mililia Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 преди 28 минути , Rainy каза: Моят сваляч 😉 Същият като на @Ивайла 😎 Другият го е копирал... ахахаххаа Вие двете с @Ивайла направо започнахте да ме депресирате. 😉 Как пък за 7 дни един не ме загледа, подсвирна, заговори или поне да ме накара да се чувствам неприятно. Имаше един-двама Джони Деповци, които дойдоха само с търговски оферти, но обикновеното "не, благодаря" ги накара да потърсят други. Хм, чувствам се нежена 😄. 1 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 преди 16 минути , mililia каза: Вие двете с @Ивайла направо започнахте да ме депресирате. 😉 Как пък за 7 дни един не ме загледа, подсвирна, заговори или поне да ме накара да се чувствам неприятно. Имаше един-двама Джони Деповци, които дойдоха само с търговски оферти, но обикновеното "не, благодаря" ги накара да потърсят други. Хм, чувствам се нежена 😄. Е, аз се чувствах поласкана чак докато не разбрах наскоро, че е схема за измама на чужденки 😉 С тази разлика, че аз не съм наивна англичанка, жадуваща за комплименти, а подозрителен, балкански субект. И не е Бог знае какъв комплимент. По-скоро е стопер за посещение на определени страни (искам да отида в Гамбия, но не искам заради имижда на определено съсловие). Но Петра и Уади Рум си заслужаваха (почти) всичко... Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 5 януари, 2019 Сподели Публикувано: 5 януари, 2019 (редактирано) Това е Раед, общият ни с Рейни, ама няколко години след нейната снимка. Ако трябва да съм честна, той всъщност беше запленен от английския акцент на девойката в средата (скрила съм я, защото не знам дали иска да я слагам тук). Във всеки случай си изкарахме супер с него на Нощната Петра. След това момичето публикува снимката в инстаграм и я налазиха някакви профили да я предупреждават колко са опасни - така наречения besness = bedоuin business...Всъщност няма нищо опасно, стига да имаш глава на раменете си... А интереса на мъжете в тази част на света приемам като сигнал за по - чести посещения във фитнеса и спиране на кюнефето... Редактирано 5 януари, 2019 от Ивайла 3 2 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 6 януари, 2019 Сподели Публикувано: 6 януари, 2019 (редактирано) преди 22 часа, Ивайла каза: Това е Раед, общият ни с Рейни, ама няколко години след нейната снимка. Ако трябва да съм честна, той всъщност беше запленен от английския акцент на девойката в средата (скрила съм я, защото не знам дали иска да я слагам тук). Във всеки случай си изкарахме супер с него на Нощната Петра. След това момичето публикува снимката в инстаграм и я налазиха някакви профили да я предупреждават колко са опасни - така наречения besness = bedоuin business...Всъщност няма нищо опасно, стига да имаш глава на раменете си... А интереса на мъжете в тази част на света приемам като сигнал за по - чести посещения във фитнеса и спиране на кюнефето... Малиии .... какъв злодей😁. Като гледам снимката на Рейни и твоята имам чувството, че тоя се е състарил с 15 годин ... или пък е започнал да ползва по-скапан грим 😄. Редактирано 6 януари, 2019 от Radnev Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 12 януари, 2019 Сподели Публикувано: 12 януари, 2019 Снимките, които си направил са уникални. Много по-добри от моите, например 🙄. Това, което ми прави впечателние, е че макар и да сте пътували след нас, на всички места времето е било слънчево. При нас половината дни имаше облаци и сякаш всеки момент щеше да завали. А на Планината Небо и валя. Там установих, че освен всичко друго, чистачките ни са на парцал, а и течност за чистачки няма, но това е част от друга история😅. А сега се присетих, че сока от захарна тръстика го пропуснахме... Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 12 януари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 12 януари, 2019 Да те успокоя, че и в нашата кола нямаше вода в казанчето за чистачки, но още първия ден оправих този пропуск 🙂 Но наистина случихме много хубаво време от началото до края. Даже хванах доста тен. Но аз си бях поръчал хубаво време 😉 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега