Прескочи до съдържание

Wizz Air - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Wizz Air: flights from Italy to many destinations in Europe from only €4.99 one-way! 

Wizz_promo_Italy-800x404.png

20 000 билета за 4,99 EUR за избрани полети до или от Италия

Подарете изненада на себе си, семейството или приятелите си! Посетете топла дестинация, разгледайте отново любим град или отидете на ново приключение с WIZZ!

Резервирайте избрани полети до или от Италия само за 4,99 EUR, пътувайте по всяко време преди 31 октомври 2021 година. Побързайте, разпродажбата е налична само на 30 юли 2021 г.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 1 час, Mistela каза:

Аз получих такова, но пише, че само до Италия и обратно:

Подарете изненада на себе си, семейството или приятелите си! Посетете топла дестинация, разгледайте отново любим град или отидете на ново приключение с WIZZ!

Резервирайте избрани полети до или от Италия само за 4,99 EUR, пътувайте по всяко време преди 31 октомври 2021 година. Побързайте, разпродажбата е налична само на 30 юли 2021 г.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, AlexandraKo каза:

Аз получих такова, но пише, че само до Италия и обратно:

Да същото е.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Току що получено на пощата:

TRAVEL WITH A DISCOUNT

You can now get 20% OFF between on selected flights departing on or before 31 October 2021 only if you book on the WIZZ mobile app.

The promotion applies on 10 August 2021 from 00.00 till 23.59 CEST (“Promotional period").  The 20% discount applies to the fare, excluding the administration fee. 20% discount applies only on selected flights available on WIZZ mobile app during the Promotional period. Travel period is limited, travels must be completed by 31 October 2021. The promotion applies only to bookings made on the WIZZ mobile app. Promotion does not apply to group bookings.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
Преди 1 час, jorocontrola каза:

-30% на всичко или поне не виждам ограничения:

image.png.141d6d6d69a67bd01c573409cd2fe977.png

Много благодаря, че не го бях видяла това!

Купих си едни билети, дето ги наглеждах от известно време, излязоха, точно, с около 30% надолу.

• Харесвам 7
  • Браво 2
Връзка към коментар

Само днес - флекс за €2.50 по (примерно) маршрута MXP-CTA.

Мисля да позаредя, че скоро не бях виждал толкова евтин флекс.

Screenshot_20210901-115821_Wizz Air.jpg

• Харесвам 12
  • Благодаря 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

то и от София флекса е на 3.5€ за еднопосочен при резервация днес ...току що реализирана

А това са условията....малко забива приложението и поне 3-4пъти излизат грешки, но при повоче търпение се правят покупки....🤣

Screenshot_20210901-130041.png.3061dc5434e3e099f01d45347d306566.png

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 10 минути , wiliko каза:

...малко забива приложението и поне 3-4пъти излизат грешки, но при повоче търпение се правят покупки....🤣

То и уеб версията също ама явно много народ купува сега 🤣

Връзка към коментар
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

Тези полети ги дава без остъпка, а после сменяха ли се с такива с отсъпка?

преди 20 минути , wiliko каза:

то и от София флекса е на 3.5€ за еднопосочен при резервация днес ...току що реализирана

А за коя отсечка е таква цена?

Връзка към коментар

Не знам дали това е темата за въпроса, ако не - извинете, но ще го задам тук - някой може ли да разясни какъв е смисъла на закупуването на рандом полети с Флекс? Или поне на мен ми изглеждат като съвсем рандом отсечки 😄 По условията, които четох в сайта, ако се отмени даден полет и се избере друга дестинация, при разлика в цената винаги се доплаща, така че не виждам предимството в това да имаш флекс за полет, на който няма да присъстваш, само и само да го смениш с друга дестинация в последствие.. Защо просто не се купи директно тази дестинация?  Нещо изпускам, но не мога да разбера какво и защо е добре да се инвестира в тези флексове 😄

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 19 минути , Kosta Grudov каза:

Не знам дали това е темата за въпроса, ако не - извинете, но ще го задам тук 

Първо флекса ти дава свобода да си сменяш колкото искаш пъти билета и при извънредни ситуации ако се окаже, че не може да летиш няма да изгориш с билета най-малко. Лично аз имах полет купуван миналата година с флекс, който промених 5 пъти по една или друга причина и невъзможност да летя. За доплащане никой не говори сега то е ясно, че ще ги дадеш тези пари. Лично аз миналата година изгорях с 1000лв чисти пари в билети и то за канселирани от мен по причини полети и от тогава не купувам без флекс и мога да кажа, че тази услуга сега е най-ценото нещо, което може да съществува и това ме държи най-вече да полвам Уиз. Флекса ми дава свобода да си купувам билети без да мсиля много дали ще ходя/мога да ходя до тази дестинация, а за останалите плюсове няма да споменавам.

Пример: имах полет софия-братислава, който нямаше да позлвам поради пропадане на планове и смених с такъв до Барселона, който също отмених заради ограниченията и сега се насочих към Дубай 

• Харесвам 14
Връзка към коментар
преди 7 минути , Ivko каза:

Първо флекса ти дава свобода да си сменяш колкото искаш пъти билета и при извънредни ситуации ако се окаже, че не може да летиш няма да изгориш с билета най-малко. Лично аз имах полет купуван миналата година с флекс, който промених 5 пъти по една или друга причина и невъзможност да летя. За доплащане никой не говори сега то е ясно, че ще ги дадеш тези пари. Лично аз миналата година изгорях с 1000лв в билети и то за канселирани от мен по причини полети и от тогава не купувам без флекс и мога да кажа, че тази услуга сега е най-ценото нещо, което може да съществува и това ме държи най-вече да полвам Уиз.

Пример: имах полет софия-братислава, който нямаше да позлвам поради пропадане на планове и смених с такъв до Барселона, който също отмених заради ограниченията и сега се насочих към Дубай 

Благодаря 🙂

Ако съм разбрал правилно примерно искам да летя София-Лисабон-София, но флекса е много скъп, купувам, както е в случая, Милано-Катания билети за 2.50евро флекс, после веднага след закупуването го отменям с опцията флекс и го променям на София-Лисабон-София, доплащам, ако трябва да се доплаща и чакам да си дойде редовния полет, който в случай на отмяна вече мога да променям постоянно ? 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 36 минути , Kosta Grudov каза:

Не знам дали това е темата за въпроса, ако не - извинете, но ще го задам тук - някой може ли да разясни какъв е смисъла на закупуването на рандом полети с Флекс? Или поне на мен ми изглеждат като съвсем рандом отсечки 😄 По условията, които четох в сайта, ако се отмени даден полет и се избере друга дестинация, при разлика в цената винаги се доплаща, така че не виждам предимството в това да имаш флекс за полет, на който няма да присъстваш, само и само да го смениш с друга дестинация в последствие.. Защо просто не се купи директно тази дестинация?  Нещо изпускам, но не мога да разбера какво и защо е добре да се инвестира в тези флексове 😄

Защото много често при нормални обстоятелства флексът струва 10-12 евро на отсечка на човек.

Промоционална цена от 2.50 евро за флекс е рядкост и по-скоро изключение, затова в момента си го купуваме евтино (реално няма значение каква е отсечката) и после когато ни потрябва я сменяме за полет, който наистина мислим да летим. И така сме спестили.

Между другото за мен най-големия плюс на флекса всъщност е възможността да реагираш, ако полетът ти рязко поевтинее (Уиз правят този номер постоянно). Примерно взел си София-Лисабон за 200 лв, но месец по-късно същият билет струва 60 лв. Вместо да си гризеш ноктите от яд просто отменяш, пререзервираш и спестяваш една торба пари.

Затова - винаги с флекс. Полезен е в много отношения и ситуации.

преди 14 минути , master_of_germs каза:

На мене постоянно ми го изкарва по пет евро ...

Нямам идея защо. Купих без проблем 10 отсечки с 2.50 евров флекс. Ползвах ап-а, ако има значение.

преди 2 часа, Ivko каза:

Тези полети ги дава без остъпка, а после сменяха ли се с такива с отсъпка?

Да, няма проблем.

• Харесвам 8
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, Георги Матеев каза:

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 5 минути , Kosta Grudov каза:

Супер, разбрах ви, благодаря 🙂 Сега ще помисля и аз дали мога да инвестирам 😄

Купувай отделно отсечките(София-Лисабон и Лисабон-София),а не на един билет(София-Лисабон-София)!

• Харесвам 5
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , master_of_germs каза:

за коя дестинация ти го дава на 5€ ...защото има значение и това, най евтино излиза именно по отсечката Торино-Бари или този на Жоро а от София най евтин вариант съм открила при полетите до Рим  излиза 3.50€

преди 2 часа, Ivko каза:

А за коя отсечка е таква цена?

София - Рим

• Харесвам 3
Връзка към коментар

А някой да открива в момента каквито и да е билети по 0.99 евро? Че съчетани с 50% намален флекс би станало нечовешко промо 2 в 1 🙂 Аз попрерових обичайните маршрути, но случайно или не тея от 0.99 са изчезнали днес.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 минута , Георги Матеев каза:

А някой да открива в момента каквито и да е билети по 0.99 евро? Че съчетани с 50% намален флекс би станало промо 2 в 1 🙂 Аз попрерових обикновените маршрути, но случайно или не тея от 0.99 са изчезнали днес.

още вчера изчезнаха...тези по 0.99 🤣 няма пълно щастие 🥰

• Шок 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , wiliko каза:

още вчера изчезнаха...тези по 0.99 🤣 няма пълно щастие 🥰

Измамници... сигурно защото са се съюзили с Колибра, особено откакто изведнъж започнаха да им дават подробна информация за пътниците :grin:

• Шок 1
  • Смея се 12
Връзка към коментар
преди 28 минути , Георги Матеев каза:

Между другото за мен най-големия плюс на флекса всъщност е възможността да реагираш, ако полетът ти рязко поевтинее (Уиз правят този номер постоянно). Примерно взел си София-Лисабон за 200 лв, но месец по-късно същият билет струва 60 лв. Вместо да си гризеш ноктите от яд просто отменяш, пререзервираш и спестяваш една торба пари.

Затова - винаги с флекс. Полезен е в много отношения и ситуации.

Тук аз нещо не разбирам - след като вече съм купил билет за 200 лева, дори и да е с флекс, какво печеля, като го отменя и си купя по-евтин? Имам купен билет за 200лв, който после теоретично сменям колкото искам пъти, за друг по-скъп (или на същата цена) билет на уиз? Реално пак съм го платил, барабар с флекса, и си виси с времето напред, когато спешно ще искам точно УИЗ билет, който няма начин да не е супер скъп?

Връзка към коментар
преди 11 минути , stormbringer каза:

Тук аз нещо не разбирам - след като вече съм купил билет за 200 лева, дори и да е с флекс, какво печеля, като го отменя и си купя по-евтин? Имам купен билет за 200лв, който после теоретично сменям колкото искам пъти, за друг по-скъп (или на същата цена) билет на уиз? Реално пак съм го платил, барабар с флекса, и си виси с времето напред, когато спешно ще искам точно УИЗ билет, който няма начин да не е супер скъп?

Купуваш билет за 200 лв. с флекс - говорим за маршрут, който наистина възнамеряваш да летиш. Същият билет изведнъж поевтинява на 60 лв. Отменяш оригиналния билет и Уиз до минута ти връща в акаунта 195 лв. кредит (удържат само 5 лв за флекса, ако приемем че си взел от промоционалния днес).

С този кредит незабавно купуваш същия билет за 60 лв. Хем пак имаш билет, хем в акаунта ти остават налични 135 лв, които преди си нямал и които можеш да ползваш за каквото искаш. Напред си. Надцакал си Уиз и системата. Отваряш бира и с кеф се наслаждаваш на момента 🍺

• Харесвам 15
  • Благодаря 1
  • Браво 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.