Прескочи до съдържание

Lufthansa - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 27.06.2024 г. в 20:30, Двуцветко каза:

Ако някой случайно иска да ходи на гости на дядо Коледа на връх Нова Година, безценна оферта от Луфтханза за новогодишния период за само €120 с вкл. ръчен багаж, директно от сайта.

Не знам обаче при мен тази цена не излиза, пробвах от няколко компютъра и не става и не става.....

Ето какво ми излизам, утре пак ще пробвам. IP адрес мених и пак не ми се получава.

image.png.38d168b62157bf922e04107ee84f9b3c.png

На 27.06.2024 г. в 22:08, Hakkâri Spor каза:

Това е направо невероятно. Обяснявам си го само със слаб интерес точно за тази дата. Цените в местата за настаняване в Лапландия са от 300 евро нагоре.. на нощувка. Пък за нова година, не искам и да проверявам. 7 нощувки ще излязат златни 😉

Ще спим в снега 😃

• Смея се 2
Публикувано:
10 minutes ago, Иван Попов said:

Не знам обаче при мен тази цена не излиза, пробвах от няколко компютъра и не става и не става.....

Ето какво ми излизам, утре пак ще пробвам. IP адрес мених и пак не ми се получава.

image.png.38d168b62157bf922e04107ee84f9b3c.png

Ще спим в снега 😃

На  -18/20°С  лесно се заспива , проблем е събуждането.

IMG_20240629_234518.jpg

• Харесвам 1
  • Смея се 13
Публикувано:

На пръв поглед, следните ми се струват също на добра цена : 

SOF - KTT - SOF 360лв
SOF - OUL - SOF 292лв

SOF - KAO - SOF 524лв
SOF - ALF - SOF 381лв

Период м/у декември и март. 

image.png.f4f1ca7fb65a8c17939b2df694ad5325.png
image.png.bdc2bf8035ec2ad77e20c0e40db59a34.png
image.png.6f4d44480abb4a8ff9eb654c70878cfb.png
image.png.e5fd766a0b965f88f300c6878d25bfe1.png

• Харесвам 9
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 15 часа, Magelanko каза:

На пръв поглед, следните ми се струват също на добра цена : 

Също и Тромсьо излиза на сравнително поносими цени:
image.png.348ae8821a05cbc43108c6249a91dd02.png
А има и OJ-варианти също: 

image.png.f0a9133a34610d8591b0e8bb95786e20.png

--------------------------------
image.png

Като от Тромсьо до Алта има автобуси за около 40€ и полети с норвежките совалки за около 60€

• Харесвам 8
  • Браво 1
Публикувано:

И аз искам да взема някоя от посочените опции с цел да се види сияние. В Оулу поне цените на настаняванията са по-разумни и с влака до Рованиеми мисля, че е опция за еднодневен трип с добри цени на билетите за влака, ако се вземат рано.  Въпроса е какъв е шанса да се види сияние около Оулу и има ли смисъл за ден да се ходи изобщо до Рованиеми 😄 

image.png.5399733d0fe6af0ca41de443f72c8a70.png

ps. Ако търсите комбинации събота-понеделник цените са даже по 309лв и може да се направи като дълъг уикенд с 1 ден отпуска за хора, на които така или иначе дните са им кът особено за европейски трипове 😄 

image.png.b426a4d9b4e51ec7726da6e8d88e2588.png

• Харесвам 5
Публикувано:

Някой успя ли да намери ОТА през която да се изпили билета ей така за спорта? На мен всички ми дават много по-висока цена, защото ми показват тарифата с чекиран багаж освен експидия и букинг, но те ми дават цената от сайта на луфтханза?

Публикувано:
преди 36 минути , Hakkâri Spor каза:

Купих за Oulu за януари, благодаря на @Jorro @bobbyfm и останалите за съветите.

(за окт. и ноември цените са под 300 лв)

И аз купих, но за събота-понеделник и ще стискам палци за сияние, че ще е гъз път да види иначе само. Направи ми впечатление, че по-ниските цени са само заради добавената от 1.01.25 еко такса към билетите на Луфти.

Публикувано:
На 2.07.2024 г. в 14:13, Jorro каза:

И аз искам да взема някоя от посочените опции с цел да се види сияние. В Оулу поне цените на настаняванията са по-разумни и с влака до Рованиеми мисля, че е опция за еднодневен трип с добри цени на билетите за влака, ако се вземат рано.  Въпроса е какъв е шанса да се види сияние около Оулу и има ли смисъл за ден да се ходи изобщо до Рованиеми 😄 

image.png.5399733d0fe6af0ca41de443f72c8a70.png

ps. Ако търсите комбинации събота-понеделник цените са даже по 309лв и може да се направи като дълъг уикенд с 1 ден отпуска за хора, на които така или иначе дните са им кът особено за европейски трипове 😄 

image.png.b426a4d9b4e51ec7726da6e8d88e2588.png

Жоро,къде ти излизат тези цени за влаковете? Аз пробвам с дати за края на ноември и най-ниските цени са по 30€. Иначе за януари вече няма самолетни билети на тези цени.

Публикувано:
преди 2 минути , krasen_denev каза:

Жоро,къде ти излизат тези цени за влаковете? Аз пробвам с дати за края на ноември и най-ниските цени са по 30€. Иначе за януари вече няма самолетни билети на тези цени.

https://www.vr.fi/en ,но цените явно са динамични, защото наистина не са като за януари, когато гледам. За Оулу цените са си същите - 309 лв https://www.google.bg/travel/flights/search?tfs=CBwQAhojEgoyMDI1LTAxLTE4agwIAhIIL20vMGZ0anhyBwgBEgNPVUwaIxIKMjAyNS0wMS0xOGoHCAESA09VTHIMCAISCC9tLzBmdGp4QAFIAXABggELCP___________wGYAQE

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз ги гледам в сайта на Луфтханза. Там при търсене първо си избираш броя нощувки, после търсиш дати. По дифолт е зададено 14 дни, което за мен е странно. 

За 2 нощи: 293 лв - 16 дек.,  309 лв: 6, 11, 13, 18, 20, 25, 27 януари, 3, 10, 17, 24 февруари

За 3 нощи: 309 лв: 15, 22 януари, 12 февруари

За 4 нощи: 322 лв: 14 дек, 11 и 18 януари

и много дати през март

Screenshot 2024-06-30 at 9.09.24 PM.png

• Харесвам 3
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Каква е политиката им с тези цени? Известно време дебнах цени за определена дестинация, качваха се, слизаха пак на едно ниво, качваха се и пак обратно, та накрая взех за най-изгодните дати. Сега след 2 месеца поглеждам от любопитство - за дати които са били много по-скъпи тогава, сега са по-евтини от това което купих.... Трика с това,че остават само 2 места на тази цена вече ми е ясен. Имащите повече опит с тях ако могат да кажат реално колко време преди датата цените тръгват нагоре наистина?

Публикувано:
преди 5 часа, snakeface каза:

Каква е политиката им с тези цени? Известно време дебнах цени за определена дестинация, качваха се, слизаха пак на едно ниво, качваха се и пак обратно, та накрая взех за най-изгодните дати. Сега след 2 месеца поглеждам от любопитство - за дати които са били много по-скъпи тогава, сега са по-евтини от това което купих.... Трика с това,че остават само 2 места на тази цена вече ми е ясен. Имащите повече опит с тях ако могат да кажат реално колко време преди датата цените тръгват нагоре наистина?

Всичко се базира на едни доста сложни алгоритми и е почти невъзможно да предречеш какво ще стане. Ако ти се чете, има доста статии, ама като човек, който се е занимавал с тези алгоритми, да ти кажа: В тези статии е все едно да ти преразкажат "Война и мир" на една страница.

Пример: https://illumin.usc.edu/the-algorithm-behind-plane-ticket-prices-and-how-to-get-the-best-deal/

• Харесвам 4
  • 3 седмици по-късно ...
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Non-stop Lufthansa flights from Frankfurt to Rio de Janeiro for €600 😊

Има билети и от София за около 770 евро 😊

Rio-de-janeiro-800x533.jpg

Travel dates:
December 2024; May – June 2025

Example dates:
Dec 1-9, May 27 – Jun 4

Route:
Frankfurt – Rio de Janeiro – Frankfurt

Baggage allowance:
One cabin bag per passenger

Please note: All the information on this page is correct at the time of publication. If you are checking out the deal at a later date, the price and the availability may no longer be as advertised. Prices are subject to change. To ensure you never miss our deal again, sign up for DEAL ALERTS: download our App on Google Play or App Store. You can also opt for email notifications >> or Telegram alerts >>

Hotel€107/double

The highly rated 4* Intercity Rio de Janeiro Porto Maravilha  is a modern hotel located in the vibrant Porto Maravilha district. Offering easy access to key attractions like the Museum of Tomorrow and the AquaRio, it’s perfect for both business and leisure travelers. The hotel features comfortable, contemporary rooms and boasts stunning views of Guanabara Bay. Its proximity to the city center and public transport makes exploring Rio convenient.

gig-H.png

image.png.5e71f5fc89ac5b183a661fb2ac2fb9d3.png
  • Харесвам 5
Публикувано:

Луфтханза, в линка за оферти, освен София и Варна, са добавили и Бургас. (Може и да е заради шеркода с Austrian, които ще летят Виена-Бургас).

Та линкът е тук.

Screenshot 2024-11-03 at 19.10.07.png

• Харесвам 5
Публикувано:

аз летях с луфтханза от Мюнхен до Варна ,през Виена и все с астрийските самолети,които като точност,обслужване и чистота са перфектни.

Не мога да кажа същото за отсечката от 40 мин Виена-Мюнхен със малък и тесен самолет на Луфтханза,който даже не успя да кацне от първия път,a закъснението му беше типично в немски стил.Няма сравнение между двете компании,австрийците са светлинни години напред.

Публикувано:

Да, офертите и от Варна, и от Бургас в сайта на Луфтханза са само на Австрийските авиолинии, защото само те кацат във Варна и Бургас. Офертите от София са доста повече, понеже име освен 4-5 полета на ден до Виена с австрийските, а и с Луфтханза до Мюнхен и Франкфурт, може и вече AirBaltic да влиза в сметките през Рига.   Миналата есен от тази "промоция" си взех билети до Билбао и Севиля и две от отсечките бяха с airBaltic

• Харесвам 2
Публикувано:

Някой има ли спомен, дали в последните години имаше някакви промоции на Black Friday? Искам да купя едни билети, но не знам дали да чакам края на месеца, или да взимам отсега, докато не са се качили цените за конкретните дни, които съм си набелязал.  Преди пандемията имаха за Black Friday 60 евро (май толкова беше) ваучер за отстъпка и тогава си купих за Португалия. Дано и сега има нещо такова.

• Харесвам 2
Публикувано:

Имам някакъв спомен за отстъпка с код от типа на 20-30 евро за определени дестинации. При Луфти пробвай в мултисити маршрути често цената пада, ако разбира се те устройва такъв вариант де.

• Харесвам 3
Публикувано:

Със сигурност в най-добрия случай ще има нещо дребно или много ограничено като дати.

Публикувано:

Brazil’s Summer ☀️ Lufthansa Group flights from EU cities to Sao Paulo from €526.

Има и от София, но цените са около 650 евро.

Ilhabela_Sao-Paulo_PH_pedro-correia-Lyf_7OmCjxk-unsplash.png

Travel dates:
Close to daily availability in January – April 2025

Routes:
From: Milan LIN or MXP, Rome, Bologna, Venice, Turin, Florence, Naples, Paris, Lyon, Nice, Marseille, Bordeaux, Toulouse, Brussels, Amsterdam

To: Sao Paulo

Baggage allowance:
One cabin bag

Please note: All the information on this page is correct at the time of publication. If you are checking out the deal at a later date, the price and the availability may no longer be as advertised. Prices are subject to change. To ensure you never miss our deal again, sign up for DEAL ALERTS: download our App on Google Play or App Store. You can also opt for email notifications >> or Telegram alerts >>

Hotel€88/double

In Sao Paulo we suggest you stay at the well-rated 4* Mercure Sao Paulo Bela Vista

gru-h.png

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.