stanimir Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 Вие искате да се пенсионирате на Тенерифе.Сега пък не искате ? Аз съм на друго място. 1
Дани Магелани Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 преди 14 минути , stanimir каза: Вие искате да се пенсионирате на Тенерифе.Сега пък не искате ? Аз съм на друго място. Едно е да искаш, друго е да можеш. Едно е да оценяваш някои предимства на друга държава, съвсем друго е да си готов за такъв ход. Живяла съм извън България и зная, че не мога да издържа повече от 30-40 дни в чужбина. 2
Captain45 Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 Аз имам билети от 30-ти ноември до 11 декември до Фуерте. Ако някой е по същото време там може да се видим.
new one Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 Преди 1 час, stanimir каза: Ами продавате имота в София и заминавате.Такава мечта е лесно осъществима Има доста имоти на съпоставима цена : https://www.green-acres.es/en/properties/apartment/golf-del-sur/Azeltjpaxa24nmv1.htm Рано ми е, иначе много вероятно ще го направя 🤣 само трябва да поразуча техните закони още малко, да не се окаже проблемно закупуването. Не навсякъде е като у нас - пълна слободия и ниски данъци. Но си прав, цените там вече не са ни страшни, на фона на софийските 1
Alexander Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 преди 2 часа, stanimir каза: Ами продавате имота в София и заминавате.Такава мечта е лесно осъществима Има доста имоти на съпоставима цена : https://www.green-acres.es/en/properties/apartment/golf-del-sur/Azeltjpaxa24nmv1.htm Само че, не е ясно след 20 год какви ще са цените тук и там. Иначе за сега си е направо топ далавера, който иска да сменя местоживеенето. Ето и от мен един, че дори във Варна не може да се вземе нещо подобно за толкова пари. https://www.idealista.com/inmueble/109501203 3
iceman00 Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 Преди 1 час, Alexander каза: Само че, не е ясно след 20 год какви ще са цените тук и там. Иначе за сега си е направо топ далавера, който иска да сменя местоживеенето. Ето и от мен един, че дори във Варна не може да се вземе нещо подобно за толкова пари. https://www.idealista.com/inmueble/109501203 Хаха, лятото бяхме отседнали в един страхотен апартамент може би на 300 метра от този. Градчето е страхотно - доста спокойно и спретнато, времето в тази част на острова също (между 20 и 30 градуса цяла година). Силно препоръчвам и гуначинчето в близост (Guachinche El Pino) ако някой е в този район. За 20€ за двама, така се наядохме, че ни беше лошо след това. Един от най-крехките октоподи, които съм ял и страхотни сочни ребра, бих се върнал само заради това 🐷 Ако си намеря адекватна работа в Тенерифе, бих се преместил веднага... Толкова ни хареса, а и предвид цените на Lufthansa, си взехме билети за януари София - Фуертевентура, Ланзароте-София (oк. 250лв). Друго, което може да се прави там по това време на годината е да се кара сърф. Може би условията не са идеални за напреднали, но ние сме абсолютно начинаещи и планираме да ходим на сърф училище. 6
Argentique Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 Ако някой се вълнува от Тунис, май са най-евтините дати, има леки вариации с връщането. 10
Адриан ХН Публикувано: 7 ноември, 2025 Публикувано: 7 ноември, 2025 Някой знае ли дали в момента има промоция на билети? Излизат ми много добри цени за Китай за лято 2026 година.
stanimir Публикувано: 7 ноември, 2025 Публикувано: 7 ноември, 2025 Не знам да има , но щом цената ти харесва купувай. Най-ниските им цени към Китай традиционно са около 550€. 2
neuromancer Публикувано: 7 ноември, 2025 Публикувано: 7 ноември, 2025 Принципно могат да се намерят по-добри цени без официално обявена с фанфари промоция, та това няма никакво значение. 2 1
angel tomov Публикувано: 7 ноември, 2025 Публикувано: 7 ноември, 2025 Преди 1 час, Адриан ХН каза: Някой знае ли дали в момента има промоция на билети? Излизат ми много добри цени за Китай за лято 2026 година. До Китай ходих точно с Луфтханза от София за под 600 евро без никакви промоции, но помисли дали лятото няма да е много топло. 1
Argentique Публикувано: 11 ноември, 2025 Публикувано: 11 ноември, 2025 Не знам колко е промо, но има полети до Банкок с различни по дължина стопове във Виена от средата на януари до началото на февруари, Лайт версията (малък и голям ръчни) е 562€. Има лека вариация в датите. 11
Argentique Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари За ноември-декември пак изпадат дати за Лансароте и Фуертевентура За първия има топ цена! В mytrip ми отваря по 100€. Фуерте е по-скъпо, но други дати не съм гледала. Самата Луфтханза: За Лансароте има и 19-26.11. За хора с време 8 2 4 1
Otnesen Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари преди 4 часа, Argentique каза: За ноември-декември пак изпадат дати за Лансароте и Фуертевентура За първия има топ цена! В mytrip ми отваря по 100€. Фуерте е по-скъпо, но други дати не съм гледала. Самата Луфтханза: За Лансароте има и 19-26.11. За хора с време В най- скоро време ще те блокирам...........току що взех за ноември директно от Луфтханза за 146 евро на човек. Имам да черпя. 😊 3 1 1 4
Barfly Публикувано: 11 януари Публикувано: 11 януари На 9.01.2026 г. в 19:56, Argentique каза: За ноември-декември пак изпадат дати за Лансароте и Фуертевентура За първия има топ цена! В mytrip ми отваря по 100€. Фуерте е по-скъпо, но други дати не съм гледала. Самата Луфтханза: За Лансароте има и 19-26.11. За хора с време И аз си взех за ноември, благодаря ти за насоката ! 1 1
Ivko Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари И аз+още двама се разписахме за ноември ама за Гран Канария 11-18 165 евро, като има и 12-18 за 158 евро ама сега за 7 евро 😁😁 5 2
Hakkâri Spor Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари И аз взеx. Ама за Фуертевентура, пак ноември и пак на подобна цена. 😄 Ще има канарска инвазия. 3
Ivko Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари Усещам как ще има мегаланска инвазия по островите ноември. Може да си направим сбирка някъде по средата или да развяваме мегаланското знаме.
Captain45 Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари Добре сте дошли! На Фуерте ще мога да ви организирам сбирка. 3
Фил Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари преди 13 минути , Captain45 каза: На Фуерте ще мога да ви организирам сбирка. Имаш терен?
Captain45 Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари 10 декара 🙂 Ама гледам неподходящо време са избрали повечето Магеланци. Следващият път като планират инвазия да заповядат в края на август и началото на септември. Ще им организирам селски туризъм бране на маслини 😉 5 2
Дани Магелани Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари преди 7 минути , Captain45 каза: 10 декара 🙂 Ама гледам неподходящо време са избрали повечето Магеланци. Следващият път като планират инвазия да заповядат в края на август и началото на септември. Ще им организирам селски туризъм бране на маслини 😉 Целогодишно ли си там? Хубаво е да се ходи на топло, когато тук е сняг и лед.
Captain45 Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари От началото на март се установяваме за постоянно там. 2 2
Captain45 Публикувано: 21 януари Публикувано: 21 януари Иначе по темата в началото на март летим до Фуерте с Луфти през Мюнхен. Много удобен полет и не се усеща. С малък престой е в Мюнхен, а самото летище е много по-удобно за прекачване отколкото това във Франкфурт. А относно дискусията за Раян и Луфти, специално до островите предпочитам да летя с Луфти. Имат цени които са конкурентни на лоукостовете, а все пак са на един билет и не ти се налага да висиш дълго на някое летище за вторият полет. 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега