Гост Публикувано: 27 юни, 2015 Публикувано: 27 юни, 2015 Имам. Синът ми пътува обикновено петък / събота седмицата преди Коледа от 3 години с различни АК. 100 паунда с багаж еднопосочен Лондон София е най-ниската цена с дискаунт. Преглеждай и БГ-ер. Улучвали сме и при тях такава цена, основно към Лондон. Благодаря ти. При мен са различни малко опциите, затова попитах дали билетите на Уизеър по време на Коледа търпят намаление по време на промоциите им или няма смисъл да ги дебна...
si111 Публикувано: 27 юни, 2015 Публикувано: 27 юни, 2015 И аз ги следя, чакам нещо изгодно за Дубай края на ноември 1
ACM Публикувано: 28 юни, 2015 Публикувано: 28 юни, 2015 Аз вече си взех за Дубай в края на ноември и излезе около 280 лв. на човек + багаж + избиране на място + прайорити бординг. Преди 40-45 дни бяха много евтини (под 250 лв.), но тогава не можах да се организирам...
macf1an Публикувано: 3 юли, 2015 Публикувано: 3 юли, 2015 Маймунките изакаха поредната порция шарении от Уиз. Т.като табличката стана доста широка, закръглих стотинките нагоре и стесних колоните. Тук-там съм пипнал и други визуални аспекти, а и обнових курсовете на валутите на втората страничка Wizz 03.7.2015.xlsx.zip 16
Ники Петров Публикувано: 4 юли, 2015 Публикувано: 4 юли, 2015 Кога отново ще има 20 % отстъпка от билетите ?
macf1an Публикувано: 4 юли, 2015 Публикувано: 4 юли, 2015 Отделих търсенето на билет за Дубай тук: София - Дубай през Ноември за 5 души?
macf1an Публикувано: 8 юли, 2015 Публикувано: 8 юли, 2015 (редактирано) Дубай е на 160 лева, преди "корекции" с любимите ни сайтове: http://www.fly4free.com/cheap-flights-from-sofia-to-dubai-from-160-bgn-82-eur/ На първо четене: 67 евро с Дайнърс. Редактирано 8 юли, 2015 от macf1an 3
Георги Матеев Публикувано: 8 юли, 2015 Публикувано: 8 юли, 2015 (редактирано) Дубай е на 160 лева, преди "корекции" с любимите ни сайтове: http://www.fly4free.com/cheap-flights-from-sofia-to-dubai-from-160-bgn-82-eur/ На първо четене: 67 евро с Дайнърс. Потвърждавам, току-що си взех един септемврийски Dubai за 67 евро с Дайнърса през jetcost.fr -> rumbo.fr. Доста сериозна отстъпка като се има предвид, че точно за моите дати цената в сайта на Wizz е 220 лв. (180 лв. с Discount club). Който има карта Diners вече не е нужно да си купува членство в Discount club или дори да чака 20% намаления - по тази схема цената винаги е доста по-ниска. Редактирано 8 юли, 2015 от Георги Матеев 10
Hollywood Публикувано: 8 юли, 2015 Автор Публикувано: 8 юли, 2015 (редактирано) Дубай е на 160 лева, преди "корекции" с любимите ни сайтове: http://www.fly4free.com/cheap-flights-from-sofia-to-dubai-from-160-bgn-82-eur/ На първо четене: 67 евро с Дайнърс. Офертата се предлага на страницата на Уиз повече от седмица. Тези сайтове много бавно се активизират с оферти.Сетиха се, както се казва. Редактирано 8 юли, 2015 от Hollywood
macf1an Публикувано: 8 юли, 2015 Публикувано: 8 юли, 2015 Офертата се предлага на страницата на Уиз повече от седмица. Тези сайтове много бавно се активизират с оферти.Сетиха се, както се казва. Ами сподели, де 3
si111 Публикувано: 8 юли, 2015 Публикувано: 8 юли, 2015 Потвърждавам, току-що си взех един септемврийски Dubai за 67 евро с Дайнърса през jetcost.fr -> rumbo.fr. Доста сериозна отстъпка като се има предвид, че точно за моите дати цената в сайта на Wizz е 220 лв. (180 лв. с Discount club). Който има карта Diners вече не е нужно да си купува членство в Discount club или дори да чака 20% намаления - по тази схема цената винаги е доста по-ниска. Моля те, сподели повече за Дайнърс, някъде ми е минавала информация, ама...
macf1an Публикувано: 8 юли, 2015 Публикувано: 8 юли, 2015 Форумът има търсачка, все пак ... без пари е 3
si111 Публикувано: 9 юли, 2015 Публикувано: 9 юли, 2015 Първо проверих преди да питам Няма намерени резултати за 'dinners'.
Георги Публикувано: 9 юли, 2015 Публикувано: 9 юли, 2015 Първо проверих преди да питам Няма намерени резултати за 'dinners'. Diners с едно н Иначе ей това е темата, може да започнеш горе-долу от тук, последните страници се коментира предимно Diners: http://magelanci.com/topic/1152-най-добрите-условия-за-кредитна-карта-за-често-п/?p=97489 А, иначе май вече ги няма същите отстъпки с нея, така че може въобще да си спестиш четенето на тоя етап. 1
macf1an Публикувано: 10 юли, 2015 Публикувано: 10 юли, 2015 (редактирано) От днес темата за Дайнърс е отделна, дано си се ориентирала: Кредитна карта Diners Club За радост, отстъпките отново ги има. Справки тук: rumbo.es 23-42 eur отстъпка от билети За всички дебнещи какви цени да подбият с новите си кредитни карти: Wizz 10.7.2015.xlsx.zip Зоопаркът го е ударил на уволнявка покрай жегите, та ако видите кусури - казвайте .. Редактирано 10 юли, 2015 от macf1an 7
macf1an Публикувано: 17 юли, 2015 Публикувано: 17 юли, 2015 Тези май забравиха, че все пак и промоции трябва да пускат отвреме навреме ... Ето състоянието за миналата седмица: Wizz 17.7.2015.xlsx.zip 10
Гост Публикувано: 18 юли, 2015 Публикувано: 18 юли, 2015 P.S. Изчислението за определени дати (около Коледа) с багаж и паркинг за Уиз и Luton показва по-скъпа цена отколкото с British Airways от Heathrow (багаж и автобусен билет). Само че с Уиз печеля един ден (вечерен полет). Оф, та кога казвате има промоция...
Фил Публикувано: 18 юли, 2015 Публикувано: 18 юли, 2015 Тези май забравиха, че все пак и промоции трябва да пускат отвреме навреме ... За да няма големи очаквания - според моята статистика за минала година (ако не съм пропуснал нещо) през летните месеци - юни, юли и август 2014-та г. - нямаше 20% намаления 1
Hollywood Публикувано: 18 юли, 2015 Автор Публикувано: 18 юли, 2015 (редактирано) За да няма големи очаквания - според моята статистика за минала година (ако не съм пропуснал нещо) през летните месеци - юни, юли и август 2014-та г. - нямаше 20% намаления За да няма големи очаквания - според моята статистика за минала година (ако не съм пропуснал нещо) през летните месеци - юни, юли и август 2014-та г. - нямаше 20% намаления След по-големите намаления от Дайнерс и малко по-разпространените Маестро, има ли някой да чака символичното -20%/! Редактирано 18 юли, 2015 от Hollywood 1
Гост Публикувано: 18 юли, 2015 Публикувано: 18 юли, 2015 След по-големите намаления от Дайнерс и малко по-разпространените Маестро, има ли някой да чака символичното -20%/! А който не разполага с тези карти, да похапва буци ли? 20 % за два билета Лондон - София и обратно в най-пиковия сезон е немалка сума... П.П. По-точно 90 паунда... За да няма големи очаквания - според моята статистика за минала година (ако не съм пропуснал нещо) през летните месеци - юни, юли и август 2014-та г. - нямаше 20% намаления Въздъхвам - значи Септември. Ако не, ще се наложи да платя и така. Сефте... Благодаря ти!
Фил Публикувано: 18 юли, 2015 Публикувано: 18 юли, 2015 (редактирано) 20 % за два билета Лондон - София и обратно в най-пиковия сезон е немалка сума... За пиковия сезон Wizz май не са най-добрата опция за Лондон, дръж под око другите компании. А който не разполага с тези карти, да похапва буци ли? Който не разполага да не се ослушва, а да си изкара! Редактирано 18 юли, 2015 от Фичо
Mitko Публикувано: 18 юли, 2015 Публикувано: 18 юли, 2015 Хм и Уиз вероятно си следят продажбите през тези сайтове и потриват ръце, ако продажбите са големи може и да си спестят обичайните 20 %
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега