:
преди 3 часа, Goal & Boss каза:

Ето няколко предложения за черния петък:

- пътеводители, десетина заглавия

Cathedrals and Churches of Europe, за тези, които проявяват интерес. Според мен предложението е доста добро.

- това не знам дали ще е полезно за някого :grin:

От емаг на черен петък нищо не купувам!! Щото миналата година си купих "много изгодно" с не знам си колко намаление дентален душ за 83лв - без черен петък уж бил 110лв. И какво да видя две седмици по-късно?! Същата джаджа я продават на цена 63лв!  Два месеца месеца след това все на 63лв си я продават, мамка им! (пардон)

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 5 минути , iaia_mama каза:

на черен петък нищо не купувам

Никога и нищо не съм купувала, нямам време и нерви да се мотам по сайтовете. Който има - да му е честита покупката.

Малко информация от нета: Πoвeчe oт 400 фaлшиви yeб caйтa, ĸoитo ĸoпиpaт плaтфopмaтa зa oнлaйн тъpгoвия нa АlіЕхрrеѕѕ, paзĸpиxa oт Grоuр-ІВ в нaвeчepиeтo нa ĸaмпaниятa "Чepeн пeтъĸ", инфopмиpa rnѕ.оnlіnе. "Grоuр-ІВ пpeдyпpeждaвa зa пoвишeнa измaмнa дeйнocт, дължaщa ce нa мaщaбнитe paзпpoдaжби ВlасkFrіdауЅаlе в "Чepния пeтъĸ". Eĸcпepтитe oт гpyпaтa ca oтĸpили пoвeчe oт 400 ĸлoнинг caйтoвe, ĸoитo ĸoпиpaт пoпyляpнaтa oнлaйн плaтфopмa зa тъpгoвия нa АlіЕхрrеѕѕ и oщe 200 caйтa, cъздaдeни зa дa имитиpaт дoбpe пoзнaти мapĸи и oнлaйн мaгaзини ", cъoбщиxa oт пpeccлyжбaтa нa ĸoмпaниятa.

https://money.bg/business/cheren-petak-v-rusiya-600-falshivi-sayta-na-aliexpress-i-izvestni-marki.html

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 7 минути , iaia_mama каза:

От емаг на черен петък нищо не купувам!! Щото миналата година си купих "много изгодно" с не знам си колко намаление дентален душ за 83лв - без черен петък уж бил 110лв. И какво да видя две седмици по-късно?! Същата джаджа я продават на цена 63лв!  Два месеца месеца след това все на 63лв си я продават, мамка им! (пардон)

Права си, от опит знам, че си права, но не и когато става дума за книги, които си имат цена на корицата и не представляват чак такъв интерес за широките маси 🙂 Именно затова не пуснах връзки към куфари и раници, които уж също са намалени, ама няма как да бъда сигурен в това.

В момента, Емика каза:

Πoвeчe oт 400 фaлшиви yeб caйтa, ĸoитo ĸoпиpaт плaтфopмaтa зa oнлaйн тъpгoвия нa АlіЕхрrеѕѕ, paзĸpиxa oт Grоuр-ІВ в нaвeчepиeтo нa ĸaмпaниятa "Чepeн пeтъĸ"

Леваци! На aliexpress голямото намаление по традиция им е на 11.11 🙂

Аз отивам да проверя какво е това „дентален душ“, хапе ли и дали е отровно :smile:

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 2 минути , Goal & Boss каза:

Аз отивам да проверя какво е това „дентален душ“, хапе ли и дали е отровно :smile:

Ха, из не знаех за това чудо на чудесата, пък "уж" си мия зъбите

преди 4 минути , Goal & Boss каза:

дентален душ за 83лв

На първия сайт, който отворих ми излезе с цена 19.98 лв.

Публикувано:
преди 1 минута , Емика каза:

Ха, из не знаех за това чудо на чудесата, пък "уж" си мия зъбите

Така се казва на български, иначе е много полезно нещо. Истина е, че болшинството от хората не го познават.

За 20лв ще е някоя пародия предполагам.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 минути , Alexander каза:

Истина е, че болшинството от хората не го познават.

