Прескочи до съдържание

Съвместно посещение и организация за Йордания

Teodora_

Препоръчани мнения

Ще има ли магеланци от 23-ти декември до 30-ти декември? Има вероятност утре да букна билети за този период. Ако има други пътуващи в този период може да се комбинираме ако ни  съвпадат програмите. При тези цени на самолетните билети ще е грях да не отида до Петра. Днес цял ден четох в темата  и изчетох всички мнения и като гледам си заслужава 7 дена, като основните места които искам да посетя са Петра, пустинята Wadi Rum, Dead Sea, Jerash, Amman и Aqaba за гмуркане и входна и изходна точка. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Ами, ние сме 7 човека за дати 23-30 декември. Вече всичко ни е уредено, като сме включили пустинята, Мъртво море, Аман, Джераш, Петра. 

преди 23 минути , plamenk каза:

Ще има ли магеланци от 23-ти декември до 30-ти декември? 

преди 2 часа, azrat каза:

Здравейте, 

пътуваме на 23.12 връщане на 30.12 2 бр. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз евентуално утре ще купя билетите за тези дати. Може да се засечем по обектите. Видях, че сте с трансфери, но гледах, че ако си наемете бус за 7 или 8 човека ще ви излезе доста по-евтино и ще сте по-свободни без да зависите от трансферната фирма.

Връзка към коментар

Къде си заслужава да се комбинираме като група за вход на обектите освен пустинята?

Смятам да наема рента като утре ще избера, някой би ли препоръчал сигурна фирма от която е останал доволен?

mililia

би ли споделила финално програмата си и къде ще спите като хотели?

Връзка към коментар

23 дек. Акаба Dweik hotel 3

24.        Wadi Rum - Rum Stars camp

25          Amman   Galery guest house

26          Amman

27.          Amman

28.          Petra  My home Petra

29.          Petra

30

Това е маршрута. По пътно за Аман ще видим Мъртво море и Небо. 

От там ще ходим до Ажлун, Джераш и Ас Салт. На връщане към Петра ще видим Мадаба, Керак, и два вю пойнта Вади Муджиб и Дана. 

Последния ден ще бъде вероятно за Акаба, освен ако не решим Петра да бъде 2 дни. 

Редактирано от mililia
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Ти да видиш! Изобщо не съм чел нищо за Йордания, така че питам на сляпо - какво мога да видя за два пълни дни? Цените за 23-26 декември са доста приятни и се замислих за един неплануван воаяж. Запознатите може ли да кажат дали е възможно да отида до Петра с автобус и да се върна? 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, plamenk каза:

Ще има ли магеланци от 23-ти декември до 30-ти декември? Има вероятност утре да букна билети за този период. Ако има други пътуващи в този период може да се комбинираме ако ни  съвпадат програмите. При тези цени на самолетните билети ще е грях да не отида до Петра. Днес цял ден четох в темата  и изчетох всички мнения и като гледам си заслужава 7 дена, като основните места които искам да посетя са Петра, пустинята Wadi Rum, Dead Sea, Jerash, Amman и Aqaba за гмуркане и входна и изходна точка. 

Ние сме 26- 30. 12. 18 г. /2 women/ Програмата ни е такава само без Аман. С рент а кар. Ако ти представлява интерес можеш да се включиш😊

Редактирано от Вероника
Грешка
Връзка към коментар

Здравейте,

ние също сме две момичета и бихме искали да се присъединим към вас. Нямахме намерение за рент а Кар,но ако сме повече хора е ОК. Имате ли резервации за нощувки и бихте ли споделили повече за плановете си? Благодаря😊

Връзка към коментар
преди 8 часа, Guinness каза:

Ти да видиш! Изобщо не съм чел нищо за Йордания, така че питам на сляпо - какво мога да видя за два пълни дни? Цените за 23-26 декември са доста приятни и се замислих за един неплануван воаяж. Запознатите може ли да кажат дали е възможно да отида до Петра с автобус и да се върна? 

Гинес, 23-26 декември е времето в което ще бъде там и 8 човек от нашата група. След тура в пустинята той ще се отправи към Петра, а ние отиваме към Аман. Ако те устройва ще можете да правите съвместна комбинация. Човекът не е магеланец, но мисля, че имате сходен начин на пътуване. 

Връзка към коментар

Датите 23-30 ме изкушиха много, но никой около мен дори и не си помисля да прекара Коледа някъде в чужбина, и това ме отказа... Ех, само да бях проверил тук малко по-рано...😥

Иначе - не, не е самолетното ми НЕпознанство:D И умишлено казах "познати", всъщност е само един, сега ще го издиря за снимка...

Извинявам се за моята не фотогеничност, иначе имаме уговорка с човека в ляво 😉

237E0CF3-5288-4BB1-B406-C67C47AA5891.thumb.jpeg.c347546fa639a4241e516885d6842736.jpeg

• Харесвам 10
Връзка към коментар
преди 31 минути , azrat каза:

Някой с който да се комбинираме за rum stars с нощувка на 28 или 29.12.? Ако са повече хора цената пада

И аз мисля същото. Ние сме двама с дете на дати 23-30 декември. Ако някой е по това време да пише кога мисли да посети и нощува в пустинята .

Цената за двама е 65 динара ,  трима-четирима е 55 динара, а за пет-шест човека е 45 динара. Двайсет динара са си 50 лева, и то на човек. за двама - 100...

Ние още обмисляме програмата, че вчера взех билетите, но на 28-ми е възможно, а и на някои други дати, стига да се съберем 5-6 човека.

На 12.12.2018 г. в 23:38, Вероника каза:

Ние сме 26- 30. 12. 18 г. /2 women/ Програмата ни е такава само без Аман. С рент а кар. Ако ти представлява интерес можеш да се включиш😊

Вие кога  мислите да сте в пустинята / става въпрос за спането/?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 13.12.2018 г. в 13:38, Янко Велков каза:

Иначе - не, не е самолетното ми НЕпознанство:D И умишлено казах "познати", всъщност е само един, сега ще го издиря за снимка...

Извинявам се за моята не фотогеничност, иначе имаме уговорка с човека в ляво 😉

237E0CF3-5288-4BB1-B406-C67C47AA5891.thumb.jpeg.c347546fa639a4241e516885d6842736.jpeg

Със г-н Симпсън под книгите ли😂

Редактирано от Branko
  • Смея се 5
Връзка към коментар

ние сме 2 броя май ще го планирам за 29.12 тъй като тръгваме от Аман и пътя не малко ще спиме май някъде и по мъртво море за да се класираме ранно на 29.12.. 

Някой ще спи ли в Джереш?

Чудя се дали 1 нощ там и 1 Аман.

Връзка към коментар

Нашата програма ще е нощувка и тур в пустинята на 21-ви с тръгване от Акаба. Ако има желаещи да направим група ще има отстъпка за тура. Ние ще сме с кола, така че предлагам и транспорт от Акаба и обратно.

Връзка към коментар

Здравейте, ние ще пътуваме последната седмица на февруари. Засега сме трима човека. Ще следя темата, ако има други магеланци по това време, ще се радвам да се комбинираме.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 10 часа, seagull_29 каза:

Здравейте, ние ще пътуваме последната седмица на февруари. Засега сме трима човека. Ще следя темата, ако има други магеланци по това време, ще се радвам да се комбинираме.

Ние сме четири момичета на 24/27.02 може да се комбинираме за пустинята, ако плановете ни съвпадат. На 24.02 от летището отиваме с такси към Уади Муса, 25.02 сме в Петра, на 26.02 сутринта отиваме към пустинята ще направим целодневен тур с нощувка. Спряла съм се на Rum Stars, но още не съм им писала за оферта.

Връзка към коментар

Четирима човека сме и единият от дните решихме да прекараме в Уади Рум. Писах си с Хасан и успях да спазаря цена от 25 динара на човек или 100 динара за четирима за еднодневен тур без преспиване в лагер. Цената включва : обиколка с джип, яздене на камили, обяд и осигурена минерална вода. Въпросът ми е : добра ли е тази цена за това което искаме и добре ли е, че сме се спряли на Хасан. Бихте ли препоръчали някой друг?

Връзка към коментар
16 hours ago, ruwenzogy said:

И аз мисля същото. Ние сме двама с дете на дати 23-30 декември. Ако някой е по това време да пише кога мисли да посети и нощува в пустинята .

Цената за двама е 65 динара ,  трима-четирима е 55 динара, а за пет-шест човека е 45 динара. Двайсет динара са си 50 лева, и то на човек. за двама - 100...

Ние още обмисляме програмата, че вчера взех билетите, но на 28-ми е възможно, а и на някои други дати, стига да се съберем 5-6 човека.

Аз оставам на варианта за 29.12 с нощувка и на 30.12 из Акаба разходка и полет ще сме с кола.

Ако сте съгласни за тази дата моля пишете . Свързах се и с лампа 65 искат на човек та по добре да се комбинираме. 

Връзка към коментар
На 13.12.2018 г. в 7:53, Petya Natova каза:

Здравейте,

ние също сме две момичета и бихме искали да се присъединим към вас. Нямахме намерение за рент а Кар,но ако сме повече хора е ОК. Имате ли резервации за нощувки и бихте ли споделили повече за плановете си? 

Ние пътуваме 26- 30 декември 2018. Ако имаме съвпадение ще се разберем за съвместна програма☺

На 14.12.2018 г. в 18:44, ruwenzogy каза:

Ние не сме планували да спим там. Интересуваме се само от дневен трип, който можем да направим. За сега сме го планували на 27.12, но може да го преместим и на 30. 12. Правим разходката и към летището, мисля че няма да е проблем. Не съм резервирала такъв към момента.

Редактирано от neuromancer
оправих цитата
Връзка към коментар
преди 5 часа, Yabandzhieva каза:

Ние сме четири момичета на 24/27.02 може да се комбинираме за пустинята, ако плановете ни съвпадат. На 24.02 от летището отиваме с такси към Уади Муса, 25.02 сме в Петра, на 26.02 сутринта отиваме към пустинята ще направим целодневен тур с нощувка. Спряла съм се на Rum Stars, но още не съм им писала за оферта.

Привет, за жалост ще се разминем 😞 ние пристигаме на 26.02 от Италия. Плънът ни е - кацаме в Аман и взимаме кола под наем, отиваме до Цитаделата и обядваме, после караме до Джераш и вечерта спим на Мъртво море. Сутринта се къпем в морето, после тръгваме към Петра. Нощуваме там и разглеждаме Петра by night. На сутринта ставаме рано, разглеждаме я и през деня и след това пътуваме до пустинята. Спим там и после правим тур през деня, след тура пътуваме до Акаба. На сутринта на 02.03 евентуално плаж но Червено море и после летим обратно към Рим. Имаме 4.5 дни и малко амбициозен план, но ще видим дали ще се справим.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Здравейте,

пътуваме с Rayanir на 19.12 , полета е късен , в 19,30h сме там - има ли някой с този полет ,който иска да си споделим разходите за такси до Вади Рум или Вади муса ?

Връзка към коментар

И аз съм там, в периода 23-30. Сам 🙂

23 -  Акаба
24 - Мъртво море > Небо > Аман - нощувка в Аман

25 - Аман

26 - Джaраш - нощувка в Аман
27 - Мадаба, Уади Муса - нощувка в Уади Муса
28 - Петра - нощувка в Уади Муса
29 - Уади Рум
30 - Акаба

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Привет,

Ние сме двама за сега, но ще сме с кола под наем. Също кацаме с този полет на 19-ти, но сме в посока Акаба. До колкото видях от резервацията ни, ще ни вземат с трансфер до офиса на фирмата в центъра на Акаба от където ще вземем колата. Имаме 2 нощувки в Акаба и на 21-ви ще сме в пустинята. Но ние ще сме до 26-ти в Йордания, а предполагам, че вие ще сте до неделя, щом бързате в посока пустинята или Петра.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.