bochama Публикувано: 29 ноември, 2018 Автор Публикувано: 29 ноември, 2018 Мдааа ами всъщност полета за връщане е от 13:15 и съм хвърлил около на полета от 09:00 до 10:30 за Домодедово и ще имаме 3 часа за всеки случай. А иначе през vayama.ie цената за полета е малко по 33евро и ако сайта е наред мисля от там да взема . Иначе билетите до Москва са за 160 евро, но ако бях цъкнал другата опция щяга да са предполагам 10-15 евро повече, което е далеч по оферта, но вече я няма.
Eager_Traveler_Paul Публикувано: 3 декември, 2018 Публикувано: 3 декември, 2018 Ако все пак ви се наложи да ползвате Аероекспреса до някое от летищата в Москва, не забравяйте, че четирима от вас може да се възползват от тарифата "Семья и друзья" (семейство и приятели) за 950 рубли, като останалите двама ще се наложи да пътуват със стандартен билет за по 450 рубли на човек (ако си го поръчате онлайн) или по 500, закупен на място.https://aeroexpress.ru/aero/prices.html
epetkov Публикувано: 3 декември, 2018 Публикувано: 3 декември, 2018 преди 1 час, Eager_Traveler_Paul каза: 950 рубли, като останалите двама ще се наложи да пътуват със стандартен билет за по 450 При 6 човека Аэроекспресс-а не изгоден при смяна на летища , защото 950р + 2х450р= 1850р. Директният трансфер с 6 местен бус от "Внуково'' до ''Домодедово'' струва 1700 рубли. 1
bochama Публикувано: 3 декември, 2018 Автор Публикувано: 3 декември, 2018 Май май вечерта преди заминаването от Москва ще дойдем в града с полет на Победа, ще преспим в Москва и после леко по леко към България. Просто другите варианти са по тегави.
epetkov Публикувано: 3 декември, 2018 Публикувано: 3 декември, 2018 преди 2 минути , bochama каза: ще преспим в Москва При този разумен вариант, си струва да се възползвате от тарифата " Семья и друзья" на Аэроекспресс, ако хотелът ви се намира на пешеходно разстояние от Павелецката гара. Ако обаче, трябва да пътувате първо с метро, пак трябва се се сравни с услугата "трансфер с 6 местен микробус". 1
Eager_Traveler_Paul Публикувано: 3 декември, 2018 Публикувано: 3 декември, 2018 Ако искате да разглеждате и времето ви е важно, то влакчето е в пъти по-бързо от всякакъв транспорт, използващ пътищата. Имайте предвид, че Москва е изключително задръстен град и трансферите с автомобил/бус отнемат много време. Ако ви е все тая и няма да разглеждате града, но искате да спестите парички, значи послушайте съвета на @epetkov за бус. Аз съм летял само от Шереметиево и го съчетах с разглеждане на центъра, като за целта съм ползвал Аероекспрес. Не подценявайте трафика в столицата, повярвайте ми, немалко хора си изпускат полетите точно заради това. 1
epetkov Публикувано: 3 декември, 2018 Публикувано: 3 декември, 2018 преди 23 минути , Eager_Traveler_Paul каза: и няма да разглеждате града, но искате да спестите парички, Понеже връщането в Москва от Петербург е само заради излитането към България, предполага, че Москва ще бъде вече разгледана. Затова като най-бюджетен вариант виждам трансфер с бус от Внуково до Домодедово и нощуване в хотел до самото летище.
Препоръчани мнения