Oliver__76 Публикувано: 30 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2018 Здравейте на всички. Направих резервация с Wizz Air от Италия до София но при правенето обърках фамилното име на майка ми която има моминското име тире съпружеското а аз написах само съпружеското. Билетът вече е чекиран и за да го поправият ми искат 90 евро което е повече от самия билет. Та въпроса ми е дали ще има проблем на летището заради това че не съм написала моминското и име Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 30 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2018 Няма значение колко от имената сте написали, важното е името в билета да го има в паспорта. Няма проблеми 1 Връзка към коментар
Oliver__76 Публикувано: 30 октомври, 2018 Автор Сподели Публикувано: 30 октомври, 2018 Благодаря за отговора сега съм по спокоен Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 31 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2018 Здравейте. И аз така съм правила с майка ми, бях й изписала само последната фямилия - летяла е няколко пъти и с Ryanair, и с Wizz Air без никакви проблеми или въпроси. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега