Goal & Boss Публикувано: 1 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2018 4 2 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 1 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2018 Е, изпревари ме с това парче! Нищо, от мен (леко откраднато от @Фичо ) и с оглед на все още хубавото ноемврийско време: L' été indien 3 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 1 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 1 ноември, 2018 преди 1 минута , Lyubina каза: Е, изпревари ме с това парче! Нищо, другият месец ти ще ме изпревариш с "All I want for Christmas" на Марая Кери 1 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 4 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 (редактирано) Редактирано 4 ноември, 2018 от Георги за да излезе видеото 3 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 4 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 @Георги като пускаш линк през телефона не показва тъмбнейла на клипа? (предишното мнение) Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 преди 1 час, T.E.Lawrence каза: @Георги като пускаш линк през телефона не показва тъмбнейла на клипа? (предишното мнение) Удряй по един нов ред след като пуснеш линка, в повечето случаи така се оправя. 1 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 5 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2018 Утре Борусия Дортмунд играе срещу Атлетико Мадрид в Мадрид. Вече потгрявам за мача, така че една футболна песен от мен. 1 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 11 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2018 Понеже вчера гледах "Бохемска рапсодия" и прекрасната игра на Рами Малек, цял ден си въртя парчета на Queen. Както и небезизвестното им участие в Live Aid концерта, което беше направено във филма направо грандиозно: 3 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 11 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 11 ноември, 2018 Малко свеж полъх от братска Гърция 🙂 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 13 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2018 Новата песен на Миро, клипа е сниман в Исландия 🙂 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 14 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2018 На 11.11.2018 г. в 11:29, Брани каза: Понеже вчера гледах "Бохемска рапсодия" и прекрасната игра на Рами Малек, цял ден си въртя парчета на Queen. Както и небезизвестното им участие в Live Aid концерта, което беше направено във филма направо грандиозно: 1 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 14 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2018 преди 33 минути , chandni каза: Страшен е 🙂 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 14 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2018 Тематично като за Форума 😉 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 14 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 14 ноември, 2018 Мородер. Джорджо Мородер. В детските си години, прекарани в село Баница, е бил известен като Гошо Мародера. 1 Връзка към коментар
Еминко Публикувано: 14 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2018 преди 33 минути , Goal & Boss каза: Мородер. Джорджо Мородер. В детските си години, прекарани в село Баница, е бил известен като Гошо Мародера. Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 17 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2018 (редактирано) На 11.11.2018 г. в 11:29, Брани каза: Понеже вчера гледах "Бохемска рапсодия" и прекрасната игра на Рами Малек, цял ден си въртя парчета на Queen. Както и небезизвестното им участие в Live Aid концерта, което беше направено във филма направо грандиозно: И ето я отново... Фреди прероден?!? П.П. Няма лъжа, няма измама, плейбек или не знам си к'во: https://en.wikipedia.org/wiki/Marc_Martel Редактирано 17 ноември, 2018 от iaia_mama Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 17 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 17 ноември, 2018 преди 45 минути , iaia_mama каза: Фреди прероден?!? Не. Обикновен епигон, малко по-надарен с глас от останалите. Ето още: Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 17 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2018 Цитат Не. Обикновен епигон, малко по-надарен с глас от останалите. Всъщност аз нямах предвид таланта на Фреди Меркюри, а гласът му. Толкова точно съвпадащ с неговия глас до момента не бях чувала. Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 17 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 17 ноември, 2018 преди 1 минута , iaia_mama каза: Всъщност аз нямах предвид таланта на Фреди Меркюри, а гласът му. Толкова точно съвпадащ с неговия глас до момента не бях чувала. Там е работата, че гласът му не съвпада с гласа на Фреди. А това, дето бил спечелил някакъв си конкурс... Чарли Чаплин навремето така решил да се пошегува и инкогнито се явил на конкурс за негови имитатори. Класирал се на трето място. 1 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 21 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 21 ноември, 2018 Много яка песничка! Певицата е доста симпатична 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега