Прескочи до съдържание

Lufthansa - периодични промоции

Препоръчани мнения

Преди 1 час, stanimir каза:

Ако целенасочено търся полет в определен времеви интервал,  първоначално търся с Ita Matrix и Google Flights. 

След това преглеждам сайтовете на набелязаните авиокомпании , които често дават комбинации неизлизащи през търсачките.

Скъпите полети основно са през лятото покрай емигрантския поток.

И разбира се другия вариант е да чакаш наготово за предложения в блоговете , ако ти е все тая кога ще летиш.

Избягвам вече ОТА , а конкретно при Луфтханза е и доста сложно да се смъкне цена. Политиката им е да те зарежат като куче ,ако билета е купен от посредник , а с оглед непрекъснатите промени в разписание , стачки , отменени полети "по търговски причини" и т.н. - съвсем не си заслужава.

Какво имаш предвид под да те зарежат като куче при положение, че всички директиви за защита на пътниците действат без значение от къде ти е купен билета или имаш предвид, че ако се случи промяна извън регламента и трябва да направиш / потвърдиш промяна не ти обръщат внимание?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Похвалих преди няколко месеца Луфти съпорт при анулиран полет , закупен ( с мили) през посредник ЛайфМайлс, 11/10. Не вярвам да е единичен случай , но това е единственият ми опит с тях за последните 15 години.

Колкото за следене на промота , да се има предвид, че преобладаващата част от афишираните такива , всъщност не са с най-ниски цени. Авиокомпаниите успешно установиха , че при леко завишени цени с етикет промо и изпратени имейли до потребителите , продават значително повече и то на по-високи цени. Потребителите без афинитет към думата промо , им трябва само няколко минути за маркиране на ценовата тракинг функция в GF , за да купят билети обичайно на по-ниски цени от т.нар. промота. Тракинг функцията позволява 100 тракера и все още е  най-добрият избор за следящите ниски цени.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
1 hour ago, Jorro said:

или имаш предвид, че ако се случи промяна извън регламента и трябва да направиш / потвърдиш промяна не ти обръщат внимание?

Точно, не разчитай много на съдействие 😉

• Харесвам 1
Връзка към коментар

@stanimir @Jorro @stanislavpp  Много благодаря. Изначално мисля да купувам от самата авиокомпания, никога досега не съм купувала от посредници, макар да виждам, че спестявате много пари, но сигурно ще объркам нещо. 🙂 Ще започна да ги следя по тази начин, благодаря. 🍷 

Връзка към коментар
На 29.03.2023 г. в 13:14, darinamarinova каза:

А промоции на съответните авиокомпании ли следите?

Аз главно следя някакви блогове и сайтове, но често си ровя за неща от София по сайтовете на авиокомпаниите. А и ако има промо до някъде от Европа, просто проверявам и от София, да видя каква цена ще излезе, и дали си заслужава мъкненето, и бедстването през Европа.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Полети от Брюксел през САЩ (с включен чекиран багаж) :

https://travel-dealz.de/deal/bruessel-suedamerika-ueber-usa/

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Офертата е изключително добра за тези с американски визи , освен безплатен стоповър в Ню Йорк , при кредитиране на полетите към Юнайтед се акумулират мили за ~100$ (6142 мили)

• Харесвам 6
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...
Галин Маргаритов

Здравейте,ние сме от Бургас и имаме студентка в Мюнхен и ни се налага често да пътуваме до там.До сега го правихме с Wizzair до Меминген или Нюрнберг ,но малко е неудобно .Да има някакви промоции ,карти за отстъпки или промоции за студенти за полетите на Lufthansa?

Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
  • 5 седмици по-късно ...

Има добре цени за Аляска за тази и за другата година!

PEAK SUMMER: flights from many German cities to Alaska from €525! 

Travel dates:
June – July 2024 (every Tuesday and Saturday)

Alaska-ST-800x534.jpg

Routes:
From: Berlin, Frankfurt, Munich, Hamburg, Cologne, Dusseldorf, Hannover, Nuremberg and Stuttgart
To: Anchorage

Baggage allowance:
One cabin bag per passenger

• Харесвам 6
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Flights from Sofia to the Maldives from €526

Travel dates:
September to December 2023

Example dates:
Oct 4-11, 4-17, 4-19, 11-19, 11-21, 11-22, 18-26, Nov 10-18, 10-21, Dec 3-18, 10-18, 10-19, 10-25, 10-26

Route:
Sofia – Male – Sofia

https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/flights-from-sofia-to-the-maldives/

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 21 минути , stanimir каза:

Flights from Sofia to the Maldives from €526

Travel dates:
September to December 2023

Example dates:
Oct 4-11, 4-17, 4-19, 11-19, 11-21, 11-22, 18-26, Nov 10-18, 10-21, Dec 3-18, 10-18, 10-19, 10-25, 10-26

Route:
Sofia – Male – Sofia

https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/flights-from-sofia-to-the-maldives/

Аз и до 383 евро го докарах, но не видях, че си писал в тази тема. 

Аз го пуснах в другата тема 😉

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 8 минути , Иван Попов каза:

Аз и до 383 евро го докарах, но не видях, че си писал в тази тема. 

Аз го пуснах в другата тема 😉

Е ти честно ли сравни 2 дневно пътуване с 2 стопа с лоукост с багаж раница с пътуване с 1 прекачване с нормални престои и нормална авиокомпания и чекиран багаж?

Виж, ако си докарал цена 383 евро за полетите с луфтханза групата те признавам и искам да знам как за да букна!

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 12 минути , Jorro каза:

Е ти честно ли сравни 2 дневно пътуване с 2 стопа с лоукост с багаж раница с пътуване с 1 прекачване с нормални престои и нормална авиокомпания и чекиран багаж?

Виж, ако си докарал цена 383 евро за полетите с луфтханза групата те признавам и искам да знам как за да букна!

Е ти пък сега много искаш 😃 чак пък и Lufti 😁

Връзките са добри, имаш Ереван и Абу Даби, което си е доста добре с wizz..... Може и да се спи на някое летище от тях ама това е друга тема.... 😃

А има и през Атина 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Разликата между лоу кост обиколен тур и традиционна авиокомпания с всичко на един билет наистина е много съществена , и е добре да се уточнява.

Всяко усилие обаче заслужава адмирации и не се знае откъде и кога ще изскочи заека.

Прекалено често виждаме  "Искам" , "Дайте ми" и т.н. , при това от едни и същи хора през годините,  без да са сме видяли и зрънце принос към общността.Изплуват само когато нещо им потрябва.

• Харесвам 5
  • Браво 2
Връзка към коментар
На 31.08.2023 г. в 18:51, stanimir каза:

Разликата между лоу кост обиколен тур и традиционна авиокомпания с всичко на един билет наистина е много съществена , и е добре да се уточнява.

Всяко усилие обаче заслужава адмирации и не се знае откъде и кога ще изскочи заека.

Прекалено често виждаме  "Искам" , "Дайте ми" и т.н. , при това от едни и същи хора през годините,  без да са сме видяли и зрънце принос към общността.Изплуват само когато нещо им потрябва.

Не знам защо така тълкуваш мнението ми. В случая сме в тема на Луфтханза и затова коментирам, че не могат да се сравняват двата продукта и, ако е успял да намали тази цена ще е е топ оферта. Никой не говори за неуважение на нечий труд. 

Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Получих преди малко newsletter от Луфтханза за полети в промоция от София до САЩ и Канада за много дати от октомври 2023 до към юни 2024.

Например има цени за Ню Йорк за много дати от 943 лв., но има и за много други дестинации в САЩ - линк.

Цените за Канада са от 1050 лв. до Квабек и Торондо като отново има много други посочени дестинации - линк.

Има и други добри оферти за пътуване от София като например до Мале, Малдивите за октомври 2023 за 1032 лв. Линк към всички оферти тук.

• Харесвам 11
Връзка към коментар
Преди 1 час, vanku каза:

Получих преди малко newsletter от Луфтханза за полети в промоция от София до САЩ и Канада за много дати от октомври 2023 до към юни 2024.

Например има цени за Ню Йорк за много дати от 943 лв., но има и за много други дестинации в САЩ - линк.

Цените за Канада са от 1050 лв. до Квабек и Торондо като отново има много други посочени дестинации - линк.

Има и други добри оферти за пътуване от София като например до Мале, Малдивите за октомври 2023 за 1032 лв. Линк към всички оферти тук.

Цените не са лоши като се има предвид, че са от София.

Отделно може и да се направи мултисити - Монреал - Квебек примерно 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Не е ОК да се взима билет до САЩ без да е взета още виза, нали? Че риск винаги има.  Интересува ме SLC, защото цената от 1250 лв е супер добра и такава отдавна не е имало, обикновено не пада под 900 евро.  А докато чакам за туристическа виза ... тази оферта ще се изпари вече...

Връзка към коментар

За Солт Лейк Сити и подобни по всяко време може да летиш евтино до голям хъб с много полети от Европа  ( Лос Анджелис, Сан Франциско, Сиатъл и т.н.) и после вътрешен нискотарифен.

IMG_20230921_202513.jpg

IMG_20230921_201715.jpg

IMG_20230921_202336.jpg

IMG_20230921_202355.jpg

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 1 час, stanimir каза:

За Солт Лейк Сити и подобни по всяко време може да летиш евтино до голям хъб с много полети от Европа  ( Лос Анджелис, Сан Франциско, Сиатъл и т.н.) и после вътрешен нискотарифен.

IMG_20230921_202513.jpg

IMG_20230921_201715.jpg

IMG_20230921_202336.jpg

IMG_20230921_202355.jpg

Това го знам. Но до изброените от теб градове няма директни полети от София, което означава, че прекачванията до SLC стават поне две. Идеята ми е прекачването да е едно. (има такива в Амстердам, Франкфурт, Париж, Лондон...) Миналата година KLM имаха добри оферти SOF-AMS-SLC и обратно. Но.. заради изискването за ваксинации и т.н., нямаше как изобщо да се задействам за виза, тъй като  не съм ваксиниран. 

Не желая да имам много прекачвания с различни резервации, особено с лоукостове. Стане ли нещо с едната резервация, другата отива по дяволите. А при дълго и скъпо пътуване, този риск няма да поема. Да не говорим, че при вътрешния лоукост пак трябва яко доплащане за багаж в двете посоки. 

Връзка към коментар

Цените до САЩ са доста добри , в обратна посока са +120%.
Който резервира директно и избере минимум икономи бейсик , има възможност да миксира класовете в двете посоки : икономи + бизнес (2600лв)  , икономи + премиум икономи и т.н. Цитираните промо цени  са без чекиран куфар ( икономи лайт) , ако някой планува чекиран куфар ( или два) в посока Европа , разликата в цената (почти) ще изчезне.

Ако някой планува добре , ще може да е сред първите в Алегрис кабините им ( ако няма ново забавяне ).

произволен приеме в пиковият летен сезон:

IMG_1648.jpeg.5f8faead91904eff93912a50b5ddd45b.jpeg

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.