Прескочи до съдържание

Wizz Air - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

За моя полет през октомври, който следях от над месец има намаление, та преместих един флекс.

Лошото е, че цените за навсякъде са супер високи за лятото и есента  и няма какво да се купува от сега.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 36 минути , Tesh каза:

През Fare finder ми намалява цената с тези 19% и когато отида на резервация връща страта , или се бъгна или нещо в промоцията не е наред.

Не е бъг просто уеб версията не ъпдейтва в реално врвме цените изписва една цена, която е била да кажем преди час и ако е скочила с покупка в календара не се променя веднага. От много време е така за това сверявай с цените в приложението.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар

В края на месеца се задават prime days(30.05 - 01.05) в edreams, а предполагам и в opodo. Често пъти смъкват цените под тези с WDC. Ако нямате фиксирани дати и не ви е спешно може да изчакате.

• Харесвам 12
Връзка към коментар

Ще се изпържиш. По-добре дай повече пари, но иди декември, януари или февруари.  Максимум ... края на ноември или началото на март.  Аз вече съм го играл това, да дам по-малко пари за билет, а после по цял ден да стоя на климатик, от мол на мол, от заведение на заведение, в хотелската стая под климатика ... и подадеш ли си носа, колабираш от горещина. Ни разходки, ни нищо. Е то се обезмисля цялото пътуване така (говоря за ОАЕ), а в Рияд беше една позната наскоро, каза, че разстоянията са огромни. Защото е мегаполис и между забележителностите нямаш пешеходно разстояние, а няма и как да се разхождаш в жегата. Транспортът е зле развит, защото всички са си по колите, доскоро не са и претендирали да са туристическа държава. Визата е към 135 долара, електронна и идва веднага след попълване на въпросник, не се ходи до посолство.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 35 минути , Guinness каза:

Аз се чудя за една Саудитска Арабия в края на октомври за около 70-80 лева двупосочен. Не съм следял цените, но пък сумата не е висока.

Билета и безплатен да е, имаш виза - пари.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Е, по-добре отколкото допреди месец. Хем виза 135 долара, хем билет за 500+ евро в Турските авиолинии и с прекачване 😉 Така че.. общата цена е намалена.

Гледах полетите до Лутън. Преди седмица за цялата зима всички бяха по 155 лв, всеки ден през януари, февруари, март.. сега всички по 129 лв. Изобщо ... има ли смисъл да се чака някакво намаление на тези цени или да се буква още отсега? Трябва ми за прекачване.

image.png.0b97fe5718c233ff4d2f90cb20c44ebd.png

Връзка към коментар

това е много напред в бъдещето, т.е. все още не е ясно дали ще се купуват или не, това е първоначалната цена. Със сигурност някои от тия дати ще паднат.

и мен не ме кефи тоя начин на ценообразуване

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Щом за след месец падат на 20 лева ( и то в самото начало на лятото ) е лудост да се платят 129 лв за полет през зимата , освен ако Бионсе няма концерт разбира се.За тези пари вероятно ще може да летиш дори с Бритиш при някоя от поредните им промоции.Ако не съвпада с ваканциите просто чакай поне до октомври-ноември за нормални цени. 

IMG_20230518_155813.jpg

• Харесвам 5
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 6 часа, Ivko каза:

Не е бъг просто уеб версията не ъпдейтва в реално врвме цените изписва една цена, която е била да кажем преди час и ако е скочила с покупка в календара не се променя веднага. От много време е така за това сверявай с цените в приложението.

Няколко часа по-късно положението е същото , във FARE Finder цената е една при стартиране на резервация друга . Проверих и с други дати и се получава същото.  Разликата е точно в тези 19% . По-скоро е бъг, ще проверя през appa  по-късно дали и там е така.

Връзка към коментар
4 hours ago, Ivko said:

Следващите дни може да пуснат промоция на флекс и да ни изненадат пак от 1 евро

Едва ли.Това беше стратегията им за да продължават хората да купуват полети по време на пандемията.С отпадането на несигурността не вярвам вече да предложат подобно нещо.Въпреки това и в момента при цена от 6-7€ се отплаща добре при всяко пътуване включващо багаж.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
20 hours ago, Hakkâri Spor said:

Е, по-добре отколкото допреди месец. Хем виза 135 долара, хем билет за 500+ евро в Турските авиолинии и с прекачване 😉 Така че.. общата цена е намалена.

Гледах полетите до Лутън. Преди седмица за цялата зима всички бяха по 155 лв, всеки ден през януари, февруари, март.. сега всички по 129 лв. Изобщо ... има ли смисъл да се чака някакво намаление на тези цени или да се буква още отсега? Трябва ми за прекачване.

image.png.0b97fe5718c233ff4d2f90cb20c44ebd.png

Wizz просто ...

Screenshot_2023-05-19-12-13-09-180_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-05-19-12-13-35-437_com.android.chrome.jpg

Връзка към коментар

Мда, така е. Но ми трябваше конкретно Лутън, заради прекачване от същото летище. А и с Уизеър билетите са ми безплатни, тъй като плащам с кредити. Вече купих билети 😉

W!Zz се излагат мощно напоследък, спор няма.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 5 минути , stanimir каза:

Wizz просто ...

Screenshot_2023-05-19-12-13-09-180_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-05-19-12-13-35-437_com.android.chrome.jpg

Всеки, който провери цените няма да купи билет от УИЗ. Странна логика на ценообразуване или целенасочено не искат да продават ...

Някой има ли обяснение?

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Вероятно разчитат на инерцията , човек купил веднъж евтин полет би помислил че винаги при тях е най-евтино , а много други просто по презумция приемат че като нискотарифна компания предлагат и винаги най-ниските цени.

Повечето хора са така и Wizz на това разчитат.

• Харесвам 7
Връзка към коментар
Преди 1 час, stanimir каза:

Съгласен съм с горното.  Преди три години  един човек трябваше да лети от Малта до София, но нямаше места и си купи до Белград за 160 евро от страх да не свършат и до Белград (в разгара на летния сезон беше). По презумпция мислеше, че щом при нискотарифните  е толкова скъпо, то при другите ще е още по-скъпо.  А имаше с Турските авиолинии до Истанбул за 130 евро с багаж и храна на борда.  Негови приятели с кола от Сливен до Белград ходиха да го посрещат, а до Истанбул от Сливен е значително по-бързо с кола.

Между другото, днес следеният от мен  билет е с още 7 евро надолу. Вчера на промоцията беше 79 спрямо 89 ден по-рано. Днес е 72 евро.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 38 минути , stanimir каза:

Вероятно разчитат на инерцията , човек купил веднъж евтин полет би помислил че винаги при тях е най-евтино , а много други просто по презумция приемат че като нискотарифна компания предлагат и винаги най-ниските цени.

Съгласен съм с това, но същите хора също са купували назад във времето евтини билети и то не веднъж  - чувал съм многократно коментари в самолетите на работещи сънародници в Англия и Испания. Не е като да не се знаят цените, по-скоро е от неимформираност за другите превозвачи, но все пак - УИЗ смениха модела рязко  последния път, според мене за четвърти път от както са в България. Силно се надявам, да не е преход към бъдещо масово орязване на дестинации.

Връзка към коментар

Не забравяйте, че и тур агенциите пазаруват от тях. Екскурзиите за навсякъде са пълни в момента. Всеки, който не може да натисне два пъти ентер и да си напише двете имена, пътува с агенция. Например пътувалите до Ереван да кажат как е затовареността. Нета е пълен с оферти за Армения и Грузия на цени започващи от  1500лв за четири дни. И желаещи хич не липсват.

• Харесвам 11
Връзка към коментар
преди 39 минути , kakadu каза:

Например пътувалите до Ереван да кажат как е затовареността. Нета е пълен с оферти за Армения и Грузия на цени започващи от  1500лв за четири дни. И желаещи хич не липсват.

Бях на първия полет за Ереван, съответно на втория оттам насам. Не беше препълнено, но със сигурност над 80% от местата бяха заети.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Точно до Армения едва ли ще предлагат туроператорите полети с Уиз. До оня ден предлагаха екскурзии до регион Кавказ по  2500-3000 лева. Няма как рязко да предложиш същия продукт по 1200-1500 лева.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.