Ами, ето, сега покрай тази толкова актуална тема, много хора ще се запознаят, а някои даже ще си го купим:good:

images?q=tbn:ANd9GcQYSB7_SPctxezMq6i-7lT

Изключително полезна вещ.И за зъбите, и за венците.

Може да се намери на различна цена, около 100 лева е приемлива, за по-стари модели, които вършат същата работа.

Вътре може да се сложи само вода, може -  готова течност за жабурене, може отвара от билки. Разчита се на механичното почистване, на хидростатичния масаж и на антибактериалното действие/ ако е разтвор или отвара/.

Ето пример:

https://www.amazon.com/Waterpik-WP-100-Ultra-Water-Flosser/dp/B000GLRREU

71m-gtX0NOL._SY679_.jpg

Ето и други видове:

1802339806_Screenshot(120).png.844b0e6a46adca7163c7028a91603017.png

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 8
Публикувано:

+ украинските авиолинии

https://www.flyuia.com/jo/en/promotions/black-friday?gclid=Cj0KCQiA597fBRCzARIsAHWby0H0U097zNKm9NPZON2VOgMC6gaM5BNP-Zzc5nX5ntNnISm8ku5051waAng5EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

This year we turn 26 on Black Friday and we are happy to announce incredible discounts up to 50% offthe fares for almost all our destinations!

Save big on flights to your favorite destinations in Ukraine, Europe, North America, Asia and more. Simply bookmark this page and come back during 23 - 25 November 2018 for the lowest flight deals.

Sale: 23 - 25 November 2018

Travel: 15 January - 15 April 2019

Публикувано:

Waterpik-а е едно от най полезните яки неща, които сме си купували (не сега, преди година и половина), ако го намерите на цена под 70 евро е супер покупка

Публикувано:
преди 19 минути , Емика каза:

с тази цена и тази реклама направо го преместете в темата 

Размяна на коледни подаръци - сезон 2018

• Харесвам 1
  • Смея се 6

И бразилският код за 50% при Експедия отлетя за 5 секунди :rolleyes:

Някой успя ли? 

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 4 часа, ven62 каза:

Всеки ден жена ми ме буди с кафе на нощното ми шкафче.

Днес, вместо кафе ме чакаха кредитните карти и включен лаптоп.

Чак след третата транзакция дойде и кафето.

Сега разбрах … тоя петък и на мен ми е … черен.

:biggrin:

Сутринта колежката разправяше как класната на детето й се майтапела, че днес ще им направи Черен петъка и всички оценки ще са наполовина! :laugh1:

• Смея се 17
преди 3 минути , Фичо каза:

Някой успя ли? 

Нееее,отказвам се.Това не може да е реално.

Подозирам,че купоните,за които се надпреварваме са около 5бр.🤣

Приложението ми беше отворено на хотела,няма и 5 сек въведох кода и вече беше изтекъл.

@Георги Матеев е легенда,него дори и expedia го изчаква да си въведе купона🤩😋

Редактирано от Мари Николова
  • Харесвам 3
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 1 минута , Фичо каза:

на мен и този за 10 % не ми го приема вече дори, малко са се престарали с количествата, black Friday за 5 секунди...

преди 4 минути , Фичо каза:

Някой успя ли? 

Всичко беше абсурдно, докато видиш кода и вече е невалиден!

Успях да пробвам с кода за 10%, но цената излиза по-висока от тази на orbitz с код за 18%, няма смисъл.

Редактирано от Boo
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 минути , Фичо каза:

Някой успя ли? 

Аз сутринта се бях "заредила" на компютъра в офиса... На левия монитор - TeamViewer до телефона с отворено приложение на Expedia, избрана стая, попълнена кредитна карта, данни за контакт... всичко! Курсорът мигаше в полето за КОД... На десния монитор като зомби "скачах" на F5 и рефрешвах страницата на испанската Expedia... В секундата, в която се появи кодът, го copy/paste-нах на телефона и натиснах Apply и... ми каза, че кодът не бил валиден за тази оферта... :girl_cray::cray2::cray:

• Харесвам 6
  • Шок 2
  • Смея се 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.