master_of_germs Публикувано: 1 декември, 2018 Сподели Публикувано: 1 декември, 2018 1 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 4 декември, 2018 Сподели Публикувано: 4 декември, 2018 Да се отчета със слушаема песен, преди да са започнали коледните 🙂 8 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 4 декември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 4 декември, 2018 3 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 4 декември, 2018 Сподели Публикувано: 4 декември, 2018 Канех се да ви пусна Tombe la neige, но той снегът свърши, докато дойде декември 😉 1 1 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 4 декември, 2018 Сподели Публикувано: 4 декември, 2018 Декември е време за това: Връзка към коментар
iabulka Публикувано: 5 декември, 2018 Сподели Публикувано: 5 декември, 2018 11 hours ago, Niceday said: Да се отчета със слушаема песен, преди да са започнали коледните Видях по-горе Blind Guardian и се сетих за една песен, която много харесвам в тяхно изпълнение (кавър е). 5 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 6 декември, 2018 Сподели Публикувано: 6 декември, 2018 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 декември, 2018 Сподели Публикувано: 7 декември, 2018 Днес съм се сетила за едно парче, дето, като го чух за пръв път, минавайки покрай един музикален магазин, онемях. Била съм на десетина години, но се пресрамих, влязох вътре и попитах. Като се прибрах в къщи, изврънках тате да ми купи плочата. Това ми беше първата, собствена и съзнателна покупка на плоча. 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 декември, 2018 Сподели Публикувано: 7 декември, 2018 И още едно, велико изпълнение на Том Джонс и Лучано Павароти: 3 1 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 7 декември, 2018 Сподели Публикувано: 7 декември, 2018 Преди 1 час, AlexandraKo каза: И още едно, велико изпълнение на Том Джонс и Лучано Павароти Много харесвам концертите на Лучано с приятели, не по-малко известни и изключителни:) Дори повече харесвам клиповете от репетициите, повече атмосфера има в тях 🙂 Чудех се какво да пусна тук, не ми се получи изборът 😄 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 декември, 2018 Сподели Публикувано: 7 декември, 2018 преди 55 минути , Niceday каза: Много харесвам концертите на Лучано с приятели, не по-малко известни и изключителни:) Дори повече харесвам клиповете от репетициите, повече атмосфера има в тях 🙂 Чудех се какво да пусна тук, не ми се получи изборът 😄 Да, аз също ги харесвам.Неговата запазена марка. Съчетават необичайното и прекрасното. И се получава нещо забележително, което остава в историята на изкуството. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 декември, 2018 Сподели Публикувано: 8 декември, 2018 Ария на Жермон от операта "Травиата" на Верди, в изпълнение на златния руски баритон Димитрий Хворостовски, когото много харесвам. Изключителен глас, познат на всички световни сцени. И който, за съжаление, си отиде твърде рано - само на 55 години. Почина миналата годна от мозъчен тумор. Едната част от праха му е погребана в Новодевическото гробище, до Фьодор Шаляпин, а другата - в родния му Красноярск, според неговата воля. 2 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 10 декември, 2018 Сподели Публикувано: 10 декември, 2018 (редактирано) С нотка на носталгия днес се сетих за концерт на Yanni в Акропола. Беше време, когато там това беше позволено ... Хубави празници за всички! Здрави бъдете! 🙂 Редактирано 10 декември, 2018 от Таньо 7 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 11 декември, 2018 Сподели Публикувано: 11 декември, 2018 Да вкараме малко свежест от Нова Зеландия 1 Връзка към коментар
giafil Публикувано: 11 декември, 2018 Сподели Публикувано: 11 декември, 2018 1 1 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 12 декември, 2018 Сподели Публикувано: 12 декември, 2018 Време е за чудеса! 7 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 15 декември, 2018 Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 (редактирано) Гребенът на вълната на нигерийските поп хитове Редактирано 15 декември, 2018 от домосед 3 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 17 декември, 2018 Сподели Публикувано: 17 декември, 2018 Върхът на гребена на вълната!* България, 1994 * Тоя лаф го пусна една водеща в същото радио, където се въртеше хитът от видеото горе. Връзка към коментар
iabulka Публикувано: 17 декември, 2018 Сподели Публикувано: 17 декември, 2018 Сещам се за една песен, която е доста старичка, но в момента съм много щастлива, че най-после си имам билет за вкъщи за Коледа, и за да не запълвам и темата за похвалите, просто ще се похваля тук. А тази песен в момента ми пасва мого. Даже си потанцувах малко. 2 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 17 декември, 2018 Сподели Публикувано: 17 декември, 2018 На 12.12.2018 г. в 23:24, Goal & Boss каза: Време е за чудеса! Толкова любим! Вечна му памет! Като влязох веднъж в една книжарница, където го бяха пуснали, и замръзнах. Изстрелях се моментално към музикалния щанд, питам кой е това, казват ми, и от тогава аз го слушам години, да не кажа голяма дума, но почти през вечер. "Глас от който се забременява" Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 17 декември, 2018 Сподели Публикувано: 17 декември, 2018 (редактирано) Коледа наближава, така че аз започвам да се включвам с коледни песни от испаноговорещия свят. Los Peces en el Rio Juanes-Mi Burrito Sabanero Редактирано 17 декември, 2018 от Crazy Horse 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега