Light Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 (редактирано) Привет на всички съфорумци. Пиша от името на мой приятел. Търсят се ... като гледам датите спешно, два самолетни билети до САЩ и обратно. Датите са 20.12.2018 - 20.01-2019 +/- 3-4 дни Крайните цели са един от следните градове: Phoenix AZ; Las Vegas NV; Los Angelis CA; San Diego CA Търси се и изгодна цена по възможност. Ако е приемливо, като цена-връзки, може и от други градове в Европа. Аз все още не съм имал време да търся, защото бързах да напиша първо тук . Редактирано 4 декември, 2018 от Light
stanimir Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 (редактирано) На пръв поглед най-евтино и удобно откъм логистика е от Истанбул, защото дотам се стига с всякакъв транспорт, или пък Лондон, но там си зависим от свързващи полети. Това е в италианския Каяк за най-обща ориентация , ако харесат полет вече може да се търси и дали другаде няма да излезе с по-голяма отсъпка с някоя карта. Редактирано 4 декември, 2018 от stanimir 1
funny Публикувано: 5 декември, 2018 Публикувано: 5 декември, 2018 (редактирано) Ако не е проблем кацане и излитане от различни летища, може да погледнеш това , а и да видиш дали има удобни връзки с БГ: Редактирано 5 декември, 2018 от funny
Light Публикувано: 5 декември, 2018 Автор Публикувано: 5 декември, 2018 Благодаря за помоща! Билетите са закупени. Каяк показа полетите и при проверка от сайта на АА излязоха по-евтини, но не съм сигурен за точната цифра 🙂 Интересното е, че на отиване ще се пътува от IST, а на връщане крайната точка ще е новото летище на Истанбул 😀
akair Публикувано: 6 декември, 2018 Публикувано: 6 декември, 2018 До 21.01 @Георги Матеев ще е минал поне 5-6 пъти през новото летище 🙂 1 4
Goal & Boss Публикувано: 6 декември, 2018 Публикувано: 6 декември, 2018 преди 2 часа, akair каза: До 21.01 @Георги Матеев ще е минал поне 5-6 пъти през новото летище 🙂 поне ОЩЕ 5-6 пъти 1 1
Препоръчани мнения