Прескочи до съдържание

Знамето на магеланците - 2018

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 часа, Tedy каза:

Давам заявка за 20.12 - 08.01 Фиджи и Вануату. Тази нощ и докато спя ще се усмихвам. :girlcrazy:

Добавих, тази силна заявка за топла Нова година :)

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
преди 4 часа, doroteagarrett каза:

Заявка за 10.03.2018-11.03.2018 Люксембург :)

Май е било там, нещо не мога да намеря картата къде се скри :)

Беше в Люксембург. Писах резерв.

Картата е тук (в меню Карти и подменю Знамето на магеланците по света).

• Харесвам 1
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Заявки за резерва и от мен : 14-17 юли 2017 - Болоня, 27-30 октомври- Мадрид, 30 октомври-2 ноември- Лондон с вероятно продължение в Глазгоу и околностите до 5 ноември. За догодина- 28 февруари- 7 март- Япония, 19 май- връщането още не е сигурно, но най- вероятно е 26 май - Португалия.

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

24.02.18 - 11.03.18 Хаваи, със стоп в Ница и Ню Йорк. Идеята е да отметнем още един действащ вулкан. :girldance::girlsmile:

• Харесвам 10
  • 2 седмици по-късно ...
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Виждам, че вече текат записвания за 2018 г., та да подновява заявката за 28 март- 8 април за Япония /засега планирам Токио, Никко, евентуално Каназава, Киото, Нара, Химеджи, Йокохама/ и 19-26 май Португалия. Разбира се, ако междувременно се появи нещо по-екзотично за тези дати, не възразявам срещу резервната скамейка :)

• Харесвам 4
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Гледам графика за 2018 и по -точно тези дати -  24.02.2018 - 11.03.2018, Tedy - САЩ (Хаваи, Ню Йорк) , 10.03.2018 - 11.03.2018, doroteagarrett - Люксембург.  

Аз летя в 07 часа на 10.03.  Ако Tedy е до 11.03. в САЩ няма как да си предадем знамето. 

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Заявка: Люксембург + Южна Африка + (евентуално) Лесото : 24.11.2017 - 18.12.2017

Редактирано от домосед
  • Харесвам 7
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Тъй като възникнаха нови вълнуващи идеи за турнето на знамето из южноафриканския субконтинент, заявявам още няколко от свободните според графика дни. Заминаване - 15.11, връщане - 18.12. Логистиката по предаването от предишните знаменосци е уредена.

• Харесвам 5
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте, ако мога и аз да се вмъкна в графика другата година от 21.04.2018 до 5.05.2018 г.  - Мароко - Фес, Маракеш, пустинята и още много вълнуващи места.

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано: (редактирано)

Здравейте. Заявка за 28.01.18-29.01.18 - Парма , 12.02.18 -13.02.18 Париж и 03.03.18-05.03.18 - Ница и Монте Карло :)

Редактирано от doroteagarrett
  • Харесвам 1
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Малка промяна в тръгването ни за Перу - бях отбелязала, че тръгваме на 02.02, но заради свързващия полет до Мадрид тръгваме на 01.02. Гледам, че според графика това е ок.

• Харесвам 2
Публикувано:

Давам заявка за знамето. Може и резерва да съм, не е проблем. Дати - 06.05. - 23.05.18.

САЩ - Ню Йорк, Бостън, Вашингтон, Филаделфия,

Канада - Торонто, Монреал, Квебек сити, Отава (може би)

• Харесвам 5
Публикувано:
На 1/5/2018 в 21:10, iliana_t каза:

Давам заявка за знамето. Може и резерва да съм, не е проблем. Дати - 06.05. - 23.05.18.

САЩ - Ню Йорк, Бостън, Вашингтон, Филаделфия,

Канада - Торонто, Монреал, Квебек сити, Отава (може би)

Здравейте,

ако се запазя да съм аз преди вас, най-рано мога да изпратя знамето на 5, което е събота, а след това са почивни дни - тоест чак на 8-ми ще е при вас, защото куриерите не работят през почивните дни. А аз съм от Варна. Това само за информация, ако се запазя аз да съм със знамето :)

Публикувано:

Здравейте,
Една заявка и от мен - 23.01 - 01.02 Доминиканска република - Пунта Кана, Лас Теренас, Самана, Лос Аитисес.

• Харесвам 3
Публикувано:

1-9 Май - Азербайджан   - знамето е било там, но дните са свободни (засега)

31.08-9.09 - Португалия - да се чуди човек, защо още знамето не е било в тази държава. 

------

Не си спомням какъв е регламента за определяне на знаменосците :), но ако има предимство за първия, който е заявил конкретни дати - от сега се отказвам от това право в интерес на не дублираща се и/или по-интересна дестинация.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , ven62 каза:

Португалия - да се чуди човек, защо още знамето не е било в тази държава. 

Било е и на Мадейра, и на Азорските острови, което си е Португалия и в двата случая ;) Аз затова не подавам заявка.

Приоритетът е на база непосетеност и екзотичност, а не въз основа на по-ранна заявка :)

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 33 минути , master_of_germs каза:

Приоритетът е на база непосетеност и екзотичност, а не въз основа на по-ранна заявка :)

Супер. Така и трябва да е.

преди 36 минути , master_of_germs каза:

Било е и на Мадейра, и на Азорските острови, което си е Португалия и в двата случая ;) Аз затова не подавам заявка.

Аз погледнах, че го няма бучнато в континентална Португалия. А и също така, не съм чел цялата тема, а само първото мнение с графика.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.