Meidj Публикувано: 13 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2013 Една оферта на Turkish за следващото лято, явно от типа грешки: Будапеща-Истанбул-Монреал + Монреал-Истанбул-(Будапеща) за 303 евро!!! Доста дълъг престой в Истанбул идва и в двете посока, но пък последната отсчка при връщането спокойно може да бъде пропусната 4 Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 13 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2013 Една оферта на Turkish за следващото лято, явно от типа грешки: Будапеща-Истанбул-Монреал + Монреал-Истанбул-(Будапеща) за 303 евро!!! Доста дълъг престой в Истанбул идва и в двете посока, но пък последната отсчка при връщането спокойно може да бъде пропусната Предложението е отлично, някой да е информиран как стои въпроса с визите? Преди 6-7 години като ходих до Монреал си беше сложничко, ама се върнах, та мисля, че за мен няма да е проблем... Ама ако тръгна с жената и децата като нищо може да ми откажат... Връзка към коментар
wilks Публикувано: 13 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2013 Къде са сега билетите на Уиз до Будапеща, къде? Доста дълъг престой в Истанбул идва и в двете посока, що бе, на връщане е само 2:15 часа ама на нас тук точно връщането не ни е проблема, щото както си писал, него можем да го пропуснем. Но ако не се явим за последния сегмент, мисля че се губят и милите от целия билет, които в този случай с полет до Канада май няма да са малко 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 14 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2013 Я по този повод някой да разкаже нещо за Монреал Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2013 Не се губят милите при пропускане на последната отсечка, освен ако е специфично за някои компании. По принцип няма проблем, стига да не се прави много често. Връзка към коментар
wilks Публикувано: 15 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2013 Не се губят милите при пропускане на последната отсечка, освен ако е специфично за някои компании. По принцип няма проблем, стига да не се прави много често. Може да има и такива, аз казвам от личен опит - веднъж с Австрийците си изпуснах полета на връщане, и след това не ми отчетоха никакви мили за целия двупосочен билет, въпреки че отиването пак беше с тях, и него си го ползвах. Търкиш като член на Star Alliance, участват в програмата Miles & More, и по аналогия с Остриън няма да се натрупат милите, ако се пропусне последния сегмент. Иначе за тяхната си програма за често пътуващи Miles & Smiles не знам как точно стоят нещата. Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 15 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2013 Wilks, ти пробва ли да направиш ретро mileage request? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2013 По принцип не би трябвало да се губят милите. На мен във всичките ми случаи са се появявали, някой път още преди да съм приключил полета и връщането. И според мен wilks е трябвало по-нахално да си ги поиска, не че вътрешно европейските мили си заслужават усилията Но има много причини, поради които да пропуснеш последната си връзка, и само малък процент от тях е тарикатлък, заради който да те глобяват. Ако е единичен случай не би трябвало да е проблем. Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 15 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2013 Това и друг път е ставало на дума,но не помня - какво ставаше с багажа ако пропуснеш последната отсечка? В случая в Будапеща ли ще иде ? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2013 Това и друг път е ставало на дума,но не помня - какво ставаше с багажа ако пропуснеш последната отсечка? В случая в Будапеща ли ще иде ? Ами по-добре е да си се разбрал преди това да чекираш багажа само до Истанбул, зависи много от настроението на човека на гишето - може да ти позволят, може и да не ти позволят. Иначе най-вероятно ако не се качиш на самолета ще свалят куфара в Истанбул, ама няма да ти го пуснат по колана и подозирам може да стане голям филм... Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2013 Доколкото знам от съображения за безопасност се стремят багажа да върви с пътника, и ако не се появиш на гейта ще ти свалят багажа. Нещата не винаги вървят по правилата обаче Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега