Прескочи до съдържание

Португалия


FlyMeToTheMoon

Препоръчани мнения

Искам пролетта да отидем семейно до Португалия. Дати нямам. Търся най-изгодната оферта. 

5-8 нощувки между март и юни. Няма значение дали ще се лети до Порто или Лисабон (макар че до Порто билетите ми се струват една идея по-евтини). 

Пътуваме в следната конфигурация: 2 възрастни и 2 деца (едното бебе, другото на 3 годинки). Съответно и багаж ще влачим - 2 куфара. 

Много ми се иска и полетите да са в някакви що-годе сносни часове, за да не се налага да будим спящи деца, които в последствие да станат кисели деца 😄 И в същия ред на мисли, колкото по-кратко продължи полета/полетите, толкова по-добре.

До тук, това което намирам е около 700лв без багажи и 6+ часа в посока. Като гледам, с куфарите трябва да си приготвя около 1000 лв. Най-много ме изкушава директния полет на Уиз, но в момента билетът е 200 лв в посока. 

Има ли шанс да изтъня цената? Евентуално сега покрай черния петък... 

Връзка към коментар

Според мен има голямо значение дали ще изберете март или юни. Ако сте ок за месец март, почти съм сигурен, че цената ще падне - най-малко в едната посока с директния полет на уиз. От друга страна юни вече си влиза в силния сезон за Португалия и по-трудно би се намерила по-ниска цена.
Освен това България Ер също пускат промоции до Лисабон, но аз не бих разчитал много на тях. С нискотарифни до Порто за март според мен може да се стигне до цена около 100 и малко над 100 лева без багаж за март. 
Миналата година ходих до Лисабон през ноември и цената беше малко над 100, но имайте предвид и децата заради прекачванията и комфорта. На ваше място аз бих изчакал януари-февруари и да дебна директните полети на Уиз. Успех!

Връзка към коментар

със бебе и 3 годишно, че и 2 бр. багажи, гледай директни полети или най-много прекачване на един билет, махни ги Райън...

иначе ще ти трябва санаториум след полета май

сега има някаква промоция на България Еър, не знам какви цени дава обаче

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Ние две години подред летим до Лисабон с прекачване.

Но … без деца, без багаж и с престой (преспиване) по градовете (Милано, Амстердам, …)

Не знам дали ползваш този сайт - www.azair.com  (съвсем повърхностно търсене дава по 60-70 евро на човек с едно прекачване с ръчен багаж)

Untitled.jpg.af73683dc6c5788f2a87d6e8ee16c871.jpg

 

 

Връзка към коментар
преди 26 минути , neuromancer каза:

със бебе и 3 годишно, че и 2 бр. багажи, гледай директни полети или най-много прекачване на един билет, махни ги Райън...

иначе ще ти трябва санаториум след полета май

сега има някаква промоция на България Еър, не знам какви цени дава обаче

😂😂😂 Да, да. И аз за това се опасявам.

 

@valentin_st, не ми е проблем да ходим март. Мисля че времето е съвсем приемливо тогава. Така или иначе не отиваме за плажове.

Вчера уж гледах на сайта на БГ еър, но не ми изкара никакви полеети до Лисабон. Може да съм проспала нещо. Ще ги погледна отново.

Определено директните полети най ме блазнят, ама крайната цена хич не ми е по вкуса.

@ven62, точно там гледам. Най-ниска цена за четиримата ми дава за София - Милано - Порто - Брюксел - София - 290,88 евро. Това е цена без никакъв багаж и 10 часа път.

 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 10 минути , FlyMeToTheMoon каза:

А някой от вас има ли представа, каква е най-ниската цена, която Уиз са пускали до Лисабон? 

(за да знам при каква цена да купувам)

При откриването на линията бяха пуснали и бая хора се уредихме с цени по 39.99 лв., но по-късно най-ниската цена, която съм виждал, беше 79.99 лв.

И двете цени са с дискаунт клуб.

Връзка към коментар

Вчера при мен излизаха по-високи суми, днес една от най-добрите оферти е тази, до Порто, с прекачване в Милано и Брюксел и престои 4.25 и 4.55 часа.

За директни полети няма информация. Ползвам www.azair.eu .

 

Total: €56.96
2× Adult + 2× Child ⇒ €227.84

 

 
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

В средата на юни, 14-21, пътувах София-Шарлероа-Порто-Шерлероа-София за 140 лв, само с ръчен багаж и по около 5 часа престой в посока, което за мен е малко над оптималния вариант при прикачване с лоукости. Недостатък е ранния полет от София, но за сметка на това имаше избор между Уиз и Райън. Един вид гъвкавост в цената, ако не ви пречи да пътувате с двете компании. Трите останали полета бяха на Ryan. Споделям мнението, че като цяло, билетите до Порто са по-евтини от тези до Лисабон. Успех! 

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.