chandni Публикувано: 21 декември, 2018 Публикувано: 21 декември, 2018 В TopCashBack.co.uk интересът към PriorityPass бележи огромен ръст...
stanislavpp Публикувано: 1 февруари, 2020 Публикувано: 1 февруари, 2020 ПП са добавили вече към портфолиото си и два лаунджа в жп гари : Москва и Санкт Петербург . https://www.executivetraveller.com/news/priority-pass-railway-lounge-access 1
chandni Публикувано: 9 февруари, 2020 Публикувано: 9 февруари, 2020 Aко някой има код или друг вариант за намаляване цената на Priority Pass, хотел, полет и т.н., го пуска в съответната тема, за да бъде от полза на всички (или на най-бързия ако е еднократен), но не и на лични съобщения!
MARTiNSHO Публикувано: 1 ноември, 2021 Публикувано: 1 ноември, 2021 Здравейте, все повече се замислям за този пас. Някой знае ли къде има актуален списък с PP ресторантите? Виждам, че отдавна е питано.
Емил Маринов Публикувано: 6 юни, 2023 Публикувано: 6 юни, 2023 Покрай смяна на политиката на crypto.com направих активиране на картата. За нея получих следният достъп: Your membership plan includes: - 4 inclusive member visits per membership period. Any additional member visits will be charged directly to the payment card associated with your account at a rate of US$32 per visit. - All visits for accompanying guests will be charged directly to the payment card associated with your account at a rate of US$32 per person per visit. Your membership refreshes 31 Dec 2023 Интересно ми стана какво ще получа когато направих същото с Diners: Your membership plan includes: - Unlimited inclusive member visits. - предполагам ще си важат правилата за 12 посещения годишно и след това съответната такса. - Please contact your card issuer for lounge visit costs outside of your entitlements allowance. Your membership refreshes 31 Dec 2023 Достъпа би трябвало да е по някой от следните начини: - пластика издадена от PriorityPass - не съм поръчвал такава, не разбрах дали ще ми пратят автоматично и ще ме таксуват за доставката; - QR код от приложението им; - прихващане на акаунта след предоставяне на регистрираната в сайта карта И с двете карти съм минал през секцията за активиране на карта и не съм плащал за някой от предоставяните годишни планове. 1
wilks Публикувано: 17 ноември, 2023 Публикувано: 17 ноември, 2023 5% Black Friday намаление на най-високия клас Prestige Priority Pass от $ 469 на $ 445 Ако можеше да се мине през ТСВ и още -10.1% тази оферта можеше да стане около $ 400 крайна цена за безлимитно посещение на салони за 1 г. с РР Но за съжаление, не могат да се комбинират двете намаления, което автоматично игнорира това тук, в полза на -10.1% през ТСВ При по-ниските класове РР намаленията са по-сериозни, но те пък не представляват кой знае какъв интерес - Standard PP -35% или $64 - Standard Plus -25% или $246 (с вкл. 10 безплатни посещения https://www.prioritypass.com/campaigns/keyword/bandtravel-blackfriday?sourcecode=DABKF23AWINEN¤cy=USD&utm_source=awin&utm_term=1371793&utm_content=&utm_campaign=affiliate&awc=29953_1700185120_f3ff6dc18cbc6e8ca04a446605d38461
Magelanko Публикувано: 17 ноември, 2023 Публикувано: 17 ноември, 2023 На 29.10.2018 г. в 13:11, Hollywood каза: TУК https://www.prioritypass.com/en/join-affinity?campaignid=6a262421-2922-4f16-902a-d7789de2ca6b&sourcecode=HKTMBENONETW15&currency=USD ^А през този линк не става ли ? Изкарва ми все още 20 офф на Prestigue. Обикновенно ако не е актуален или ти дава грешка и/или нормалните цени без отстъпка. преди 52 минути , wilks каза: 5% Black Friday намаление на най-високия клас Prestige Priority Pass от $ 469 на $ 445 Ако можеше да се мине през ТСВ и още -10.1% тази оферта можеше да стане около $ 400 крайна цена за безлимитно посещение на салони за 1 г. с РР Но за съжаление, не могат да се комбинират двете намаления, което автоматично игнорира това тук, в полза на -10.1% през ТСВ При по-ниските класове РР намаленията са по-сериозни, но те пък не представляват кой знае какъв интерес - Standard PP -35% или $64 - Standard Plus -25% или $246 (с вкл. 10 безплатни посещения https://www.prioritypass.com/campaigns/keyword/bandtravel-blackfriday?sourcecode=DABKF23AWINEN¤cy=USD&utm_source=awin&utm_term=1371793&utm_content=&utm_campaign=affiliate&awc=29953_1700185120_f3ff6dc18cbc6e8ca04a446605d38461 ^Много скромно промо.
Георги Матеев Публикувано: 17 ноември, 2023 Публикувано: 17 ноември, 2023 Предната година безлимитният приорити пас излизаше под €350 на Блек Фрайдей. Сегашната промоция е много слаба. Последните месеци мярках поне 2 пъти кодове за -15-20%, което бие дори Топкешбек офертата. Гугълнете малко повече. 1
wilks Публикувано: 20 ноември, 2023 Публикувано: 20 ноември, 2023 На 17.11.2023 г. в 5:43, Magelanko каза: ^А през този линк не става ли ? Изкарва ми все още 20 офф на Prestigue. Обикновенно ако не е актуален или ти дава грешка и/или нормалните цени без отстъпка. През този ^ линк от 2018 г., който си цитирал, НЕ минава карта на българска банка при плащането, ако адресът е различен от тайвански. Но от преди малко на цена от €367 (-20%), си излиза през официалния сайт вече и за резиденти на България - полето излиза автоматично попълнено във формата. И все пак да питам някой успял ли е да открие от коя държава излиза тази цена за Prestige, която се вижда първоначално при зареждане на сайта? Или е просто някакъв бъг И един въпрос към притежателите на Priority Pass - след плащане на таксата, и регистрация на сайта/app-a, веднага ли може да се ползва с телефон през приложението, или е нужно да се изчака получаването на физическата карта, за да се валидира? 1
stanislavpp Публикувано: 20 ноември, 2023 Публикувано: 20 ноември, 2023 Може да се ползва веднага през скан на дигиталната карта , реално физическата карта трябва , само ако нямате функциониращ телефон. Служителите така или иначе не могат да сканират физическата карта. 2
Captain45 Публикувано: 17 октомври, 2024 Публикувано: 17 октомври, 2024 Да попитам план Стандарт ти дава единствено възможност да добавиш 1 гост към твоя ПП, така ли е? Не виждам в приложението на какъв план съм или се вижда ако активирам някой от платените 3?
antea Публикувано: 2 ноември, 2024 Публикувано: 2 ноември, 2024 регистрирах си една банкова карта в Priority Pass, дава ми следното My plan Your membership plan includes: 4 inclusive member visits per membership period. Any additional member visits will be charged directly to the payment card associated with your account at a rate of €30 per visit. 2 inclusive guest visits per membership period. Any additional guest visits will be charged directly to the payment card associated with your account at a rate of €30 per visit. Your membership refreshes 31 Dec 2024 това болднатото обаче ми е малко трудно да го разтълкувам, може да значи и че имам право два пъти да бъда придружена от по един човек, а според информацията от банката ми картата осигурява "до 4-ри безплатни достъпа на година, за картодържателя + 2 придружители", което аз го разбрах като 4 посещения за мен едновременно с двама придружители, т.е. 4 пъти да влизаме трима човека, най-вече заради запетаята, която е сложена така, че изглежда сякаш четирите достъпа са валидни и за двамата придружители.... верно че мен няма да ме обесят като Левски заради граматични неволи, ама пък и да ме чарджват заради езикови конструкции не ми се иска ако някой има регистрация в PP с карта, даваща достъп и на придружител, би ли погледнал какво му излиза в неговия план?
Jorro Публикувано: 2 ноември, 2024 Публикувано: 2 ноември, 2024 преди 2 часа, antea каза: регистрирах си една банкова карта в Priority Pass, дава ми следното My plan Your membership plan includes: 4 inclusive member visits per membership period. Any additional member visits will be charged directly to the payment card associated with your account at a rate of €30 per visit. 2 inclusive guest visits per membership period. Any additional guest visits will be charged directly to the payment card associated with your account at a rate of €30 per visit. Your membership refreshes 31 Dec 2024 това болднатото обаче ми е малко трудно да го разтълкувам, може да значи и че имам право два пъти да бъда придружена от по един човек, а според информацията от банката ми картата осигурява "до 4-ри безплатни достъпа на година, за картодържателя + 2 придружители", което аз го разбрах като 4 посещения за мен едновременно с двама придружители, т.е. 4 пъти да влизаме трима човека, най-вече заради запетаята, която е сложена така, че изглежда сякаш четирите достъпа са валидни и за двамата придружители.... верно че мен няма да ме обесят като Левски заради граматични неволи, ама пък и да ме чарджват заради езикови конструкции не ми се иска ако някой има регистрация в PP с карта, даваща достъп и на придружител, би ли погледнал какво му излиза в неговия план? А коя е тази карта? На българска банка ли е?
antea Публикувано: 2 ноември, 2024 Публикувано: 2 ноември, 2024 Mastercard World Business Debit на УниКредит, предишната ми карта към фирмена сметка беше Visa Business, но Уникредит нали спряха да работят с виза и подменят всички карти с Mastercard, и ми преиздадоха тази https://www.unicreditbulbank.bg/bg/korporativni-klienti/upravlenie-na-parichni-sredstva/bankovi-karti/debitni-karti/debitna-karta-mastercard-world-business-debit/
antea Публикувано: 5 ноември, 2024 Публикувано: 5 ноември, 2024 покрай това PP установих, че четенето с разбиране куца на много нива (вероятно и при мен, разбира се), но финално отново не разбрах аджеба как следва да се тълкува прословутия текст от банката и членството, което излиза в сайта на PP кореспонденцията с Уникредит: Цитат Здравейте, За всяко от 4-те посещения , картодържателят има право на до 2ма придружители. Поздрави и приятен ден! Kind regards 35 минути по-късно нов имейл Цитат Здравейте, Във връзка с Вашето запитване искаме да Ви информираме следното: Като картодържател имате право на 4 безплатни посещения, на две от които можете да бъдете с по един придружител – т.е. максимум за годината 2 достъпа за придружител. тук аз им отговарям с въпрос това ли е окончателният им отговор, след като половин час по-рано съм получила точно противоположния няколко часа по-късно идва трети имейл Цитат Здравейте, Във Вашия случай с карта Mastercard Business Credit Вие като картодържател +2ма придружители може да се възползвате от 4 безплатни посещения (on top) на описаните, към всички над 1300 салона. Оставаме на разположение при последващи въпроси. щом пък са на разположение реших да им обърна отново внимание, че питам за World Business Debit, а не за Business Credit, което е различна карта, и сега следва мълчание междувременно от Priority Pass ми отговориха също, на някакъв счупен, според мен, английски Цитат Hi...., Thank you for getting in touch. As your Priority Pass membership is received as a benefit through your card issuer, they give you as the member for 4 free visits and an additional 2 free guest visits that you can use on any of the guest to enter the lounge with you. The free guest visits you can iether use for 2 people on one visit, or for 1 person per visit to enter the lounge with you. Once these free lounge visits have all been used, you will be charged the standard lounge visit fee of €30.00 per person entering the lounge on your membership. работата е направо все едно съм написала ....Есе. 1 1
Фил Публикувано: 5 ноември, 2024 Публикувано: 5 ноември, 2024 преди 15 минути , antea каза: че четенето с разбиране куца на многа нива а също и писането ... 1
Loverboy Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари Някой има ли идея коя банка (освен Уникредит) ползва PriorityPass? Май вече всички бг банки са с LoungeKey, а някои от салоните, които ми трябват, са само в PriorityPass. Може и някоя необанка, дори да не е с включени посещения, а да се плаща на посещение… Само акаунт ми трябва да направя.
adreno Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари ЦКБ са Priority Pass към World MC Програма Priority Pass - Централна кооперативна банка
Loverboy Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 3 часа, adreno каза: ЦКБ са Priority Pass към World MC Програма Priority Pass - Централна кооперативна банка тук гледам, че пише Loungekey https://www.ccbank.bg/bg/fizicheski-lica/bankovi-karti/debitni-karti/world-debit-mastercard тук пише, че дават и LK и PP: https://www.ccbank.bg/bg/fizicheski-lica/bankovi-karti/kreditni-karti/world-mastercard Ще ги проверявам…
Captain45 Публикувано: 22 януари Публикувано: 22 януари На 18.01.2025 г. в 13:36, Loverboy каза: Някой има ли идея коя банка (освен Уникредит) ползва PriorityPass? Май вече всички бг банки са с LoungeKey, а някои от салоните, които ми трябват, са само в PriorityPass. Може и някоя необанка, дори да не е с включени посещения, а да се плаща на посещение… Само акаунт ми трябва да направя. Платинена Мастеркард дава достъп до ПриоритиПасс. Моята е от ПИБ и след издаването й получих и ПриоритиПасс карта след около седмица.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега