mbuch Публикувано: 31 август, 2019 Публикувано: 31 август, 2019 Чрез разказа и снимките успяхте да ми предадете някакъв вид уют,спокойствие и усещане за безвремие...Страхотни местенца!Благодаря! 1
Дани Магелани Публикувано: 31 август, 2019 Публикувано: 31 август, 2019 На 30.08.2019 г. в 22:33, Травеолани каза: В заключение - Калифорния е прекрасна, със сигурност ще ходим пак, може би езерата и Долината на Смъртта за следващото пътуване. За момента запалихме интереса на наши приятели и дори им направих програма за 10 дена, подобна на нашата, но обикалянето ще е от юг на север при тях. 🙂 Разшири Страхотно пътешествие! С нетърпение очаквам следващото! Благодаря! 1
Травеолани Публикувано: 31 август, 2019 Автор Публикувано: 31 август, 2019 На 31.08.2019 г. в 3:38, mbuch каза: Чрез разказа и снимките успяхте да ми предадете някакъв вид уют,спокойствие и усещане за безвремие...Страхотни местенца!Благодаря! Разшири Радвам се, че ви е харесал разказът ми :). На 31.08.2019 г. в 5:26, Дани Магелани каза: Страхотно пътешествие! С нетърпение очаквам следващото! Благодаря! Разшири Благодаря! Ама няма да е много скоро, след няколко години :). 2
Травеолани Публикувано: 31 август, 2019 Автор Публикувано: 31 август, 2019 На 31.08.2019 г. в 3:01, AlexandraKo каза: Чудесно пътуване, благодаря ти, че ни разказа! А каката ти е одрала кожата, в първия момент, на снимката, реших, че си ти:)))))))) Имам въпросче за замъка - какви са тези знамена в трапезарията? Разшири Моля, радвам се, че ти е било интересно :). Хи хи, ще те черпя, подмлади ме 😉. Каката, като беше по-малка, много приличаше на мен, но напоследък се променя и много наподобява мъжа ми. Иначе на височина скоро ще ме стигне, въпреки, че е само на 7,5. Знамената в трапезарията са внесени от Италия. Стари са (не помня колко точно, но сигурно на по 200-300 години). Автентични са и са били използвани, в един момент италианците са ги махнали и не са имали нужда от тях, и Хърст ги е купил. Мисля, че са донесени от един град, но не си спомням кой беше, толкова информация имаше на този тур. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега