Прескочи до съдържание

Wizz Air - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Трябва да изчакаме да станат на 50 за да ни зарадват истински с промоция. 🙂

Всъщност прилагат номерата на Раян - пуснаха хубава промоция понеделник и вторник, а вчера вдигнаха 😃цените.

Друго да питам - от известно време гледам цените до Грузия и ми се струват много високи. Конкретно от Солун и Ларнака. Имам спомен, че преди време са излизали и по 9,99 евро в посока, сега са над 50 евро, че и над 100. Има ли шанс да паднат за юни и юли, имате ли наблюдения? Виждам, че от Полша и Прибалтика има по-ниски цени, но пък трябват допълнителни нощувки, а и пътя е повече.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 8 минути , iMari каза:

Всъщност прилагат номерата на Раян - пуснаха хубава промоция понеделник и вторник, а вчера вдигнаха 😃цените.

Друго да питам - от известно време гледам цените до Грузия и ми се струват много високи. Конкретно от Солун и Ларнака. Имам спомен, че преди време са излизали и по 9,99 евро в посока, сега са над 50 евро. Има ли шанс да паднат за юни и юли, имате ли наблюдения? Виждам, че от Полша и Прибалтика има по-ниски цени, но пък трябват допълнителни нощувки, а и пътя е повече.

Откакто започна пандемията, цените на Уиз до Грузия страшно много се вдигнаха. През 2020 те прекъснаха много линии от страната и това се отрази на туризма, и за това сега положението е такова. И аз от много време следя Ереван и Кутаиси, но не съм попадал на нищо. Надявам се поне от Ларнака и Солун цените да паднат. 

Аз искам да попитам. - цените на Уиз от Бургас за Полша възможно ли е да паднат с наближаването на лятото, или ще започнат да се вдигат още повече? Интересувам се основно от Гданск и Вроцлав, където отиването е на добра цена, но връщането е доста скъпо. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 19 минути , Kristian Desev каза:

Аз искам да попитам. - цените на Уиз от Бургас за Полша възможно ли е да паднат с наближаването на лятото, или ще започнат да се вдигат още повече? Интересувам се основно от Гданск и Вроцлав, където отиването е на добра цена, но връщането е доста скъпо. 

Само да вметна, че ти затрудни още повече плановете ми с твоята прекрасна тема за Армения, защото почнах да гледам и полети между Тбилиси и Ереван. 🤗 Но няма да ти се разсърдя, ако пуснеш подобна и за Грузия. 🙂

Относно цените до Полша от Бургас - да, обикновено падат, така е било досега. 

Но ако пътуваш от София, в повечето случаи е по-лесно да направиш прекачване някъде в Европа, отколкото да биеш път до Бургас, освен ако не искаш да останеш там повече време, разбира се. Или пък ако сайтове предложат големи отстъпки на полетите на БГ ер до морският ни град.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 20 минути , iMari каза:

Даже миналата неделя следобед бяха още по-промоционални и от вторник, щото успях да анулирам променен полет от 440 лв. и да направя нова резервация за 180 лв.

преди 8 минути , Kristian Desev каза:

Малко вероятно. Това си е линия за почиващи.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 29 минути , iMari каза:

Друго да питам - от известно време гледам цените до Грузия и ми се струват много високи. Конкретно от Солун и Ларнака. Имам спомен, че преди време са излизали и по 9,99 евро в посока, сега са над 50 евро.

Не изключвай също Абу Даби, наскоро летях Абу Даби-Кутайси за €10, като подобна цена излиза доста често. Че и приоритито е €5 🙂 Също така полетите между София и Абу Даби са доста евтини през лятото, та току-виж решиш да направиш някоя интересна комбинация.

Между другото на някой да му се разхожда до Салала в Оман 1-3 юни? Комбинира се чудесно със София-Абу Даби 31.05-04.06 и като цяло и 4-те полета на тези дати са стотинки. 2 нощувки Абу Даби, 2 нощувки Салала - ще е прекрасно помотване.

• Харесвам 9
  • Браво 3
Публикувано:

Жоро, една молба - ако имаш време в Салала, разпитай дали има вариант за стигане по море до Сокотра, моля 🙂 

Публикувано:
Преди 1 час, iMari каза:

Само да вметна, че ти затрудни още повече плановете ми с твоята прекрасна тема за Армения, защото почнах да гледам и полети между Тбилиси и Ереван. 🤗 Но няма да ти се разсърдя, ако пуснеш подобна и за Грузия. 🙂

Относно цените до Полша от Бургас - да, обикновено падат, така е било досега. 

Но ако пътуваш от София, в повечето случаи е по-лесно да направиш прекачване някъде в Европа, отколкото да биеш път до Бургас, освен ако не искаш да останеш там повече време, разбира се. Или пък ако сайтове предложат големи отстъпки на полетите на БГ ер до морският ни град.

Много се радвам, че моите импровизирани писания са полезни 😊. За тема за Грузия - наистина не ми се иска да ставам досаден, защото имам да описвам и търновски дневници 😄, а си мисля, че Грузия е доста по-позната и посещавана, и много хора биха се включили със съвети. Ако ми остане време и не съм писнал на форума дотогава, ще пусна и за Грузия 🙂

За полетите - благодаря, обнадежди ме. Имам спомени, че миналата година с наближаване на времето, цените на полетите спаднаха, та се надявам и тази година да се повтори, защото имам страхотни полски маршрути 😁. Сигурно от София с прекачване ще излезе доста по-евтино, но от Бургас ми се струва доста по-удобно и би могло да се съчетае. Благодаря отново! 

П.П. 2 линка 🙂

https://www.mywanderlust.pl/tbilisi-to-yerevan/ - как да се придвижим от Тбилиси до Ереван и обратно по няколко начина. 

https://flyone.eu/am/ - арменска нискотарифна авиокомпания с полети между Ереван и Тбилиси. 

• Харесвам 11
  • Благодаря 2
Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

Не изключвай също Абу Даби, наскоро летях Абу Даби-Кутайси за €10, като подобна цена излиза доста често. Че и приоритито е €5 🙂 Също така полетите между София и Абу Даби са доста евтини през лятото, та току-виж решиш да направиш някоя интересна комбинация.

Между другото на някой да му се разхожда до Салала в Оман 1-3 юни? Комбинира се чудесно със София-Абу Даби 31.05-04.06 и като цяло и 4-те полета на тези дати са стотинки. 2 нощувки Абу Даби, 2 нощувки Салала - ще е прекрасно помотване.

оффф тъкмо да заявя че ми се разхожда.. и видях че е през седмицата като дни.... пак отпадам...  дай някаква такава кратка разходка за уикенд или най много от петък до понеделник ... 🤔 🙃 🤣

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 8 часа, Георги Матеев каза:

Моля те, продължавай да споделяш такива попадения 🙂

Ако "нямахме" матура в семеството 🙂 веднага щяхме да се възползваме с благодарност, точно за едното подмотване 🙂 Ще съм благодарна за всякакви такива  находки след 01.07.

• Харесвам 3
Публикувано:

Това е идеално за Абу Даби и Оман, ама до 26.05 сме на роудтрип, после от 10.06 на концертно-културно-фестивален. Ако не трябваше и да се работи по средата .... 

Публикувано:

Една лека промоция на wizz. 

WizzAir SALE: Flights from €5 one way 😊

25 на сто отстъпка за полети на Wizz Air закупени днес - Туристически  новини от България

Routes:

Selected routes and destinations

WizzAir Sale period:

26 May 2022 (Until midnight)

Travel period:

Until 31 July 2022

Some examples (One-way):

..and many more..

WizzAir SALE 2022

Where to book WizzAir SALE:

Visit Wizz Air

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 3 часа, etty каза:

София-Корфу-София за една седмица 10юли-17юли за 39.98лева - СТЯГАЙТЕ КУФАРИТЕ СТРУВА СИ 🙂

Wizzair днес.

Взех без дискаунт с Wizz отиване на 10юли сутринта в 06:40-08:00 за 38.99 лв. и връщане същия ден с Ryan през Opodo 18:30-19:40 за 6,7 паунда при цена редовна 22 евро.

• Харесвам 10
Публикувано:
преди 1 минута , Alexander каза:

Още 3-ма със същите полети.

Някой да знае как може да се стигне до Палеокастрица с автобус? 

Кола под наем е 60 евро и съм пас, а към летището-столицата май няма читав плаж.

По спомен автобусите бяха много начесто:

https://greenbuses.gr/index.php/routes-en?rt=A9

https://greenbuses.gr/index.php/routes-en?rt=A10

• Харесвам 3
Публикувано:
На 19.05.2022 г. в 12:30, iMari каза:

почнах да гледам и полети между Тбилиси и Ереван. 🤗 Но няма да ти се разсърдя, ако пуснеш подобна и за Грузия. 🙂

То няма и нужда от полети, безумно скъпи са, и са половин час. Маршрутката за Ереван тръгва от метростанция Авлабари в Тбилиси. (хотелът ми беше близо до тази метростанция, та видях и въпросното бусче за Ереван). Има и нощен влак от централната гара в Тбилиси, евтин, но поне 8 часа

• Харесвам 1
Публикувано:
На 28.05.2022 г. в 15:03, dimitrov6 каза:

Взех без дискаунт с Wizz отиване на 10юли сутринта в 06:40-08:00 за 38.99 лв. и връщане същия ден с Ryan през Opodo 18:30-19:40 за 6,7 паунда при цена редовна 22 евро.

Пре кое opodo излиза такъв дискаунт?

• Харесвам 1
Публикувано:
On 5/29/2022 at 1:39 AM, Hakkâri Spor said:

То няма и нужда от полети, безумно скъпи са, и са половин час. Маршрутката за Ереван тръгва от метростанция Авлабари в Тбилиси. (хотелът ми беше близо до тази метростанция, та видях и въпросното бусче за Ереван). Има и нощен влак от централната гара в Тбилиси, евтин, но поне 8 часа

Нещо като София - Скопие 😉

П.П. Един от хостелите предлагаше трансфер до Ереван под формата на целодневен тур с няколко стопа за забележителности между двете столици , включен обяд в арменски дом и т.н.

Обикновена маршрутка мисля взема разстоянието за 4-5 часа ,ако не ме лъже вече паметта

• Харесвам 3
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Хайде за Корфу 😊

SUMMER flights to CORFU from Sofia from €25!

Corfu_calin-stan-JsrI5WOw5wQ-unsplash-e1648538384178.jpg?resize=700%2C300&ssl=1

Travel period:

July – September 2022

Route:

Sofia – Corfu – Sofia

Some examples:

3 – 10 Jul (WDC €30)
31 Jul – 14 Aug (WDC €30)
7 – 14 Aug (WDC €25)
28 Aug – 4 Sep (€50)

corfu-4.jpg?resize=280%2C460&ssl=1

NB! The price given is for Wizzair Discount Club Members (49 BGN = 25 EUR)

Where to book:

Visit SKYSCANNER

Baggage policy:

Hand baggage (40x30x20 cm) is included!

• Харесвам 7
Публикувано:

Wizz Air Sale: 20% off on selected flights!

Wizz Air: 1 евро за полет, 35 евро за вашия GDPR вдясно

Travel dates:
Book by today. Travels must be completed by September 30, 2022

How to book:
Follow the link below and adjust travel dates.

Baggage allowance:
One personal item.

Canceled or delayed flight within the last 3 years?
You may be entitled to be reimbursed up to €600 for flight cancellations. File you claim with AirHelp >>

• Харесвам 1
Публикувано:

Има билети за Миконос с wizz за по 14 евро ама то вече и те не са сигурни с тези стачки..... 

22 Best Things to do in Mykonos, Greece in 2022 - The Planet D

Some examples:

19 – 26 Jul €28
23 – 30 Jul €36
26 – 30 Jul €28
26 Jul – 2 Aug €31
30 Jul – 6 Aug €28
2 – 6 Aug €28
2 – 9 Aug €36
9 – 16 Aug €28
13 – 16 Aug €28
16 – 20 Aug €33

mykonos-2.jpg?resize=833%2C252&ssl=1

Where to buy?

Visit Skyscanner

Baggage policy:

Hand baggage (40x30x20 cm) is included!

• Харесвам 5
  • 4 седмици по-късно ...
  • 3 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.