Прескочи до съдържание

All Nippon Airways (ANA) - кратки новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:

Чудесен повод да отворим тема за една от 2-те големи а/к на Япония - АНА. Те са част от Star Alliance, заедно с Луфтханза, Юнайтед, ...

До неотдавна АНА ползваха самолети изключително от Боинг. Скоро ще получат първия си AIrbus A380, който е оцветен като костенурка:

image.png.55a0142b161258d26b03aae698fc4511.png

• Харесвам 9
Публикувано:

Изглежда невероятно! Ще съм изключително радостен ако един ден, ми се отдаде възможност да летя на този красавец!

• Харесвам 2
  • 5 години по-късно ...
Публикувано:

Здравейте!

Обмислям пътуване до Япония пролетта, като едната от опциите е от Истанбул с  Аll Nippon Airways / ANA /

Имате ли впечатления от тях, да разчитам ли на тях като опция ?

Публикувано:
57 minutes ago, Дънди said:

Здравейте!

Обмислям пътуване до Япония пролетта, като едната от опциите е от Истанбул с  Аll Nippon Airways / ANA /

Имате ли впечатления от тях, да разчитам ли на тях като опция ?

Неизменно са в класациите на топ авиокомпаниите.Не може и да се очаква друго от японски продукт и обслужване.Ако те устройват ценово взимай ,  аз изобщо не бих се колебал.

• Харесвам 3
Публикувано:

Ние пътувахме с тях миналата година (Франкфурт - Токио) и останахме с чудесни впечатления. С удоволствие бих повторила и потретила. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Роца каза:

Ние пътувахме с тях миналата година (Франкфурт - Токио) и останахме с чудесни впечатления. С удоволствие бих повторила и потретила. 

Да търся ли по-ниски цени при посредници, или директно от техния сайт да купувам?

Дали ще има някакви промени в цените, или по-скоро е рядкост ?

Публикувано:
преди 53 минути , Дънди каза:

Да търся ли по-ниски цени при посредници, или директно от техния сайт да купувам?

Дали ще има някакви промени в цените, или по-скоро е рядкост ?

Ами, аз купих билетите (около 6 месеца предварително) от сайта на Луфтханза, понеже с тях летяхме на връщане, плюс имахме и полет Париж-Франкфурт и обратно. Честно казано, не вярвам да има драстични промени в цените надолу, особено след като Япония в момента отбелязва бум на туризма. 

Но, зависи ти откъде ще тръгнеш и дали имаш гъвкавост в датите. Ние бяхме с твърди дати, при това ограничени от ученическата ваканция във Франция и пътуването ни съвпадна със Златната седмица в Япония. Ако ти нямаш фиксирани дати и можеш да пътуваш извън натоварените периоди, имаш повече шанс да намериш малко по-ниски цени.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.