Ivko Публикувано: 12 ноември, 2018 Публикувано: 12 ноември, 2018 (редактирано) Не намерих обща тема за тази компания за това питам тук. Обмислям да си взема билет с тях през Атина, но при резервация предполагам се въвежда и номер на паспорт, но той ще ми изтече, когато мисля да пътувам и как да постъпя. Някой ако е летял с тях може ли да сподели дали има опиця да коригираш после травел документите както примерно flydubai не е необходимо да въвеждаш номер на паспорт при резервация, а може на по-късен етап да го направиш? Редактирано 12 ноември, 2018 от Ivko
Kamen Публикувано: 12 ноември, 2018 Публикувано: 12 ноември, 2018 (редактирано) преди 6 минути , Ivko каза: Не намерих обща тема за тази компания за това питам тук. Обмислям да си взема билет с тях през Атина, но при резервация предполагам се въвежда и номер на паспорт, но той ще ми изтече, когато мисля да пътувам и как да постъпя. Някой ако е летял с тях може ли да сподели дали има опиця да коригираш после травел документите както примерно flydubai не е необходимо да въвеждаш номер на паспорт при резервация, а може на по-късен етап да го направиш? За паспорта не мога да ти помогна, но направи си регистрация в сайта им и ти се даваше купон за намаление за първия полет. Преди беше така/6-7 месеца/. Нищо не губиш Редактирано 12 ноември, 2018 от Kamen 1
T.E.Lawrence Публикувано: 12 ноември, 2018 Публикувано: 12 ноември, 2018 Нямаш никакъв проблем с паспорта, важното е имената да съвпадат. 1
Ivko Публикувано: 12 ноември, 2018 Автор Публикувано: 12 ноември, 2018 (редактирано) Да гледам, че сега имат промоция: Cheap flights from Athens or Berlin to many Asian destinations from just €256! Great opportunity to visit Asia with Scoot! Using a 25% discount code valid on all the routes, you can fly to several destinations as Singapore, Thailand, Malaysia, Indonesia, Vietnam, Hong Kong from only €256 for a roundtrip! Travel dates:April 2019 to March 2020 Намирам за месец Май Атина-Сингапур-Пукет двупосочно за 256 евро. преди 3 минути , T.E.Lawrence каза: Нямаш никакъв проблем с паспорта, важното е имената да съвпадат. А по време на резервация трябва ли да попълня на сегашния паспорт данните или ги оставям празни и направо като си извадя новия? Редактирано 12 ноември, 2018 от Ivko
T.E.Lawrence Публикувано: 12 ноември, 2018 Публикувано: 12 ноември, 2018 Пиши някакви да има. По принцип за всяка авиокомпания са важи имената. Досега не съм чувал за случай някой да не е излетял заради нов номер на паспорт. Моите всичките номера на сигурно поне пет авиокомпании, искащи номер на паспорт, са ми стари в профила и никога не съм ги актуализирал. 🙂 1
Георги Матеев Публикувано: 12 ноември, 2018 Публикувано: 12 ноември, 2018 На някой да му се ходи до Пърт с мен?
Ivko Публикувано: 12 ноември, 2018 Автор Публикувано: 12 ноември, 2018 Payment Processing Fee - EUR 7 /Applies per passenger per flight/ т.с. още 28 евро на пътник отгоре за две отсечки двупосочно 😕
Monika_Koko Публикувано: 12 ноември, 2018 Публикувано: 12 ноември, 2018 Регистрирах се и ми даде код за 15% намаление ( което е извън промоционалните дати за 2019), при плащане казва ,че не може да се използва валчера. Дали защото региастрацията е на мое име , а купувам за други хора или защото са два билета наведнъж? На всичкото отгоре иска по 14е за запазване на място . При Атина-Бали-Атина с междинен Сингапур .... цената на човек скача с 56е, замо за запазване на места. Иначе място на случаен принцип.
Ivko Публикувано: 12 ноември, 2018 Автор Публикувано: 12 ноември, 2018 (редактирано) преди 2 минути , Monika_Koko каза: При Атина-Бали-Атина с междинен Сингапур .... цената на човек скача с 56е, замо за запазване на места. Иначе място на случаен принцип. Има и такса за плащане: преди 13 минути , Ivko каза: Payment Processing Fee - EUR 7 /Applies per passenger per flight/ 😕 Редактирано 12 ноември, 2018 от Ivko 1
Goal & Boss Публикувано: 12 ноември, 2018 Публикувано: 12 ноември, 2018 преди 19 минути , Monika_Koko каза: Регистрирах се и ми даде код за 15% намаление ( което е извън промоционалните дати за 2019), при плащане казва ,че не може да се използва валчера. Не всички полети могат да се купуват с този ваучер. За да можеш да си ползваш ваучера, трябва да виждаш специален знак до полета. https://www.flyscoot.com/en/scootinsider - въпрос 10 И още нещо: ваучерът е валиден 60 дни след регистрирането. Но пък 10 преди рождения си ден ще получиш друг 🙂 1
Monika_Koko Публикувано: 12 ноември, 2018 Публикувано: 12 ноември, 2018 Имам въпрос. Когато стигна до плащане, въвеждам кредитната карта натискам плати и след това казва, че не е извършено плащане. Пробвах и с английска карта , същото - излиза надпис опитайте отново друг начин на плащане. Има ли някакво изискване за КК или нещо което изпускам ,за да направя плащането?
boogy83 Публикувано: 13 ноември, 2018 Публикувано: 13 ноември, 2018 преди 15 часа, Георги Матеев каза: На някой да му се ходи до Пърт с мен? Ориентировъчни дати?
Monika_Koko Публикувано: 13 ноември, 2018 Публикувано: 13 ноември, 2018 Някой купил ли е билети през сайта на scoot? Проблеми при пащане?
Goal & Boss Публикувано: 13 ноември, 2018 Публикувано: 13 ноември, 2018 В момента, Monika_Koko каза: Някой купил ли е билети през сайта на scoot? Проблеми при пащане? Аз купих няколко билета в петък. Проблеми при плащането имаше, единият път помогна смяна на картата, втория път - изчакване и купуване на следващата сутрин. Не знам какъв точно е проблемът, но останах с впечатлението, че ако името на картата не присъства сред пътуващите, плащането не минава. Всички билети ги взехме с Mastercard. Мисля, че и дебитните минават, макар във формата за плащане да не са посочени. 1
Ivko Публикувано: 22 януари, 2019 Автор Публикувано: 22 януари, 2019 (редактирано) Някой, който е купувал билети може ли да сподели за таксата за плащане. Гледам сега в сайта им пише, че се начислява такса за плащане с карта и тя е различна в зависимост от коя страна летиш. Така за полет от Атина до Краби вземат 7 евро на посока на човек, което ще рече 28 евро общо за двупосочен билет 🙄 Редактирано 22 януари, 2019 от Ivko
Monika_Koko Публикувано: 22 януари, 2019 Публикувано: 22 януари, 2019 Аз така и не успях да платя в сайта на Scoot. Никакви карти не ми прие. Купих през opodo.de и ми дигна цената 10е на билет, стана 346е на билет Атина-Сингапур-Атина. Търсех конкретни дати и нямаше измъкване.
stanimir Публикувано: 22 януари, 2019 Публикувано: 22 януари, 2019 Купувал съм преди време с Visa Credit на ПИБ и да, имат такса за плащане с карта.
Alexander Публикувано: 19 март, 2019 Публикувано: 19 март, 2019 Купих през румбо билети, получих ПНР, но в сайта на scoot не излизат. Пробвах да чекирам, макар да е много рано и ми излиза, че това може да стане 72 часа преди полета. Като сгреша нарочно нещо, ми казва, че няма такава резервация, което ме кара да си мисля, че всичко е наред, но няма как да се види резервацията в сайта им. Това нормално ли е?
patilana Публикувано: 19 март, 2019 Публикувано: 19 март, 2019 Не знам дали е нормално, но с моя билет от Денпасар до Банкок се случи същото. Никак не успях да го видя в сайта на компанията. Получих мейл за он - лайн чек - ин, но не можах да го направя, защото летището в Денпасар не е сред тези, които чекират така. На място нямаше никакъв проблем. Не поискаха дори разпечатката на билета. Всичко стана само с паспорта. Тогава питах и тук във форума, и никой не можа да ми каже, та от първа ръка споделям решението. 6
Alexander Публикувано: 21 март, 2019 Публикувано: 21 март, 2019 Аз реших да звънна все пак. Намериха ме по ПНР и имена и каза ми да чакам малко. След 2-3 мин каза да пробвам да вляза без мейл, с ПНР и имена и стана. Излезе ми прозорец за ъпдейтване на мейла, написах го и се показа резервацията. Явно от румбо правят някави врътки с други мейлове, както винаги, но тоя път никъде не пишеш кой точно е този мейл. Купувал съм десетки пъти и го знам, четох мейла 10 пъти, но този път нямаше техен мейл. Между другото нямаше техен мейл и за друг билет с полет с airasia, но те поне не искат мейл за влизане в резервация и чекиране. 3
Щастливеца Публикувано: 11 април, 2019 Публикувано: 11 април, 2019 На 13.11.2018 г. в 9:09, Monika_Koko каза: Някой купил ли е билети през сайта на scoot? Проблеми при пащане? Много странно. Моето плащане не минава. Банката казва, че дори няма запитване от търговеца за плащане. Нещо е сбъркано в сайта. Пробвах с различни карти. Пробвах и с немско IP. Тотално куко са тези хора. Писах на подръжката им в България те казаха, че нямат никаква възможност да помогнат и ще препратят до колегите в Холандия. Каузата ми се струва обречена.
Monika_Koko Публикувано: 11 април, 2019 Публикувано: 11 април, 2019 В крайна сметка , пробвай да ги купиш от друг сайт. Техния явно е неработещ. Супер изнерявщо е, пробваш хиляди варианти и все не се получава.
Щастливеца Публикувано: 11 април, 2019 Публикувано: 11 април, 2019 Преди 1 час, neuromancer каза: Пейпал? Когато избера опцията ми изписва, че има лимит за плащане с Пейпал. И ме връща обратно. А не искам да купувам билетите на частни, защото цената за последните може да стане много по-висока.
stanimir Публикувано: 11 април, 2019 Публикувано: 11 април, 2019 (редактирано) Да не би по картата да имаш нисък лимит за еднократна транзакция ? Щом не става, ако държиш на тях ще се наложи да ги купиш през посредник. Редактирано 11 април, 2019 от stanimir 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега