Прескочи до съдържание

Търся самолетни билети: София- Сием Реап Камбоджа


Препоръчани мнения

Здравейте на най-добрите търсачи и ловци на самолетни билети в цяла България!

Трябва да пътувам по работа до Камбоджа в края на януари. Затова търся самолетни билети от София до Сием Реап и обратно. 

Датите на полетите не са фиксирани,но първият полет да не е по-рано от 24 януари и могат да варират в рамките на 4-5 дни. Престой 1 седмица

Връзка към коментар

Ако не те притесняват два престоя от по около 7 часа в Ханой - може би е по-добре да си ги вземеш полетите на един билет. Например през budgetair.lv

 

image.png.a93e3aebcef021ff2d3993a495dd0a9c.png

Редактирано от koliob
  • Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар

Не ме притесняват 7 те часа престой в Ханой. По-добре отколкото да прехвърлям летища в Дубай, да престоявам няколко часа в Банкок и Мумбай. А и полета с катарците е за предпочитане пред Уизеър и Bangkok airways.

Много ти благодаря за предложението! 🙂

Връзка към коментар

Аз последно летях от Истанбул до Сингапур с катарските и след това от Сингапур до Сием Реап със сингапурските с междинно кацане в Куала., но в Куала ми направи впечатление, че доста ниско тарифни летят от там до Сием Реап, така че погледни евентуално маршрут София-Куала и Куала-Сием. Не зная как са сега цените, но тогава бях го докарала до 530 евро и то с багаж. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.