Прескочи до съдържание

Черен петък 2018

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 13 минути , ven62 каза:

Така, като чета последните няколко страници - равносметката от днес е:

Само @Георги Матеев и @жена ми успяха да си въведат кодовете.

… И сега не знам за кое да ме е по яд. :fuk:

:grin:

Не ме ядосвай и ти, че си нося вуду такъмите с мен! 🤩

• Харесвам 3
  • Смея се 8
Публикувано: (редактирано)
преди 7 минути , Георги Матеев каза:

Не ме ядосвай и ти, че си нося вуду такъмите с мен! 🤩

Разбрахме, че си по работа в Русия ("В Русия съм, в Русия съм"). Така че, ако оттам не ловят, имаш и други опции, не ги пренебрегвай! 🙂

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 2 часа, AlexandraKo каза:

За тенджУри и тигани

:girl_cray2:

То да бяха тенджУри и тигани, ми то едни ми ти кошове за боклук....😉 За билети и хотели не остана!😎

• Харесвам 2
  • Смея се 1

На печелившите честито. Не мисля, че Expedia са чак толкова за хвалене.  Ясно,  имат някакъв маркетингов бюджет за днес ,  но като ви чета,  парата в свирката  май е била в повечко. Иначе ги харесвам,  но сега ще погледна дали мога да взема нещо, което ми трябва от Orbitz с нормалния промокод при който няма ограничения. Дето се вика паричките ми пак при тях ще отидат. 

За полетите ми е странно,  защо се  чакат  някакви убийствени оферти при положение,  че ежедневно излизат грешки и промоции  в сайтовете от "матрицата"  на @macf1an

Лоу костовете не ги броя,  те обичайно си разпродават зимните седалки, и дали ще го нарекат Черен петък или друго всяка година имат топ цени в тоя период. 

Дори най-залюханите магазини, които едва съществуват,  днес бяха пълни с клиенти.  Цялата тая истерия взе да набира страшна скорост, ама е забавно в такива дни да гледаш поведението на хората  🙂

Редактирано от stanimir
  • Харесвам 14
Преди 1 час, Травеолани каза:

Според мен има нещо гнило в тези уж "разпродажби" за Черния петък. Вчера на сайта на Sky Scanner имаше цял куп "промоции" за безброй дестинации - на пръв поглед ниски цени, като кликнеш и се оказва, че от 30 долара, билета става $400-500. Днес (9 ч. сутринта Тихоокеански време - баш Черния петък) има само 3 държави с билети по $800.

За една от дестинациите билетите принципно са около $100-200 през годината, а сега на уж голямата разпродажба по 800?

Освен това във вторник търсих билети за дадена дестинация и бяха с 20% по ниски от днес...

Явно не са реални тези разпродажби или откровено лъжат?!?

Мда, и аз се опитах да го докажа, но някой колега ме контрира. От октомври следя полетите София- Милано Малпенса за 29 декември, кагато трябваше да излетя натам. Първоначално бяха 53 евро, после ги качиха на 63, после на 70 и не знам колко, а седмицата преди така наречения"черен петък", цената скочи на над 100 евро!!!!! И ето сега за черния петък, от състрадание към горките пътешественици, пообеднели в края на годината,  пак са я приземили на 75 евро.

П.С. Току що проверих, сутринта беше 75, а сега вече е 90 евро! Който пИчели пИчели!

Редактирано от muchachote
  • Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 часа, Ardent каза:

Lufthansa voucher code - Като няма риба и рака е риба!

Capture.JPG.5733ae406c114add745c7e5f35bf17fd.JPG

Terms of use of the Lufthansa voucher code

• The voucher code is valid on lufthansa.com from 23rd November until 26th November between 00.00 and 23.59 hours. The travel period is from 07th January until 31st May
  • The voucher code is only valid for itineraries where all flights are operated by Lufthansa and Lufthansa City Line.
  • Reduced fares that can be booked via an access code are not included.
  • Only one voucher code can be used per booking transaction.
  • The voucher code only reduces the fare value of the ticket; it cannot be credited against taxes, fees, other surcharges or the Lufthansa Ticket Service Charge (TSC).
  • If the fare value of the ticket is less than the value of the voucher code, the balance may be applied to the fare value of additional tickets within the same booking process.
  • If the voucher code exceeds the sum of the fare values of all the tickets in one booking transaction, the remaining amount cannot be redeemed in another booking transaction.
  • Certain fares may be excluded from the use of voucher codes.
  • Voucher codes can only be used for air tickets and not for rebooking fees (MCOs), excess baggage tickets, advance seat reservations or other additional products.
  • Voucher codes cannot be used for "reservations with price guarantee" or subsequent flight bookings.
  • Voucher codes cannot be used for flight bookings with infants/babies (up to 2 years old).
  • When reimbursing a ticket for which a voucher code has been redeemed, only the reduced fare value will be reimbursed, subject to the fare conditions of the ticket.
  • Voucher codes and any residual values arising from these cannot be paid out in cash.
  • If the flight ticket value of a ticket bought with a voucher code is used as a down payment for a higher-value ticket (e.g. additional payment for a higher fare or rebooking), only the reduced ticket value will be credited to the new ticket.
  • The passenger receipt, which acts as an invoice in the case of tickets, only shows the reduced airfare.
  • The voucher code is specific to the individual. The resale or any other transfer of promotional codes to third parties is prohibited. In the event of an infringement against this, Lufthansa or a third party authorised by Lufthansa reserves the right to refuse to redeem the voucher code.
  • Lufthansa reserves the right to cease the redeemability of the voucher code at any time. Only one voucher code may be used per promotion, per person. Lufthansa reserves the right to cancel bookings if a passenger uses several voucher codes in one promotion.

хм, много скромно Луфтханза тази година с тия 30€, миналата година на Черния петък даваха 60€ ваучер код за отстъпка и си купих евтин полет до Лисабон (който беше на половината на цената на Wizzair тогава, пък и багаж включва). Нещо много са взели да пестят Луфтханза и Аустриан... питат те към кафето дали искаш захарче или сметана, сакън да не ти ги дадат, пък ти да не ги ползваш 😄

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
Преди 1 час, Двуцветко каза:

Как пък никой не се похвали с нова раянерска раница 🙂

Аз се сдобих с такава на истинска половин цена 🙂

AEDFE05F-7B22-4B73-9484-653EB7AE6F9A.jpeg.15da0f661862c68b6371f360513d315a.jpeg

хмм, това от кой сайт?

Публикувано:
преди 27 минути , stanimir каза:

Дори най-залюханите магазини, които едва съществуват,  днес бяха пълни с клиенти.  Цялата тая истерия взе да набира страшна скорост, ама е забавно в такива дни да гледаш поведението на хората  

Аз затова никога не ходя по магазини в дните на "големите" разпродажби.

В Канада най-големите намаления са на 26 декември - Boxing Day. Преди 10 години, на първата ни Коледа в Канада, отидохме да видим за какво става въпрос, в най-големия мол в града. Беше ад - като 204 в София в 6 ч. вечерта в делничен ден. Та влязохме, ползвахме тоалетната и излязохме и щях да откача за тези 10 минути... И никога повече на този ден!🤣🤣

• Харесвам 1
  • Смея се 4
преди 5 минути , Травеолани каза:

Аз затова никога не ходя по магазини в дните на "големите" разпродажби.

В Канада най-големите намаления са на 26 декември - Boxing Day. Преди 10 години, на първата ни Коледа в Канада, отидохме да видим за какво става въпрос, в най-големия мол в града. Беше ад - като 204 в София в 6 ч. вечерта в делничен ден. Та влязохме, ползвахме тоалетната и излязохме и щях да откача за тези 10 минути... И никога повече на този ден!🤣🤣

да, но това е така, защото намаленията са над 50%.  Тия, дето ги гледаме по телевизията как в САЩ чакат по цяла нощ и като отворят вратите се блъскат и си дърпат кашоните... го правят заради отстъпки от 80 или 90%, не като тука... пълен смях... 10%, 20% и толкоз.  В магазините за техника е избирателно, повечето стоки нямат намаление, а по-малката част... 10%. В  BookTrading влязох  в един мол, че ми трябваше конкретна книга, някаква девойка-консултантка (от тия дето дебнат всеки в ръцете, сакън да не открадне), без да съм я питал, ми казва "ние не отбелязваме Черния петък по принцип"...  Ми хубаво... Защо ми го казваш? 😄   Изобщо... у нас е Криворазбран петък. Криворазбрано обслужване (както винаги, by the way)

Редактирано от montepinar
  • Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 минути , montepinar каза:

да, но това е така, защото намаленията са над 50%.  Тия, дето ги гледаме по телевизията как в САЩ чакат по цяла нощ и като отворят вратите се блъскат и си дърпат кашоните... го правят заради отстъпки от 80 или 90%, не като тука... пълен смях... 10%, 20% и толкоз.  В магазините за техника е избирателно, повечето стоки нямат намаление, а по-малката част... 10%. В  BookTrading влязох  в един мол, че ми трябваше конкретна книга, някаква девойка-консултантка (от тия дето дебнат всеки в ръцете, сакън да не открадне), без да съм я питал, ми казва "ние не отбелязваме Черния петък по принцип"...  Ми хубаво... Защо ми го казваш? 😄   Изобщо... у нас е Криворазбран петък. Криворазбрано обслужване (както винаги, by the way)

Ами принципно в САЩ имат хубави намаления, да, но по празниците и там е ненужна истерия, само защото е празник, не защото намалението е по-голямо. Аз лично съм си купувала чанти от САЩ с 90% намаление през април, а за 4-ти Юли същите тези чанти бяха на 60% или 70%. Но като се замислиш, ако намалението ти е 90%, каква е тази ужасяваща надценка?!?

За България не знам как е сега, докато живеехме там нямаше черни петъци, нямаше и намаления всъщност много много.

Публикувано:
преди 18 минути , stanimir каза:

Дори най-залюханите магазини, които едва съществуват,  днес бяха пълни с клиенти.  Цялата тая истерия взе да набира страшна скорост, ама е забавно в такива дни да гледаш поведението на хората  🙂

Аз тука едва намерих къде да паркирам в супермаркета. Доста неща има с 30-50% намаление. Трябва през някой мол да мина, ама ще е лудница и май ще пропусна, ама търся едно ЛЕГО, дето никъде го няма. Купих от местната версия на ибей преди една седмица, и не идва, питах какво става, ми нямали, грешка било. А една седмица не се сети да кажеш, че е грешка. На всичко отгоре сега седи отказано, като че ли не сме имали сделка и не мога да напиша противно ревю...

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:

Спокойно дишайте. Миналата година черния петък започна в събота 🤣🤣🤣 а идва и понеделник.Само аз май си пия спокйно бира в Хепи и изобщо не рефрешвам 🙄🤣

• Харесвам 6
Публикувано:

А, оферти ще има поне до понеделник. Някой ако иска вътрешни полети в Бразилия, да казва. Има намаления, само че не важат за 15.12-31.01, т.е. точно лятната ваканция, така че не ми вършат работа 

Публикувано:
преди 5 минути , Ivko каза:

Спокойно дишайте. Миналата година черния петък започна в събота 🤣🤣🤣 а идва и понеделник.Само аз май си пия спокйно бира в Хепи и изобщо не рефрешвам 🙄🤣

Не си само ти,  не сииии, само че, ние пием бЕло вино:))))

• Харесвам 2
преди 14 минути , Таньо каза:

kayak.ch -----  opodo.ch

Билети за двама, двупосочно за 31 евро. При Райън са 40 евро.

image.png.e5a62322f0587564a470a4fb8441c247.png

image.png.0ba8e361feaa85b71f461a8310d7a5c3.png

ма то голяма "намаление" до Атина на Раянеър. Допреди няколко дни цените им бяха 5.99 евро на посока

image.png.9998eb4d31a910b5915cc7b2c6da27b3.png

И това не е само за зимния сезон ,още през октомври летях дотам точно на тези цени, 12 евро двупосочно.

Сега големия индирим са направили  😄  на 9.99

image.png.fc4a38e33f964d5cbaf5d8f2bcca4d5b.png

p.s. скрийншотовете са от октомври

Редактирано от montepinar
Публикувано:
преди 14 минути , Таньо каза:

kayak.ch -----  opodo.ch

Билети за двама, двупосочно за 31 евро. При Райън са 40 евро.

image.png.e5a62322f0587564a470a4fb8441c247.png

image.png.0ba8e361feaa85b71f461a8310d7a5c3.png

С каква карта се плаща и има ли някакви ограничения.

Публикувано:

kayak.ch -----  cheaptickets.ch

София - Варна двупосочно за двама за 207,40 лева.

В сайта на превозвача - 248,50 лева.

image.png.8050ce8bd719f85eb81e7f3027f4bbd3.png

image.png.530a251596a7553f9f7303e8a622332a.png

преди 5 минути , montepinar каза:

ма то голяма "намаление" до Атина на Раянеър. Допреди няколко дни цените им бяха 5.99 евро на посока

image.png.9998eb4d31a910b5915cc7b2c6da27b3.png

И това не е само за зимния сезон ,още през октомври летях дотам точно на тези цени, 12 евро двупосочно.

Сега големия индирим са направили  😄  на 9.99

image.png.fc4a38e33f964d5cbaf5d8f2bcca4d5b.png

p.s. скрийншотовете са от октомври

Няма общо. Външен сайт сваля цени на превозвача.

Иначе казано - най-ниската цена към този момент е през по-горе показаната връзка.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 38 минути , Ivko каза:

Спокойно дишайте. Миналата година черния петък започна в събота 🤣🤣🤣 а идва и понеделник.🙄🤣

или както се майтапеше един габровски зевзек: "тая година Разпети петък се пада в сряда" :grin:

• Смея се 3
Публикувано:
преди 8 минути , Таньо каза:

kayak.ch -----  cheaptickets.ch

София - Варна двупосочно за двама за 207,40 лева.

В сайта на превозвача - 248,50 лева.

image.png.8050ce8bd719f85eb81e7f3027f4bbd3.png

image.png.530a251596a7553f9f7303e8a622332a.png

Няма общо. Външен сайт сваля цени на превозвача.

Иначе казано - най-ниската цена към този момент е през по-горе показаната връзка.

да, разбрах, че Оподо ги дава с по-ниска цена. Но гледам, че и Раянеър са вдигнали цената, пък уж днеска е Black Friday

хмм, това от кой сайт?

Публикувано:
преди 13 минути , nino каза:

С каква карта се плаща и има ли някакви ограничения.

Не поиска определена карта. Най-добрия вариант написах по-горе  - двупосочно за двама.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 часа, Фичо каза:

Накрая ще ми писне, ще за**а всичкото ровене по сайтове за полети и хотели и ще си сипя една шотландса ракия като един бял човек на бял петък! :grin: 

Това го правя всяка вечер,само че с бира! С какъв голям кеф ви чета и как се ядосвам,че опитите ви с тези "измамници"-собствениците/продавачи предлагащи различни намаления удрят на камък! Прави ми впечатление,че с действията си натрупват доста негативизъм у купувачите и си правят добра антиреклама.:acute:

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, montepinar каза:

хмм, това от кой сайт?

fashiondays.bg

Директно на раници, избор много добър и реални намаления, гледал съм ги доста преди

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.