Прескочи до съдържание

Lufthansa - периодични промоции

Препоръчани мнения

В момента, DaBo каза:

А това е отиване и връщане, нали? И до коя част на САЩ?

Аз лично бих се възползвала.

Аз гледах до Маями и до Орландо. Но това е от Брюксел, а не от София. Исках да си изясня първо предимствата на тази тарифа.

Връзка към коментар
преди 8 минути , Дани Магелани каза:

Аз гледах до Маями и до Орландо. Но това е от Брюксел, а не от София. Исках да си изясня първо предимствата на тази тарифа.

Дани, ако бюджетът го позвалява, поглези се! Брюксел - Флорида си е към 10-на часа полет, не е малко време. Не е точно бизнес класа, но все пак си има повече удобство и комфорт от икономи. А ако избереш Орландо, там има огромни аутлети, така че предимството с 2 куфара по 23 кг. не е за подценяване. Ще накупиш страхотни неща за внуците за без пари оттам.

Връзка към коментар

еми разгледай снимки как изглежда

седалката се накланя повече от икономична, но не много, отделно седалките са изолирани, не можеш като икономична да вдигнеш разделителите и да ползваш три седалки, ако си сам на ред или с дете

лично според мен няма смисъл (пробвах на Бритиш Еъруейс преди години), пък и с тоя Брюксел малко досадно

виж бизнеса колко е

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, DaBo каза:

Дани, ако бюджетът го позвалява, поглези се! Брюксел - Флорида си е към 10-на часа полет, не е малко време. Не е точно бизнес класа, но все пак си има повече удобство и комфорт от икономи. А ако избереш Орландо, там има огромни аутлети, така че предимството с 2 куфара по 23 кг. не е за подценяване. Ще накупиш страхотни неща за внуците за без пари оттам.

Имаш право. Била съм в Маями и Орландо и съм пълнила куфари в аутлетите на Орландо.  Сега няма да имам много време за пазаруване, но все нещо ще купя. Притеснява ме тръгването от Брюксел, така че обмислям.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Не лети ли някой лоукост от София до Брюксел? Ако си била в Орландо и Маями и не е свързано с круиз, защо не смениш дестинацията? В тази промоция е важно да видиш каква е разликата с бизнес класата и с икономи класата. Ако е 200-300 евро м/у бизнес и ПЕ, то тогава ПЕ не си заслужава, но за Щатите не го вярвам.

Явно съм някакъв уникален карък, защото досега съм попадала само веднъж на полет, където можеше да си опнеш краката на три седалки... когато блокираха Катар и Катарските авиолинии летяха с почти празни самолети.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 10 минути , DaBo каза:

Явно съм някакъв уникален карък, защото досега съм попадала само веднъж на полет, където можеше да си опнеш краката на три седалки... когато блокираха Катар и Катарските авиолинии летяха с почти празни самолети.

абе случваше се

• полет на 31.12, преди вируса
  • полет от Бразилия до Европа, когато границите бяха затворени за идващи от Бразилия
  • бизнес класа, при купени 2 места (+2 бебета), си се разширихме на 4 седалки без никакви проблеми
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 32 минути , Дани Магелани каза:

Имаш право. Била съм в Маями и Орландо и съм пълнила куфари в аутлетите на Орландо.  Сега няма да имам много време за пазаруване, но все нещо ще купя. Притеснява ме тръгването от Брюксел, така че обмислям.

Пътуването е свързано със служебна работа в Орландо, но както и предишния път, аз сама ще си плащам билета. Има и такива случаи, колкото и да звучи невероятно.

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Лоукост полет до Брюксел за да се лети после в Премиум Е. или по-висока класа не ми се връзва много.Дори благинката от двата чекирани багажа отлита на мига.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 16 часа, Дани Магелани каза:

Пътуването е свързано със служебна работа в Орландо, но както и предишния път, аз сама ще си плащам билета. Има и такива случаи, колкото и да звучи невероятно.

Дани може да разгледаш и тази оферта от Мадрид . Виж периода дали те устройва, датите на пътуване трябва да са в определени дни от седмицата. 

ПП. Освен оферта за бизнес клас полети, дава добри цени и за Премиум иконими

https://www.premium-flights.com/business-class-madrid-to-usa-east-coast-1116e/?fbclid=IwAR2F9pIQX8YR5nUDup6k4_DIy50v17L4E9yesITlTOhrEf1CQj5lcixyLzg

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Има полети от Франкфурт до Сан Хосе за €398 през май и юни!

01

Май 17-31, май 31 – юни 14, юни 7-14, 7-21, 7-28

m-14-800x466.png

1-25-800x182.png

За резервации цък.

• Харесвам 5
  • Браво 1
Връзка към коментар

Много добра оферта на Луфтханза  ( въпреки , че няма нито един полет с тях), бизнес класа , двупосочен до ЮА в рамките на 1100-1300€, начална точка AMS. За по-креативните може да се добави  стоповър за 100€, тоест може да се видят Чили, Перу, Боливия , Аржентина , Бразилия, Колумбия  в рамките на едно пътуване, две от тях в посока ( стоповър и крайна дестинация) . За тези с американски визи може да се добави Ню Йорк, стоповър в Торонто също е добра опция. Вариантите са наистина доста, за икономи обаче няма подобни опции…

пример от нета: AMS-ZRH-GRU-EZE-VVI + LPB-SCL-GIG-MUC-AMS

1 STOPOVER PERMITTED IN EACH DIRECTION AT EUR 100.00 EACH.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 21 минути , stanislavpp каза:

Много добра оферта на Луфтханза  ( въпреки , че няма нито един полет с тях), бизнес класа , двупосочен до ЮА в рамките на 1100-1300€, начална точка AMS. За по-креативните може да се добави  стоповър за 100€, тоест може да се видят Чили, Перу, Боливия , Аржентина , Бразилия, Колумбия  в рамките на едно пътуване, две от тях в посока ( стоповър и крайна дестинация) . За тези с американски визи може да се добави Ню Йорк, стоповър в Торонто също е добра опция. Вариантите са наистина доста, за икономи обаче няма подобни опции…

пример от нета: AMS-ZRH-GRU-EZE-VVI + LPB-SCL-GIG-MUC-AMS

1 STOPOVER PERMITTED IN EACH DIRECTION AT EUR 100.00 EACH.

Линк? 

Връзка към коментар

Cheap Lufthansa/Austrian flights from Sofia to New York from only €271!

NewYorkUSAMuseumofNaturalSciences-ST

Travel dates:
Great availability from early March to early June

Routing:
Sofia – New York – Sofia

1-43-800x461.png

Baggage policy:
One cabin bag per passenger.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Честно казано, не знам каква им е вече търговската политика, но вчера дадох над 1000 лева за двупосочен билет до Лисабон с LH със заминаване в неделя (е, по командировка е, но такива цени в Европа не съм виждал).

Връзка към коментар

Е, айде сега

Цените винаги да били от някакъв минимум нагоре... А щом е по бизнес или в последния момент могат да искат повече.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 23.02.2022 г. в 19:56, Иван Попов каза:

Cheap Lufthansa/Austrian flights from Sofia to New York from only €271!

NewYorkUSAMuseumofNaturalSciences-ST

Travel dates:
Great availability from early March to early June

Routing:
Sofia – New York – Sofia

1-43-800x461.png

Baggage policy:
One cabin bag per passenger.

тази промоция свършила ли е или просто вече няма такива цени?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.