Прескочи до съдържание

Евродисни, Париж?


Mihaela

Препоръчани мнения

Здравейте. Отново един въпрос от мен. Виждам, че тук хората са наистина компетентни (а явно и с голям опит в пътуванията) и затова мисля по-честичко да се включвам с питанки.  Дано не стана досадна. :smile3:

Искаме да посетим Евродисни и се чудя откъде да купя билетите онлайн. На френската страница на сайта им цената е една, а на английската версия е доста по-висока. Разлика от порядъка на 20 евро!  Четох някъде, че билетите от френската страница важат само за французи, чужденци не можело да се възползват. Това значи ли, че ако купя от френските билети, на входа ще ми искат документ за самоличност, за да видят откъде съм? Надявам се да го обясних разбираемо...

Връзка към коментар

Няма такова нещо като досада, ако на някой му е досадно просто не отговаря или си намира друг форум :)

 

Бърз преглед показа, че да, има такива разлики в цените между различните държави и текущи промоции. Но не, не е необходимо да си френски гражданин за да се възползваш :)

 

Официалния сайт нещо ми гърми, но виж тоя, аналог на нашия ивентим е, не знам дали цените са по-ниски или по-високи. Тези билети francillien са май най-евтините по принцип: http://www.ticketnet.fr/fr/resultat?ipSearch=francillien стига да не искате да ползвате пакетна оферта с хотел и т.н...

Връзка към коментар

Знам за http://www.ticketnet.fr/fr/resultat?ipSearch=francillien, но съм доста мнителна към сайтове, за които нямам отзиви. Вероятно ще се възползваме от билетите на френската страница  щом няма проблем с тях. Отново благодаря!

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

И добре правиш се оказа...тоя сайт залязъл яко последните години и няма удобно място, от което да се вземат билетите. Аз не, че го препоръчвах де, просто ориентировъчно го пуснах, но дано някой не се заблуди. 

Връзка към коментар

През 2001 година бях там,преди Коледа,билетите струваха много/ за нашето тричленно семейство моята заплата за месец/.Но и за миг не съжалявам.Едно от най- прекрасните преживявания.Когато запалиха елхата към 17 часа и тогава дойде дядо Коледа със Снежанка с 6 северни елена,бях готова да повярвам, че може би съществува :)

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.