Прескочи до съдържание

Знамето на магеланците - 2018

Препоръчани мнения

преди 56 минути , ven62 каза:

31.08-9.09 - Португалия - да се чуди човек, защо още знамето не е било в тази държава

Защото като ходих в Лисабон някой друг вече беше по по-далечни и екзотични краища на света ;) 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 12/30/2017 в 19:29, stefanrusev каза:

9 - 22.09.2018  - Папуа Нова Гвинея ( Матеев ходи там но не виждам снимката през мобилния) 

Ходи, но без знаме. По тениска :) Ти си!

20150731_124944.jpg

На 1/5/2018 в 21:10, iliana_t каза:

Давам заявка за знамето. Може и резерва да съм, не е проблем. Дати - 06.05. - 23.05.18.

САЩ - Ню Йорк, Бостън, Вашингтон, Филаделфия,

Канада - Торонто, Монреал, Квебек сити, Отава (може би)

Записах. Само да су уговорите със @zvezda9001 как да си го размените.

Връзка към коментар
На 1/8/2018 в 13:54, ven62 каза:

1-9 Май - Азербайджан   - знамето е било там, но дните са свободни (засега)

31.08-9.09 - Португалия - да се чуди човек, защо още знамето не е било в тази държава. 

------

Не си спомням какъв е регламента за определяне на знаменосците :), но ако има предимство за първия, който е заявил конкретни дати - от сега се отказвам от това право в интерес на не дублираща се и/или по-интересна дестинация.

Писах за Азербайджан резерв, че се застъпваш за Канада и САЩ.

Уговорете със Стефан за датата 9-ти дали можете да си го размените :)

Регламента си е стария - предимство имат новите и интересни места. А не само за Португалия има пропуски - колко време докато някой го отнесе до Гърция - а ехе къде е :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 8 часа, Lirea каза:

@cck,  леко съм раздвоена между графика и резервите :lol:

Уф и аз :) Това е от джетлаг-а. Коригирах заспалото си писане.

Добавих те в резерва.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За съжаление ще трябва да се откажа от реда си, защото не мога да го измисля с логистиката как да стане. Пада се лош период с няколко неработни дни и куриерите няма да свършат работа в случая. Дори и да бъде изпратено в Събота, едва ли ще дойде по-рано от Вторник, а аз в Неделя най-късно ще съм заминала.

Имах желание да забода на Маг-картата и Канада, но това е положението :) След отпадането на визите ще има други възможности някой да го извози до там ;)

Връзка към коментар

Пускам една заявка въпреки засечката с друг магеланец. Сингапур и /Виетнам или Филипините/

10.03.18 - 20.03.18. Видях, че снимки от Сингапур (нито Филипините или Виетнам)  няма, та ще се радвам ако получа одобрение.  Знамето е било на Американска земя, а не успях да го заведа миналата година до Тайланд... 

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Променям леко заявката. 10.03.18 - 20.03.18 все още, но 11.03 ще бъдем в Сингапур, след което 4 дни Бали (където също не виждам снимки със знамето, което си е цяло чудо, имайки предвид колко магеланци са били там) и от 16.03 вечерта до 20.03. ще бъдем отново в Сингапур. Забравих да допълня, че на 10.03 ще имаме 10-12 часа и в Амстердам.

Връзка към коментар
На 1/11/2018 в 15:39, iliana_t каза:

не мога да го измисля с логистиката

Писах резерв, грфиците се променят на всички, така че може да дойде друга логистика :)

преди 17 часа, Емил Любенов каза:

Променям леко заявката. 10.03.18 - 20.03.18 все още, но 11.03 ще бъдем в Сингапур, след което 4 дни Бали (където също не виждам снимки със знамето, което си е цяло чудо, имайки предвид колко магеланци са били там) и от 16.03 вечерта до 20.03. ще бъдем отново в Сингапур. Забравих да допълня, че на 10.03 ще имаме 10-12 часа и в Амстердам.

Писах резерв понеже @Tedy още ще е на Хавай със знамето, т.е. не виждам как ще успееш да го вземеш.

Ако има промяна в нейните планове, предполагам ще пише и ще се уговорите.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, cck каза:

Писах резерв, грфиците се променят на всички, така че може да дойде друга логистика :)

Писах резерв понеже @Tedy още ще е на Хавай със знамето, т.е. не виждам как ще успееш да го вземеш.

Ако има промяна в нейните планове, предполагам ще пише и ще се уговорите.

Не е ли идеята знамето да отиде на места, на които не е било? Гледах, че снимки и от New York и от Хаваите има, а такива от Сингапур и Бали липсват? Или има други приоритети... :)

Връзка към коментар
преди 1 час, Емил Любенов каза:

Не е ли идеята знамето да отиде на места, на които не е било? Гледах, че снимки и от New York и от Хаваите има, а такива от Сингапур и Бали липсват? Или има други приоритети... :)

Планирам да го водя при един вулкан, където не е било, но ако модератора прецени мога да го отстъпя за Сингапур. :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 39 минути , Tedy каза:

Планирам да го водя при един вулкан, където не е било, но ако модератора прецени мога да го отстъпя за Сингапур. :)

Ако го върнеш, без да е прогорено от пръски лава, няма да се брои! :lol:

П.П. За да не е съвсем спам, на 3-5 март 2018 г. се планира една магеланска инвазия в Косово, пък @cck да прецени доколко тука е адекватен факторът "екзотичност" ;)

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 23 часа, Емил Любенов каза:

Точно такава си е идеята. Ти си на ход.

Вулканът на Теди е опасен чар за знамето, но не и за нея :)

преди 21 часа, Tedy каза:

Планирам да го водя при един вулкан, където не е било, но ако модератора прецени мога да го отстъпя за Сингапур.

Промених в резерв.

Преди 1 час, vlady каза:

20.12.2018 - 05.01.2019 Уганда и Конго

Ето вулкан! 

преди 19 часа, Tedy каза:

Сакън, пазя го като очите си, близо до сърцето при всяко пътуване. :lol:

и обещание :)

преди 23 часа, vlady каза:

12.10.2018 - 26.10.2018 Колумбия

Записах и тази заявка. Мнгого екзотично. Хубаво да си изкарате. За снимките мисля ще са перфектни, то се знае :)

преди 21 часа, master_of_germs каза:

3-5 март 2018

Записах, идеална си е дестинацията (може до някой знак с танк да се пробваш) :)

А вие до там как - със самолет? Ако е с автомобил, преполагам през Сърбия?

И от там нямаме кадри!

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 3 часа, cck каза:

преполагам през Сърбия?

И от там нямаме кадри!

Ииииииии, толкова пъти да мина през Сърбия, че и мероприятие имах в Крагуевац, три стояхме там. Как пропуснах да се включа :banghead:

Ако ви остане промеждутък (да не повярва човек) в средните за всеки месец (без август) седмици, да знаете че тичам до Лондон, та може да го разходя, и с  @Rainy да го документирам при повече късмет ;) А, и до Амстердам имам ходене, ама то е по едно никакво време в края на март, та на мен няма да ми се излиза, камо ли на знамето ;) 

Редактирано от Lyubina
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, cck каза:

вие до там как - със самолет? Ако е с автомобил, преполагам през Сърбия?

И от там нямаме кадри!

Автомобилно, но по-вероятно през Македония. Ще доуточняваме маршрута. @jungfraujoch e основният организатор, което значи и тя да е старши знаменосец :)

А знамето, ако не се разпише в Сърбия до лятото, обещавам да изберем с @mary_shery някой ден, в който не е ангажирано, и да го качим на връх Миджур откъм сръбската страна.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 13 часа, master_of_germs каза:

Автомобилно, но по-вероятно през Македония. Ще доуточняваме маршрута. @jungfraujoch e основният организатор, което значи и тя да е старши знаменосец :)

А знамето, ако не се разпише в Сърбия до лятото, обещавам да изберем с @mary_shery някой ден, в който не е ангажирано, и да го качим на връх Миджур откъм сръбската страна.

Юпииии,старши знаменосец съм!:)

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 19 часа, master_of_germs каза:

Съвсем ще го вулканизирате това знаме :lol:

Аааа, снимките пред сгради са къде къде повече. :lol: 

Изпрах го, следващият знаменосец да се обади за смяна на караула. :lol:

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 19 часа, cck каза:

Точно такава си е идеята. Ти си на ход.

Вулканът на Теди е опасен чар за знамето, но не и за нея :)

Промених в резерв.

Благодарско :) Ще гледам да хванем в кадър и Агунг със знамето, ако успеем :) 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Бих искала да се запиша за разходка със знамето 06.05-09.05 в Бергамо и Барселона. Видях, че с предния знaменосец @zvezda9001сме от един град, така че лесно ще си го предадем.

Обещавам интересни снимки!

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

@cck, тъй като се наложи аз да не пътувам с групата за Косово, отпиши ме като знаменосец ;)

Цялата магеланска чета със Знамето ще включва:  @jungfraujoch, @patilana, @ruwenzogy, @mary_shery, @Иван Попов, @Mistress of Germs, @Tim и @kali :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
На 2/21/2018 в 14:32, master_of_germs каза:

@cck, тъй като се наложи аз да не пътувам с групата за Косово, отпиши ме като знаменосец ;)

Цялата магеланска чета със Знамето ще включва:  @jungfraujoch, @patilana, @ruwenzogy, @mary_shery, @Иван Попов, @Mistress of Germs, @Tim и @kali :)

@cck:Последна промяна: Аз пак съм в играта. На мястото на @mary_shery, която боледува.

P.S. Ексклузивно! Горещо! ШокирВащо!

ЗНАМЕТО беше похитено и окупирано от банда плюшени бухали-магеланци, които искат да обиколят (и завладеят) света!

Демек, Знамето попадна в Соварника... Ако спасителната операция протече по план, след два дни ще е в Косоварника ;)legends.jpg.b3a7b1fc2b302813fe584c7eeb0b16fe.jpg

• Харесвам 6
  • Браво 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.