Йосиф Милчов Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 Сипах си и аз, май оставам само с Грузия, но и това е нещо, а без хич.
AlexandraKo Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 Преди 1 час, funny каза: Cheap flights from Paris to Martinique for only €111! Travel dates: September to October 2019 Example dates: 4-17 Sep, 15-26 Sep, 19-26 Sep Routing & Sample dates: Paris – Martinique – Paris https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/crazy-hot-cheap-flights-from-paris-to-martinique-for-only-e111/ Аха, като мине кукувото лятодет го чакахме всички днеска. преди 2 часа, но нейм каза: Ей, днес ударих кьоравото! Напазарувах си неща, които отдавна следях. Брабантия направиха 40% намаление на всички артикули, а аз съм им голям фен! Хихи, тука се говори за пътуване, хотели и самолетни билети. За тенджУри и тигани, никой не пита, ако ще и без пари да ги раздават, насред сряда. 1 1 1
ECC Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 (редактирано) Чудя се дали и аз да не се включа с намаления за Черния петък-да намаля заплатите за следващите три месеца с 30-40%😂 Редактирано 23 ноември, 2018 от Emil Chakalov 1 3 1 12
Doctor Who Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 www.momondo.co.uk ------ .opodo.co.uk дава цена 7 GBP при цена в сайта на Райън 10 евро Една посока, един човек, няма изискване за карта. Малко е намалението , но само това намерих. Интересно е, че в десетина сайта от "обичайните заподозрени" цените на Райън са удвоени спрямо официалния сайт. 5
aleksandrina Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 5 minutes ago, Emil Chakalov said: Чудя се дали и аз да не се включа с намаления за Черния петък-да намаля заплатите за следващите три месеца с 30-40%😂 Това дори не е за тема "Хумор", а за "Черен хумор".🤣🤣🤣 2 2
lyusi Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 преди 22 минути , AlexandraKo каза: Аха, като мине кукувото лятодет го чакахме всички днеска. Аз букнах два, сега ще видим ще получа ли потвърждение. 6
AlexandraKo Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 В момента, lyusi каза: Аз букнах два, сега ще видим ще получа ли потвърждение. А, дано!😀 2
iaia_mama Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 преди 4 часа, Емика каза: Ами, ето, сега покрай тази толкова актуална тема, много хора ще се запознаят, а някои даже ще си го купим Аз съм много доволна от тая джаджа! 1
Фил Публикувано: 23 ноември, 2018 Автор Публикувано: 23 ноември, 2018 (редактирано) преди 18 минути , lyusi каза: Аз букнах два, сега ще видим ще получа ли потвърждение. Цената е чудесна, но едно на ум, защото септември e в сезона на ураганите https://en.wikipedia.org/wiki/Atlantic_hurricane_season#/media/File:1851-2017_Atlantic_hurricanes_and_tropical_storms_by_month.png Редактирано 23 ноември, 2018 от Фичо 1
lyusi Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 Видях, ама нямаше за кога да го мисля. И без това статусът на резервацията още е висящ, та ще видим дали изобщо ще стане. 1
Hesoss Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 преди 2 часа, Vyara каза: И аз ударих на камък с билети до Куба. Търся нещо през февруари-март, нямам точни дати нито точни изходни летища. Не успявам да намеря нищо дори за 400Е двупосочно. Може да кацна в Хавана и да се върна от Варадеро. Някой ако има предложения съм отворена. 🙂 не е нещо особенно има и за други дати като последната трябва да ти е 18,03 https://www.eurowings.com/skysales/Select.aspx?culture=en-US
wilks Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 (редактирано) преди 3 часа, Vyara каза: И аз ударих на камък с билети до Куба. Търся нещо през февруари-март, нямам точни дати нито точни изходни летища. Не успявам да намеря нищо дори за 400Е двупосочно. 🙂 До преди месец-два имаше колкото искаш билети под 400€ от много градове в Европа до Куба точно за февруари-март, и без Черен петък, Черен Петър, черен пепър, ветър или каквото и да е там черно нещо. Все пак виж дали това може да ти свърши работа за февруари https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/cheap-non-stop-flights-from-germany-to-varadero-cuba-from-only-e269-98/ Аз миналата година за черния петък бях на място, на което достъпът до интернет беше фикция (няколкото останали такива на земята), но и без него сам си правя "черни петъци" по всяко време на годината. Затова съм се убедил за себе си, като намеря цена която съм готов да платя - да взимам без да чакам някакви неясни и в много случаи заблуждаващи или условни намаления. Пък и докато ги чакам, обикновено цените се повишават, и после и с мнимите намаления пак са по-високи от първоначално намерените (говоря само за самолетни билети в случая) Теми като тази, ги приемам по-скоро като "за спорта", и за лична статистика дали е вярна горната ми теза. Е, не изключвам напълно възможността понякога да излезе и нещо наистина интересно, но то по-скоро е инцидентно, или за период/сезон, който се оказва, че не е атрактивен за мен. И аз подкрепям тези, които си сипаха по едно, и се наслаждават блажено на спокойствието си. Те са най-печелившите с абсолютна сигурност, най-малко заради спестените нерви, които никой черен петък не може да ти върне после. Та, да кажа едно Наздраве, колеги! Да пийнем и за Белите петъци, викам аз преди 3 часа, Vyara каза: Някой ако има предложения съм отворена. 🙂 Това, така написано в тази тема, си звучи направо като петъчна оферта 🙂 Шегувам се, разбира се. Но някой, на когото му е черно заради черния петък, не е ясно как може да го разтълкува Редактирано 23 ноември, 2018 от wilks 15 1 8
slujitel Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 преди 8 минути , wilks каза: До преди месец-два имаше колкото искаш билети под 400€ от много градове в Европа до Куба точно за февруари-март, и без Черен петък, Черен Петър, черен пепър, ветър или каквото и да е там черно нещо. Аз миналата година за черния петък бях на място, на което достъпът до интернет беше фикция (няколкото останали такива на земята), но и без него сам си правя "черни петъци" по всяко време на годината. Затова съм се убедил за себе си, като намеря цена която съм готов да платя - да взимам без да чакам някакви неясни и в много случаи заблуждаващи или условни намаления. Пък и докато ги чакам, обикновено цените се повишават, и после и с мнимите намаления пак са по-високи от първоначално намерените (говоря само за самолетни билети в случая) Теми като тази, ги приемам по-скоро като "за спорта", и за лична статистика дали е вярна горната ми теза. Е, не изключвам напълно възможността понякога да излезе и нещо наистина интересно, но то по-скоро е инцидентно, или за период/сезон, който се оказва, че не е атрактивен за мен. И аз подкрепям тези, които си сипаха по едно, и се наслаждават блажено на спокойствието си. Те са най-печелившите с абсолютна сигурност, най-малко заради спестените нерви, които никой черен петък не може да ти върне после. Та, да кажа едно Наздраве, колеги! Да пийнем и за Белите петъци, викам аз Това, така написано в тази тема, си звучи направо като оферта 🙂 Шегувам се, разбира се. Но някой, на когото му е черно заради черния петък, не е ясно как може да го разтълкува Добър завършек на темата.
Георги Матеев Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 преди 4 часа, Мари Николова каза: Нееее,отказвам се.Това не може да е реално. Подозирам,че купоните,за които се надпреварваме са около 5бр.🤣 Приложението ми беше отворено на хотела,няма и 5 сек въведох кода и вече беше изтекъл. @Георги Матеев е легенда,него дори и expedia го изчаква да си въведе купона🤩😋 Въпрос на късмет и рефлекси е явно. Иначе дишам прахта на колегата ми, който след подробните ми указания успя да направи цели 2 резервации с -75% код (през ирландската и канадската Експедия)! А аз с бавния нет в Санкт Петербург хотела само до -50% се добрах 😞 Бонусът ми е, че колегата ме е предвидил в едната си резервация (букнал е 2-спален апартамент за 4 човека) и януари ще ходим на някакъв бая луксозен спа хотел за 2 лв примерно 🤣 11 5
iMari Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 Може би грешката ни е,че се надпреварваме за купони с много големи пазари.Ако сутринта следяхме например датската/финланската версия на експедия,щяхме да имаме някакъв шанс. 1
Георги Матеев Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 преди 1 минута , Мари Николова каза: Може би грешката ни е,че се надпреварваме за купони с много големи пазари.Ако сутринта следяхме например датската/финланската версия на експедия,щяхме да имаме някакъв шанс. Аз лично успях в новозеландската и хонгконгската. 4
Граф Вронски Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 (редактирано) Успях да си взема билети от Скопие до Лос Анджелис за юни месец догодина за 800лв на myAustrian. Използвах код за 20% отстъпка -> SALE2018. Стана малък проблем, който забелязах сега. Browser-ът ми попълни името (е вече ги го изключих) и не го забелязах на време. Писах на support-a им, дано ми го сменят. Ето тук намерих офертата:https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/austrian-airlines-promotion-code-20-off-on-all-flights/ Редактирано 23 ноември, 2018 от Граф Вронски 3
kakadu Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 преди 7 минути , Георги Матеев каза: Аз лично успях в новозеландската и хонгконгската. Къде може да видим кои страни останаха от Експедията? Ако са останали.
iMari Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 преди 4 минути , Георги Матеев каза: Аз лично успях в новозеландската и хонгконгската. Добре де,как го правиш.През десктопа ли действаш или през приложението?Дай тънкости
Двуцветко Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 Как пък никой не се похвали с нова раянерска раница 🙂 Аз се сдобих с такава на истинска половин цена 🙂 2 1
Травеолани Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 Според мен има нещо гнило в тези уж "разпродажби" за Черния петък. Вчера на сайта на Sky Scanner имаше цял куп "промоции" за безброй дестинации - на пръв поглед ниски цени, като кликнеш и се оказва, че от 30 долара, билета става $400-500. Днес (9 ч. сутринта Тихоокеански време - баш Черния петък) има само 3 държави с билети по $800. За една от дестинациите билетите принципно са около $100-200 през годината, а сега на уж голямата разпродажба по 800? Освен това във вторник търсих билети за дадена дестинация и бяха с 20% по ниски от днес... Явно не са реални тези разпродажби или откровено лъжат?!? 5
Фил Публикувано: 23 ноември, 2018 Автор Публикувано: 23 ноември, 2018 преди 25 минути , kakadu каза: Къде може да видим кои страни останаха от Експедията? Няма, извъртя се земното кълбо.
Георги Матеев Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 преди 25 минути , Мари Николова каза: Добре де,как го правиш.През десктопа ли действаш или през приложението?Дай тънкости Ап-а. Тънкости няма, рефрешваш като луд и бързаш после... Сега хванах и 75% щатския, но на плащането даде грешка (?!) и докато сменя картата купона оттече. Здраве да е. А колегата сега успя да направи ТРЕТА резервация с 75% и вече почва да не ми е толкова симпатичен 🤣 2 10
iMari Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 преди 5 минути , Георги Матеев каза: Сега хванах и 75% щатския, но на плащането даде грешка (?!) и докато сменя картата купона оттече. Здраве да е. А колегата сега успя да направи ТРЕТА резервация с 75% и вече почва да не ми е толкова симпатичен 🤣 Аз дори не успях да го видя този от 75%.Директно ми показа 10%🤣🤣
ven62 Публикувано: 23 ноември, 2018 Публикувано: 23 ноември, 2018 Така, като чета последните няколко страници - равносметката от днес е: Само @Георги Матеев и @жена ми успяха да си въведат кодовете. … И сега не знам за кое да ме е по яд. 2 14
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега