Дани Магелани Публикувано: 6 декември, 2018 Публикувано: 6 декември, 2018 преди 27 минути , patilana каза: @DaBo много благодаря за отговора. Щом сме близо до летището, значи ще се настаним по - рано. Следователно ще имам повече време за разходка. Ще взема да пиша както ме съветваш. На хотела и на мейла от визитката. Мненията станаха две. Имам телефонен номер с вайбър на шофьорът, който ме вози в КЛ. Писах ти преди време за него. 1
patilana Публикувано: 6 декември, 2018 Автор Публикувано: 6 декември, 2018 Този човек не беше ли возил и други магеланци ?
Дани Магелани Публикувано: 6 декември, 2018 Публикувано: 6 декември, 2018 преди 4 минути , patilana каза: Този човек не беше ли возил и други магеланци ? Някъде съм давала номера, но не съм сигурна дали са го ползвали. 1
patilana Публикувано: 8 декември, 2018 Автор Публикувано: 8 декември, 2018 Не знам дали знаете, ама на мен ми е важно да знам кога тръгвам, кога пристигам е ориентировъчно. Е, днес, по повод 5 минутна промяна в разписанието на Air Asia открих, че съм си сгрешила името в билета си с тях и че полетът ми от Амман пристига в Куала Лумпур не в 21:30, ами малко след 19 часа. Урааа! Имам предостатъчно време за разходка с градския транспорт !В понеделник ще си купя рингити! 1
Carrie Публикувано: 8 декември, 2018 Публикувано: 8 декември, 2018 (редактирано) На 21.11.2018 г. в 19:23, patilana каза: актуална цена на такситата от Денпасар до Санур и как става - с много пазарлък ли или тарифите са твърди?Преди две години са искали за това разстояние 300 000 пари. Малко късно виждам темата, но все пак ще си кажа - 300 000 IDR са доста, макар толкова да ми искаха за трансфер от хотела в Санур. Аз букнах оттук https://www.klook.com/activity/794-airport-transfers-bali/ трансфер за 150 000, като единствения недостатък беше, че шофьорът не говореше почти никакъв английски. Ето и една снимка с тарифи от летището ориентировъчно, че не разбрах за какъв превоз става дума: Другата опция е Go-jek, приложение като Uber (ако вземете местна SIM карта на летището), но трябва да се излезне от летището, защото нямат право да оперират там, доколкото разбрах. Редактирано 8 декември, 2018 от Carrie 2 2
patilana Публикувано: 10 декември, 2018 Автор Публикувано: 10 декември, 2018 @Carrie много ти благодаря за линка. Всяка информация преди заминаването е от полза. На второ, трето четене, да се сещаш за още някоя и друга местна особеност, която си заслужава да бъде споделена ?
Carrie Публикувано: 10 декември, 2018 Публикувано: 10 декември, 2018 Не се сещам за нищо конкретно на прима виста... Мога само да ви пожелая приятно прекарване! 🙂 2
ЕмиЖор Публикувано: 11 декември, 2018 Публикувано: 11 декември, 2018 Цена на Grab от Санур до летището в Денпасар , беше 114 000rp. От летището обаче е винаги една идея по-висока цената. 2 1
hobby-trip Публикувано: 13 декември, 2018 Публикувано: 13 декември, 2018 За без багаж да се извика нещо евтино (Go-Jek, Grab) става, но с багаж ще е зор работа. Забраниха им да влизат в летището и сега може само отвън да се хванат коли на тези 2 фирми. Ако се ходи от някъде до летището - става, но обратното не. 🙂 Пътят пеша не е много - 400-500 метра, но трябва да знаете къде отивате и да сте били поне един път на летището. 3
patilana Публикувано: 14 декември, 2018 Автор Публикувано: 14 декември, 2018 Знае ли някой особеностите на онлайн чекирането на йорданските линии ? Какви са тези платени места и как да се избегне плащане ?
chandni Публикувано: 14 декември, 2018 Публикувано: 14 декември, 2018 Когато пътувахме с тях до Тайланд през 2017, местата не бяха платени, даже се избираха като при катарците - веднага след купуването на билетите, а не в последствие при чекирането и определено не са случайно разпределени, защото току-що погледнах, че и на 4-те полета сме били на 11 А и В... Ако сега са платени, значи и тях "кризата ги е ударила"... 1
neuromancer Публикувано: 14 декември, 2018 Публикувано: 14 декември, 2018 във всички авиокомпании винаги има безплатни места, поне засега 1
master_of_germs Публикувано: 14 декември, 2018 Публикувано: 14 декември, 2018 Ами ние изобщо не сме гледали в началото, че може свободно да се избират места. Винаги съм смятал, че местата ти ги разпределят при чекирането. Но и нямам никакъв опит с компании, които не са нискотарифни... Снощи погледнахме и видяхме, че в схемата има разни места заети; разни други, които са за свободен избор и трети, за които пише chargeable. Безплатни имаше само на първия полет с йорданците от Истанбул до Аман. За останалите полети с тях имаше само платени опции. Най-странното е, че за полета Аман-КЛ имаше само уж платени, пък на най-задните от тях пишеше платени, но цена 0.00. За двата полета на връщане нямаше такива. Затова избрахме места само за двата полета на отиване. Нямам намерение да доплащам за места и мисля, че би трябвало да си ни качат, просто искат да изкрънкат пари от тия, които искат да си платят за определени места. Само се притеснявам да няма овърбординг и да не отрежат такива, които не са си избрали място предварително... 😕 1
Kamen Публикувано: 15 декември, 2018 Публикувано: 15 декември, 2018 преди 13 часа, master_of_germs каза: Безплатни имаше само на първия полет с йорданците от Истанбул до Аман. За останалите полети с тях имаше само платени опции. Най-странното е, че за полета Аман-КЛ имаше само уж платени, пък на най-задните от тях пишеше платени, но цена 0.00. За двата полета на връщане нямаше такива. Затова избрахме места само за двата полета на отиване. Как резервира за Аман -КЛ места? На мен ми дава грешка.
mary_shery Публикувано: 15 декември, 2018 Публикувано: 15 декември, 2018 Аз ги резервирах, и на мен по едно време отгоре ми изписа някакви съобщения за грешка, но въпреки това ми ги добави. На 26 ред от лявата страна - места A,B,C, ако виждаш 3 заети, това са нашите.
Kamen Публикувано: 15 декември, 2018 Публикувано: 15 декември, 2018 преди 2 минути , mary_shery каза: Аз ги резервирах, и на мен по едно време отгоре ми изписа някакви съобщения за грешка, но въпреки това ми ги добави. На 26 ред от лявата страна - места A,B,C, ако виждаш 3 заети, това са нашите. От компютър или през телефон резервира?
Kamen Публикувано: 15 декември, 2018 Публикувано: 15 декември, 2018 преди 1 час, Kamen каза: Много вероятно да е от датата на полета.
mary_shery Публикувано: 15 декември, 2018 Публикувано: 15 декември, 2018 От таблет резервирах, не през приложение. Ние летим на 23-ти.
Дани Магелани Публикувано: 15 декември, 2018 Публикувано: 15 декември, 2018 преди 22 минути , mary_shery каза: От таблет резервирах, не през приложение. Ние летим на 23-ти. Чекира ли се? Нашият полет на 25.12 с йорданците има техмически стоп в Банкок. Дали ще слизаме? Аз ще вземам в Банкок VOA, но на връщане на 1.01. Има ли вероятност от АК - йорданците или Скот, да искат тайландска виза, за да ме качат?
neuromancer Публикувано: 15 декември, 2018 Публикувано: 15 декември, 2018 За технически стоп няма да ви искат виза А при положение, че има VOA авиокомпанията няма да ви иска виза предварително, иначе какъв е смисъла? 1
Kamen Публикувано: 15 декември, 2018 Публикувано: 15 декември, 2018 преди 25 минути , Дани Магелани каза: Чекира ли се? Нашият полет на 25.12 с йорданците има техмически стоп в Банкок. Дали ще слизаме? Аз ще вземам в Банкок VOA, но на връщане на 1.01. Има ли вероятност от АК - йорданците или Скот, да искат тайландска виза, за да ме качат? Става въпрос за избор на място. Пробвай за твоята дата дали ти дава възможност за избор за Аман - КЛ. Моята е 27 и дава грешка.
Дани Магелани Публикувано: 15 декември, 2018 Публикувано: 15 декември, 2018 Преди 1 час, Kamen каза: Става въпрос за избор на място. Пробвай за твоята дата дали ти дава възможност за избор за Аман - КЛ. Моята е 27 и дава грешка. Аз мисля да се чекирам за всички полети на летището в Истанбул. Трябва ли предварително да избирам място?
Kamen Публикувано: 15 декември, 2018 Публикувано: 15 декември, 2018 Преди 1 час, Дани Магелани каза: Аз мисля да се чекирам за всички полети на летището в Истанбул. Трябва ли предварително да избирам място? Това е избор на място, чекирането си е отделно 1
patilana Публикувано: 16 декември, 2018 Автор Публикувано: 16 декември, 2018 Я, как хубаво сте ми обяснили особеностите на избора на място! Благодаря! Моля, някой да ми каже, в Сингапур как ще влезем при наличието на безвизов режим - само с попълнена някаква бланка или има и други подробности ?
mililia Публикувано: 16 декември, 2018 Публикувано: 16 декември, 2018 преди 8 минути , patilana каза: Я, как хубаво сте ми обяснили особеностите на избора на място! Благодаря! Моля, някой да ми каже, в Сингапур как ще влезем при наличието на безвизов режим - само с попълнена някаква бланка или има и други подробности ? Още в самолета ще ви раздадат едни формуляри. Попълват ги и с тях отивате на паспортен контрол. Взимат ви отпечатъци от пръстите и част от формуляра и ви връщат един отрязък от него. Този отрязък го пазите до напускане на страната, където, ако не забравят ще ви го вземат. Често устройството за взимане на отпечатъци е зацапано и не работи добре, та ви пращат на други гишета, не се плаши. 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега