Прескочи до съдържание

Събота в Сърбия

П.Кръстев

Препоръчани мнения

Публикувано:

Решихме да отскочим с жената и приятели до Сърбия тази събота, по-точно Димитровград. 

Чувал съм, че има много хубав пазар с местни продукти и приятни места за хапване на сръбска скара, но винаги съм минавал от там през нощта, на път, и никога не съм спирал.

Може ли да хвърлите малко светлина:

1/ В коят точно кръчма да хапнем стабилно на обяд?

2/ Къде точно се намира този местен пазар?

3/ Трябва ли да обръчаме динари или навсякъде може да си плащаме с левове?

Благодаря 🙂 

Публикувано:

Аз съм ходила няколко пъти тук - https://www.facebook.com/pages/Lukavacki-Mlin/960501604012313 , много приятно място - плаща се с евро, сръбски динари или в лева. В динари и в лева мисля, че нямаше разлика, в евро беше малко кофти самия курс. 

Другото място, което са ми го препоръчвали, е https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g1760501-d10792444-Reviews-Etno_Kuca_Kapica-Dimitrovgrad_Central_Serbia.html от местен, но не съм го посещавала, има доста позитивни мнения. 

За Димитровград не знам, но Пирот, който се води уж по-голям град, пазарът беше ясен отдалеч къде е по спрените коли и хората. 🙂 Трябва да имате предвид да сте там рано, защото тогава било най-големия избор 🙂 

Публикувано:

Препоръчвам Капица (второто), много приятно, страхотна храна, много българи. Плаща се и с левове. Малко след Лукавички млин. На пазара е малко тегаво с левове. Има уникални мекици на метър (на пазара).

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.