trombi Публикувано: 3 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2018 Здравейте магеланци! Скоро открих сайта ви и все още не съм добре ориентирана тук. Зачетох темите за Йордания, но си позволявам да пусна нова тема със запитването, защото ми е спешно. Може и да имаме късмет по стечение на обстоятелсва J. Летим със синът ми на 18.11.2018/неделя/ за Акаба с Райън еър в 17:30. Връщаме пак от там в сряда 21-11-2018. Синът ми е на 29 год., а за моята възраст си направете преизчисления, само моля сторнирайте някоя и друга година за младежкия ми дух. Екскурзията ми е подарък от сина ми да РД, като на мен ми възложи организацията и сега седи и ми гледа сеира. Дали някои магеланци не пътуват по същото време за там, да споделим наема на автомобил или такситата за придвижването в Йордания. Желанието ми е да отделим 2 дни за Петра и 1 нощувка в Вади Рум, но програмата може да претърпи корекции. 1 Връзка към коментар
Ivan Hristov Публикувано: 3 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2018 Аз бих направил точно обратното при ранно посещение на Петра. Връзка към коментар
krisi76 Публикувано: 3 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2018 преди 6 минути , trombi каза: Здравейте магеланци! Скоро открих сайта ви и все още не съм добре ориентирана тук. Зачетох темите за Йордания, но си позволявам да пусна нова тема със запитването, защото ми е спешно. Може и да имаме късмет по стечение на обстоятелсва J. Летим със синът ми на 18.11.2018/неделя/ за Акаба с Райън еър в 17:30. Връщаме пак от там в сряда 21-11-2018. Синът ми е на 29 год., а за моята възраст си направете преизчисления, само моля сторнирайте някоя и друга година за младежкия ми дух. Екскурзията ми е подарък от сина ми да РД, като на мен ми възложи организацията и сега седи и ми гледа сеира. Дали някои магеланци не пътуват по същото време за там, да споделим наема на автомобил или такситата за придвижването в Йордания. Желанието ми е да отделим 2 дни за Петра и 1 нощувка в Вади Рум, но програмата може да претърпи корекции. Здравей и ние пътуваме на същите дати но сме 5 човека. Резервирахме хотел Golden Rose на 100 метра от центъра.От хотела ни предложиха 25 JD нощувка закуска и вечеря във Wadi Rum i мислим да се възползваме но ще го уточним вечерта когато пристигнем. А после мислим до Петра и Мъртво море но още не сме го уточнили. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 3 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2018 преди 2 минути , krisi76 каза: Здравей и ние пътуваме на същите дати но сме 5 човека. Резервирахме хотел Golden Rose на 100 метра от центъра.От хотела ни предложиха 25 JD нощувка закуска и вечеря във Wadi Rum i мислим да се възползваме но ще го уточним вечерта когато пристигнем. А после мислим до Петра и Мъртво море но още не сме го уточнили. Само изрично уточнете, дали в цената от 25jD влиза и тура в пустинята, че накрая цената да не излезе двойна. На мен цената ми изглежда нерална за всичко това и мисля, че ще имате подводни камъни. 1 Връзка към коментар
krisi76 Публикувано: 3 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2018 Не за тура ни казаха 65JD за всичките 1 Връзка към коментар
trombi Публикувано: 4 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 преди 22 часа, krisi76 каза: Здравей и ние пътуваме на същите дати но сме 5 човека. Резервирахме хотел Golden Rose на 100 метра от центъра.От хотела ни предложиха 25 JD нощувка закуска и вечеря във Wadi Rum i мислим да се възползваме но ще го уточним вечерта когато пристигнем. А после мислим до Петра и Мъртво море но още не сме го уточнили. Хотела, който сте резервирали в Акаба ли е? Посещението до Вади Рум на следващия ден ли сте предвидили? Няма ли да нощувате в бедуински лагер - чета, че изживяването е невероятно. Ако за Петра остане 1 нощувка, ще има ли време за Мъртво море и да се върнем до Акаба, навреме за полета. Аз почти прежалих Мъртво море по тези причини. преди 23 часа, Ivan Hristov каза: Аз бих направил точно обратното при ранно посещение на Петра. Първо нощувка във Вади Рум ли? Връзка към коментар
Ivan Hristov Публикувано: 4 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 (редактирано) преди 30 минути , trombi каза: Първо нощувка във Вади Рум ли? Ако сте сутрин рано в Петра, един ден ви стига. За да сте повече време в пустинята или друго. Редактирано 4 ноември, 2018 от Ivan Hristov Връзка към коментар
trombi Публикувано: 4 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 преди 19 минути , Ivan Hristov каза: Ако сте сутрин рано в Петра, един ден ви стига. За да сте повече време в пустинята или друго. Благодаря за мнението, важно ми беше да знам, че в Петра за 1 ден ще се справим. Връзка към коментар
krisi76 Публикувано: 4 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 преди 37 минути , trombi каза: Хотела, който сте резервирали в Акаба ли е? Посещението до Вади Рум на следващия ден ли сте предвидили? Няма ли да нощувате в бедуински лагер - чета, че изживяването е невероятно. Ако за Петра остане 1 нощувка, ще има ли време за Мъртво море и да се върнем до Акаба, навреме за полета. Аз почти прежалих Мъртво море по тези причини. Първо нощувка във Вади Рум ли? Да в Акаба е. На сутринта трагваме за Вади Рум и ще нощуваме там а на другата сутрин ще потеглим за Петра и се надяваме да успеем да стигнем до Мъртво море следобеда за да нощуваме там но все още нямаме резервиран хотел т.к нямам още инфо как да се преберем от Мъртво море до Акаба. Връзка към коментар
trombi Публикувано: 4 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 преди 54 минути , krisi76 каза: Да в Акаба е. На сутринта трагваме за Вади Рум и ще нощуваме там а на другата сутрин ще потеглим за Петра и се надяваме да успеем да стигнем до Мъртво море следобеда за да нощуваме там но все още нямаме резервиран хотел т.к нямам още инфо как да се преберем от Мъртво море до Акаба. Няма ли да вземате автомобил под наем? В такъв случай от Вади Рум до Петра с какво ще пътувате? И ние май се насочваме да спим в Акаба, защото нощен преход след кацане в 20:30 май не е много удачен. Тук ли ще обменяте валута или там през евро? Четох, че и с карти може да се плаща на много места. Връзка към коментар
Nevena Публикувано: 4 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 На 3.11.2018 г. в 11:07, krisi76 каза: Не за тура ни казаха 65JD за всичките Попитайте за колко часа ви е тура,и какво ще видите,имам предвид ако ви е за 2 часа например няма да видите скалните мостове и други интересни места. Според мен винаги е хубаво да се пита какво обхваща тура т.е къде ще ви водят ,какво ще видите ,колко часа и цена.Да няма после изненада че не сте видяли нещо което сте искали.Уади Рум е с голяма площ така че за 2 часа например няма как да видите всичко. 1 Връзка към коментар
krisi76 Публикувано: 4 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 преди 10 часа, trombi каза: Няма ли да вземате автомобил под наем? В такъв случай от Вади Рум до Петра с какво ще пътувате? И ние май се насочваме да спим в Акаба, защото нощен преход след кацане в 20:30 май не е много удачен. Тук ли ще обменяте валута или там през евро? Четох, че и с карти може да се плаща на много места. От хотела ни писаха че спирката за Вади Рум се намирала зад хотела. Ще обменим малко пари за да имаме т. к във Варна много скъпо продават динара на 2.60.А за автомобил под наем засега не освен ако намерим на другия ден нещо но май навсякъде искат депозит над 300 $ някакви допълнителни застраховки за които нещо не ние много ясно. Връзка към коментар
iveto_i Публикувано: 4 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 Здраейте, ние със съпруга ми летим на 11/11 и от летището ще вземем такси до хотел Hilton в центъра на Акаба. Търсим си компания за споделен транспорт и до Вади Рум на 13/11 сутринта. Някой с подобна програма? 1 Връзка към коментар
trombi Публикувано: 5 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 5 ноември, 2018 преди 23 часа, krisi76 каза: От хотела ни писаха че спирката за Вади Рум се намирала зад хотела. Ще обменим малко пари за да имаме т. к във Варна много скъпо продават динара на 2.60.А за автомобил под наем засега не освен ако намерим на другия ден нещо но май навсякъде искат депозит над 300 $ някакви допълнителни застраховки за които нещо не ние много ясно. Ще преспивате ли в пустинята? От там до Петра с какъв обществен транспорт се стига? Връзка към коментар
Динго Публикувано: 8 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2018 На 4.11.2018 г. в 23:11, iveto_i каза: Здраейте, ние със съпруга ми летим на 11/11 и от летището ще вземем такси до хотел Hilton в центъра на Акаба. Търсим си компания за споделен транспорт и до Вади Рум на 13/11 сутринта. Някой с подобна програма? Здравейте ,аз и съпругата ми летим на същата дата . Намерихте ли транспорт вече. Връзка към коментар
Simona Groz Публикувано: 9 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2018 On 11/3/2018 at 9:52 AM, trombi said: Здравейте магеланци! Скоро открих сайта ви и все още не съм добре ориентирана тук. Зачетох темите за Йордания, но си позволявам да пусна нова тема със запитването, защото ми е спешно. Може и да имаме късмет по стечение на обстоятелсва J. Летим със синът ми на 18.11.2018/неделя/ за Акаба с Райън еър в 17:30. Връщаме пак от там в сряда 21-11-2018. Синът ми е на 29 год., а за моята възраст си направете преизчисления, само моля сторнирайте някоя и друга година за младежкия ми дух. Екскурзията ми е подарък от сина ми да РД, като на мен ми възложи организацията и сега седи и ми гледа сеира. Дали някои магеланци не пътуват по същото време за там, да споделим наема на автомобил или такситата за придвижването в Йордания. Желанието ми е да отделим 2 дни за Петра и 1 нощувка в Вади Рум, но програмата може да претърпи корекции. Здравейте - и ние сме със същата програма - кратка, но сладка. Въпросът е стаксита ли да е транспорта или кола под наем...? Нямаме кредитни карти обаче за регистрация на кола под наем... Връзка към коментар
trombi Публикувано: 10 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 10 ноември, 2018 На 9.11.2018 г. в 16:34, Simona Groz каза: Здравейте - и ние сме със същата програма - кратка, но сладка. Въпросът е стаксита ли да е транспорта или кола под наем...? Нямаме кредитни карти обаче за регистрация на кола под наем... Писах на лични Връзка към коментар
Julian Публикувано: 22 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2018 Здравейте някой да пътува на 28 11 2018г Връзка към коментар
Биксбит Публикувано: 22 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2018 А от заминаващите на 25.11.2018 някой с едно свободно място за трансфер от летището до Акаба-център и после на 26 или 27 еднодневен трансфер Акаба-Петра-Акаба? Връзка към коментар
Bufi Публикувано: 1 март, 2019 Сподели Публикувано: 1 март, 2019 Здравейте, аз и приятелката ми пътуваме на 03.03. за Акаба и си търсим желаещи, с които да си наемем кола. Програмата ни е гъвкава. Държим да стигнем до Петра, пустинята и мъртво море. 1 Връзка към коментар
Lorette Публикувано: 2 март, 2019 Сподели Публикувано: 2 март, 2019 преди 9 часа, Bufi каза: Здравейте, аз и приятелката ми пътуваме на 03.03. за Акаба и си търсим желаещи, с които да си наемем кола. Програмата ни е гъвкава. Държим да стигнем до Петра, пустинята и мъртво море. Ние пътуваме на 3.03. Двама сме. Това е програмата. Имаме кола. Пишете ми на лични ако искате. 3-4.03 – Aqaba 4-5.03 – Wadi Musa 5-6.03 – Madaba 6-7.03 - Aqaba 7-9.03 – Wadi Rum – Bedouin story Camp9-10.03 – Aqaba Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега