Прескочи до съдържание

Санкт Петербург - Москва

Препоръчани мнения

Публикувано:

Мдааа ами всъщност полета за връщане е от 13:15 и съм хвърлил около на полета от 09:00 до 10:30 за Домодедово и ще имаме 3 часа за всеки случай. А иначе през vayama.ie цената за полета е малко по 33евро и ако сайта е наред мисля от там да взема . Иначе билетите до Москва са за 160 евро, но ако бях цъкнал другата опция щяга да са предполагам 10-15 евро повече, което е далеч по оферта, но вече я няма.

Публикувано:

Ако все пак ви се наложи да ползвате Аероекспреса до някое от летищата в Москва, не забравяйте, че четирима от вас може да се възползват от тарифата "Семья и друзья" (семейство и приятели) за 950 рубли, като останалите двама ще се наложи да пътуват със стандартен билет за по 450 рубли на човек (ако си го поръчате онлайн) или по 500, закупен на място.

https://aeroexpress.ru/aero/prices.html

Публикувано:
преди 1 час, Eager_Traveler_Paul каза:

950 рубли, като останалите двама ще се наложи да пътуват със стандартен билет за по 450

При 6 човека Аэроекспресс-а  не изгоден при смяна на летища , защото 950р + 2х450р= 1850р.   Директният трансфер с 6 местен бус от "Внуково'' до ''Домодедово'' струва  1700 рубли.

• Харесвам 1
Публикувано:

Май май вечерта преди заминаването от Москва ще дойдем в града с полет на Победа, ще преспим в Москва и после леко по леко към България. Просто другите варианти са по тегави.

Публикувано:
преди 2 минути , bochama каза:

ще преспим в Москва

При този разумен вариант, си струва да се възползвате от тарифата " Семья и друзья" на Аэроекспресс, ако хотелът ви се намира на пешеходно разстояние от Павелецката гара.  Ако обаче, трябва да пътувате първо с метро, пак трябва се се сравни с услугата "трансфер с 6 местен микробус".

• Харесвам 1
Публикувано:

Ако искате да разглеждате и времето ви е важно, то влакчето е в пъти по-бързо от всякакъв транспорт, използващ пътищата. Имайте предвид, че Москва е изключително задръстен град и трансферите с автомобил/бус отнемат много време. Ако ви е все тая и няма да разглеждате града, но искате да спестите парички, значи послушайте съвета на @epetkov за бус. Аз съм летял само от Шереметиево и го съчетах с разглеждане на центъра, като за целта съм ползвал Аероекспрес. Не подценявайте трафика в столицата, повярвайте ми, немалко хора си изпускат полетите точно заради това.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 23 минути , Eager_Traveler_Paul каза:

и няма да разглеждате града, но искате да спестите парички,

Понеже връщането в Москва от Петербург е само заради излитането към България, предполага, че  Москва ще бъде вече разгледана. Затова като най-бюджетен вариант виждам трансфер с бус от Внуково до Домодедово и нощуване в хотел до самото летище.

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.