Прескочи до съдържание

Връщане на пари заради постъпване в болница


Препоръчани мнения

Здравейте, в много сериозна главоблъсканица съм. Детето ми цяла нощ повръщаше и все още продължава. Даваме му за лекарство против повръщане и обезводняване, но все още без никакво подобрение.

 

Утре имаме полет до Чили с KLM. Интересува ме, ако детето не се подобри и го приемат в болница, дали това ще е достатъчно силно като аргумент да ми върнат парите за самолетните билети и кога трябва да го заявя - преди полета или след?

Редактирано от saved_
Връзка към коментар
преди 41 минути , saved_ каза:

Интересува ме, ако детето не се подобри и го приемат в болница, дали това ще е достатъчно силно като аргумент да ми върнат парите за самолетните билети и кога трябва да го заявя - преди полета или след?

Достатъчно силен аргумент е. Постарайте се да съберете всякакви възможни медицински документи, свързани със случая - рецепти, талони, епикризи и т.н.

Ако стане очевидно, че пропускате полета, свържете се предварително с авиокомпанията и ги известете за случая. Не знам дали за вашия случай е приложимо, но бихте могли да преговаряте за преместване на датите за пътуване, така че все пак и вие да идете до Чили, и авиокомпанията да си свърши работата и прибере парите.

Най-важното - пожелавам ви утре детето да е здраво и да пътувате!

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.