Прескочи до съдържание

Съвместно посещение и организация за Йордания

Teodora_

Препоръчани мнения

На 15.12.2018 г. в 11:38, azrat каза:

Аз оставам на варианта за 29.12 с нощувка и на 30.12 из Акаба разходка и полет ще сме с кола.

Ако сте съгласни за тази дата моля пишете . Свързах се и с лампа 65 искат на човек та по добре да се комбинираме. 

Давай да се комбинираме. С оглед оптимизиране на времето предлагам пристигане след обяд нощувка на 29. 12 и на 30. 12. разходка с джип за 4 часа и после към Акаба. Имам оферта за 55 на човек от Рум Старс. Ние сме 2+още 2 съфорумки

Връзка към коментар

Помощ! Ако знаех, че толкова съфорумки пътуват така шефски, ще взема да пиша и аз за моите пътувания, че вече съм сам на повечето 😄 дано хванете екстра време!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте, 

Аз и една позната също взехме билети за Йордания - 13-17 Февр. Ако има някой по същото време, може да наемем кола заедно и да се организираме заедно. Пишете ако има заинтересувани. 

Връзка към коментар

Здравейте, аз и съпругът ми ще бъдем в Йордания 10-13 февруари.

Свързах се с човек, който говори български препоръчан в група за пътешествия във фейсбук и предлага транспорт там.Ако някой иска да се комбинираме за тези дати ще се радвам

• Харесвам 1
Връзка към коментар
42 minutes ago, Barfly said:

Ние сме двама и търсим евентуални спътници за дати 23.01-27.01

Ние ще сме там от 20.01. до 27.01., като в началото ще ходим на север към Аман и покрай вашите дати вече ще слизаме надолу към пустинята и Петра. Спътници за тур в пустинята са винаги добре дошли. 🙂

Връзка към коментар
На ‎16‎.‎11‎.‎2018 в 21:02, Didonka каза:

Здравейте, благодаря на всички за информацията и линковете към други също толкова полезни пътеписи/мнения/ мисли и информация за пътувания из Йордания 🙂  Ние сме трима, много позитивни и приятни 😉 , ще сме щастливи да споделим пътуването си и с други в периода 27.01.2019-30.01.2019. Планът към момента е Акаба летище-Петра-Вади Рум-Акаба-Акаба летище. С удоволствие следя темата ❤️

Ние сме с малко по-различна програма.:) Акаба - Петра - Вади рум - Акаба.

Връзка към коментар
преди 7 часа, silvia_b каза:

Утре заминаваме и ние до 30ти

Дали ще се засечем с някой?

Нощувки:

26 и 27 Петра

28 Вади Рум

29 Акаба

30 полет

30. 12  Акаба и полет

Очертава се една магеланска среща на летището в Акаба. 

Редактирано от Вероника
Нова информация
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз също купих 2 билета за 9/01/19-13/01/19 

Нашият план е ;

9-кацане и нощувка в Петра

10-Петра с нощувка

11-пътуваме за Вади Рум. Нощувка в пустинята

12- се връщаме в  Акаба. 

13- Акаба и вечерта е полета

В Петра мисля да резервирам  La Maison Hotel -до входа е.Някой отсядал ли е там и има ли мнение за този хотел ?

• Харесвам 1
  • Шок 1
Връзка към коментар

Здравейте,пътешественици!Има ли желаещи за Йордания,Акаба за дати 23-27.01.2019 г.Една моя приятелка, голяма пътешественичка,си купи билети/все още са по 10 евро в посока/.Трябваше да пътува  с група.В началото беше радушно приета,сега групата се е увеличила двойно и нямат нужда от нея.Ако има желаещи за този период,пишете!

Връзка към коментар
На 30.12.2018 г. в 11:14, MMladen каза:

Някой от форума ще пътува ли от 16 до 20 януари за Акаба? Ние сме двама и си търсим евентуално компания за пътуването.

Здравейте,

Ние също планираме да сме в Йордания за тези дати.

Какви са плановете ви?

Ние също сме двама човека и мислим да посетим Петра и Вади рум.

Връзка към коментар

Сигурно пише някъде, но тъй като не мога да изчета всичко, да попитам:

Някой ще пътува ли с полета на 10 февруари? Ние сме 6 човека, имаме билети за периода 10-13 февруари. Искаме да си наемем бусче за периода 11-13 февруари. 

Връзка към коментар
On ‎1‎/‎3‎/‎2019 at 2:28 AM, Evridiki said:

Здравейте,пътешественици!Има ли желаещи за Йордания,Акаба за дати 23-27.01.2019 г.Една моя приятелка, голяма пътешественичка,си купи билети/все още са по 10 евро в посока/.Трябваше да пътува  с група.В началото беше радушно приета,сега групата се е увеличила двойно и нямат нужда от нея.Ако има желаещи за този период,пишете!

Здравей,

Ние сме трима за тази дата и си търсим още един човек (и по-скоро жена), евентуално за много комбинации.

Моля да ни дадете кординати на Вашата приятелка, ако има желание да се включи.

Връзка към коментар

Здравейте,

Ще пътуваме за Акаба на 23.01 и връщане на 27.01.Двама сме и си търсиме компания за да се комбинираме най малкото за рентакар-а..Програмата ни за сега е само за Петра,останалото още го мислиме.

Връзка към коментар
9 hours ago, Dimo Velichkov said:

Здравейте,

Ще пътуваме за Акаба на 23.01 и връщане на 27.01.Двама сме и си търсиме компания за да се комбинираме най малкото за рентакар-а..Програмата ни за сега е само за Петра,останалото още го мислиме.

Здравейте, 

Ние сме трима и може да се комбинираме, но вече сме измислили програмата и общо взето ще пообиколим. На бързо плана е Акаба-Вади Рум-Петра-Мадаба и обратно. Но още чакаме отговор от кампа за Вади Рум, така че може да променим първо да е Петра. Ако искате на лично да се разберем.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.