Yto Публикувано: 4 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 Понякога е добре да се знае при кацане на непознато летище с късо време за следващ полет дали има такъв коридор. Сещам се за Барселона, Мадрид, Бергамо... Който се сети за други да допълва... 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 Да и на мен ми е важно за Бари дали има транзитен коридор,че мисля да правя разни хахави гимнастики За Бергамо - преди време нямаше такъв коридор,може би е нещо ново.Там голямото предимство е,че през Вип салона може да ползваш fast track. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 4 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 преди 13 минути , Мари Николова каза: Да и на мен ми е важно за Бари дали има транзитен коридор,че мисля да правя разни хахави гимнастики За Бергамо - преди време нямаше такъв коридор,може би е нещо ново.Там голямото предимство е,че през Вип салона може да ползваш fast track. Предимно за ЕС полети. Гледай да не се хванеш за палците с късото прекачване извън ЕС Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 4 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 To и за ЕС... Ако времето е толкова малко, та да ти трябва транзитен коридор, значи едни 20 мин закъснение съвсем ще обърнат колата... Така поне си мисля де... Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 преди 11 минути , Hollywood каза: Предимно за ЕС полети. Гледай да не се хванеш за палците с късото прекачване извън ЕС Всъщност става въпрос за една муха,която точно ти @Hollywood ми пуснаСпомена,че от ноември един от самолетите на Уиз прави полет София- Бари,после Бари -Прага,Прага- Бари,Бари-София.Стана ясно,че ако искам да летя до Прага,не мога да остана в самолетаТа затова питам има ли такъв коридор. 1 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 4 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 На Шарлероа има, но не съм го ползвал никога . Ако не с Дайнърс може да се вземе от информация фаст трак пасс безплатно , но пак си трябва време... В Любляна помня, чекогато идваш от Шенген ( не знам за други полети) те пускат направо на терминала (както е и на Мадрид пак от шенгенски и вътрешни полети) така, че не минаваш секюрити... 2 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 4 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 В Атина от вътрешен полет слизайки, ни вкараха в стерилната зона.Оттам излизаш направо при лентите за багаж. В Истанбул Сабиха има транзитна зона. То и в София Т1 като пристигаш пише транзитни пътници до проверката на документи. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега